Licență în Îngrijirea pe Vârste

Facultăți de Top în Îngrijirea pe Vârste 2019

Îngrijirea pe Vârste

O diplomă de licență este o cale învățământul pre-universitar, care pregătește studenții pentru o carieră în domeniul lor de interes. Luând de obicei trei la cinci ani pentru a finaliza, există programe de licență într-o varietate de discipline, care sunt oferite în colegii și universități din întreaga lume.

Ce este un Bachelor in varsta de îngrijire? Acest program este conceput pentru studenții care doresc să lucreze cu populația în vârstă. Există multe aspecte diferite ale comunității de imbatranire, inclusiv dizabilități fizice, psihice, probleme de dependență, și lipsa de mobilitate. Acest program de gradul va dota studenții cu cunoștințe și abilități pentru a ajuta persoanele în vârstă într-o varietate de situații. Lucru de clasă pot include teste scrise, prelegeri, studii de caz, proiecte, scenarii, și participarea la forța de muncă.

Oamenii trăiesc mai mult și mai mult, și unul dintre avantajele de a câștiga un grad de îngrijire de vârstă este că vor exista întotdeauna oportunități de angajare.Școală oferă studenților posibilitatea de a da seama ce zona (e) referitoare la îngrijire senior care ar dori să urmeze, și stagii pot ajuta perspectivele lor de carieră.

Costurile implicate cu un Bachelor in varsta de îngrijire poate varia destul de un pic de la un loc la altul. Durata programului și de locația școlii sunt factori principali. Contactarea școlilor direct este cel mai bun mod de a afla taxele de școlarizare și specifice.

Oportunitățile de angajare sunt vaste pentru cei cu un fundal de învățământ în îngrijire de vârstă. Unitățile de angajare pot include casele de ingrijire medicala, centre de asistata de viata, Hospice, azile de bătrâni, case de limită de vârstă, spitale, centre de recreere și. Unele titluri de locuri de munca pot include terapeut de recreere, de îngrijire a sănătății consilier, fizioterapeut, director de program, și ergoterapeut. Cei cu un fundal de asistenta medicala poate ajuta cu o varietate de situații medicale și de sănătate, precum și funcții administrative sunt opțiuni pentru cei cu un fundal de afaceri.

Există oportunități de studii din intreaga lume pentru cei interesați de o carieră în îngrijire de vârstă. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Servicii de gestionare îmbătrânire de licență

Ferdinand Porsche Fern FH
Online Cu jumătate de normă 3 anii September 2019 Austria Austria Online Vienna Wiener Neustadt + 2 mai mult

Humboldt Bildungsges.mbH cu campusul online, din Viena este cea mai mare instituție de învățământ la distanță în Austria și are o bine-a 50- [+]

Studiile Interdisciplinar și practic

Orientarea interdisciplinară și proiectarea metodologic și didactic a cursului veți dobândi cunoștințe aprofundate și abilități utile.

Ei dobândesc cunoștințe și înțelegere

fenomenul de îmbătrânire, structurile, procesele și contexte de socială și medicală, în legăturile dintre aspectele demografice, sociale și economice.

Acestea se referă la

Factorii care influențează sănătatea și calitatea vieții la bătrânețe, Politicile care vizează promovarea sănătății și a calității vieții la bătrânețe, noi tehnologii pentru a sprijini viața de zi cu zi a persoanelor în vârstă. ... [-]