Categorii populare

Programe Populare de Licență în Medicină

Programele de licență în domeniul sănătății oferă studenților baza academică necesară pentru cariere manageriale, clinice sau orientate spre cercetare în sectorul public, privat sau non-profit. Studenții la Licență la programe medicale obțin de obicei și competențe tehnice și administrative care sunt necesare pentru munca în industria asistenței medicale. Departamentul de științe medicale este adesea legat de un spital, clinică sau centru de sănătate care oferă studenților oportunitatea de a face un stagiu scurt și de a dobândi unele competențe practice la una dintre facilități. Studenții la programe de Licență legate de Medicină pot alege dintr-o varietate de specializări. Unele dintre programele de Licență de top se pot găsi în sectoare ale sănătății precum asistență medicală, medicină, sănătate publică, nutriție, farmacie, stomatologie și management sanitar. Și programele de licență în domenii precum fizioterapia, medicina alternativă și medicina veterinară devin tot mai populare. Tu te lăsa coplești de varietatea largă de posibilități de studiu pentru un program de Licență în Medicină! Începe căutarea acum aruncând o privire la programele enumerate mai jos, compară locațiile de studiu, curriculum și taxele de școlarizare și contactează direct birourile de admitere ale universităților completând formularul online.

Programe de Licență în Asistență Medicală adăugate recent

Long Island University

BS în științe biomedicale

Octombrie 15, 2018
Programul de Masterat în Științe Biomedicale de 36 de credite oferă cursuri avansate într-un curriculum deosebit de potrivit pentru cei care doresc să lucreze într-un laborator de cercetare, persoane care doresc să fie acceptate în școli profesionale postuniversitare (de exemplu școala medicală sau stomatologică) căutând o carieră în cercetarea știin… [+]țifică de bază, care intenționează să continue programe de doctorat. Elevii sunt predate de către facultate specializate în domeniile microbiologie, hematologie, imunologie și biochimie clinică. Elevii pot adera la laboratoarele facultății și pot dobândi o experiență excelentă în cercetare. [-]

University of Bradford Undergraduate

Farmacie MPharm

Octombrie 8, 2018
Programul nostru de studii inovatoare și premiat, livrat predominant de către echipa bazată pe învățare (TBL), a fost proiectat de farmaciști, educatori, studenți și angajatori pentru a vă asigura că veți absolvi nu numai cu cunoștințele și abilitățile necesare unui absolvent de farmacie, dar și cu competențele de încredere, de comunicare, de lucru în echipă … [+]și de rezolvare a problemelor necesare pentru a asigura ocuparea forței de muncă. Clasele noastre simulează locul de muncă și veți lucra în echipe mici pentru a rezolva problemele din lumea reală, multe dintre ele fiind aduse în clasă de practica farmaciei de către echipa noastră de profesori farmacist-practicieni. [-]

Allegheny College

Licențiat în Neuroștiințe

Septembrie 25, 2018
Un program interdisciplinar, Neuroștiința se bazează în primul rând pe ofertele de curs ale departamentelor de Biologie și Psihologie. Majoritatea este considerată o știință naturală majoră *. Pentru a îndeplini cerințele curriculare ale Colegiului pentru un minor în afara divizării majorității, studenții care se ocupă de Neuroștiințe pot fi minori în oric… [+]e altă știință socială decât Psihologia sau în oricare dintre științele umaniste. [-]

Universități în România

Schimbă locația

Ce este o Licență în Studii de Medicină?

Ce este o Licență în Studii de Medicină?

Programele de Licență în Studii de Medicină oferă celor care doresc să lucreze în domeniul medical bazele academice necesare, dar și competențele practice pentru viitoarele lor cariere. Studenții la programe de Licență în medicină își dezvoltă și abilități tehnice, alalitice și de comunicare fundamentale. O diplomă de licență este o condiție prealabilă pentru continuarea educației medicale la nivel postuniversitar sau pentru diferite locuri de muncă din sectorul medical. Majoritatea studiilor de medicină sunt programe de Licență în Științe (BS sau BSc), dar unele universități oferă și programe de Licență în Arte (BA) în medicină.

Care sunt beneficiile unui program de Licență în Studii de Medicină?

Absolvenții unui program de Licență în Studii de Medicină se pot aștepta la beneficii profesionale dar și personale în carierele lor. La viitoarele lor locuri de muncă, ei se vor concentra pe sprijinirea persoanelor și comunităților în îmbunătățirea calității vieții, ceea ce poate fi o experiență plină de satisfacții. În plus, perspectivele de locuri de muncă pentru lucrătorii din domeniul medical sunt mai bune decât media în multe țări, și o diplomă de licență într-un domeniu legat de sănătate este o modalitate de a avea o carieră interesantă într-o industrie care este în creștere rapidă și în curs de dezvoltare în mod constant. Programele de licență în medicină pot servi și ca o rampă de lansare pentru studiile postuniversitare.

Ce se studiază la un program de Licență în Studii de Medicină?

Programele de Licență în Medicină oferă studenților cunoștințe bogate legate de domeniul sănătății prin cursuri intensive care includ de obicei științe naturale și sociale, biologie, matematică, chimie, dar și cursuri mai specializate care se concentrează pe anatomia umană, microbiologie, terminologie medicală și bioetică. Alte cursuri se concentrează pe îngrijirea pacientului, etică medicală, politica de asistență medicală și promovarea sănătății. Departamentul de științe medicale au de obicei legături directe cu un spital sau o clinică unde studenții pot face un stadiu supravegheat. Studenții pot alege o specializare sau se pot concentra pe cursuri care le oferă un context general în domeniul medical pe care să poată apoi construi o specializare în studiu postuniversitar. Unele dintre cele mai populare programe de Licență în Medicină se specializează pe asistență medicală, medicină, stomatologie, sănătate publică, nutriție, psihoterapie sau medicină veterinară.

La ce fel de carieră te poți aștepta cu o Licență în Studii de Medicină?

Programele de Licență în Medicină sunt foarte populare și asta se datorează în mare măsură varietății de opțiuni de carieră pe care le oferă. Absolvenții programelor de Licență în Medicină pot lucra în sectorul public sau privat, dar și în sectorul non-profit. Aceștia au multe opțiuni de carieră din care să aleagă, incluzând ocupații în diverse facilități de asistență medicală, organizații comunitare și departamente de sănătate. Programele de licență îi pregătesc pe studenți și pentru studiile postuniversitare într-una dintre profesiile medicale și pot alege să își continue educația.

Care sunt costurile pentru un program de Licență în Studii de Medicină?

Costurile pentru un program de Licență în Studii de Medicină variază mult și depind de factori precum țara, instituția de învățământ, modul de studiu și durata programului. Acesta poate fi descurajant din punct de vedere financiar să obții o diplomă de licență, dar nu trebuie neapărat să fie așa. Există diferite burse disponibile atât de la organizații publice, cât și private care te pot ajuta să îți plătești taxele de școlarizare, sau care pot chiar să îți acopere costurile în întregime.

De ce să faci o Facultate în Studii de Medicină Online?

Programele de Licență în Medicină online le oferă studenților multă flexibilitate în programele lor școlare și de muncă. Unii studenții lucrează chiar și cu normă întreagă în timp ce fac o facultate. Totuși, deși este posibil să obții o diplomă de licență în medicină în întregime online, poate fi dificil să ai parte de experiența practică prin studiul interactiv în laboratoare sau stagii în spațiile de asistență medicală. Majoritatea programelor de Licență online în medicină oferă studenților posibilitatea de a cerceta și de a vizita diferite cabinete în timpul lor liber pentru a se asigura că primesc experiența practică necesară. Programele de licență în domenii precum sănătatea publică sau managementul sănătății sunt mai ușor de facut online și pot fi adesea urmate în întregime pe internet.