Licenta in Nursing

Generalități

Programul de descriere

Licențiat în Medicină

210 de credite ECTS
Ingestia 30
Programul de studii în asistență medicală
Campus: Satakunnankatu 23, Pori

Date importante

Perioada de aplicare: 13 martie - 3 aprilie 2019
Examen de admitere: examene de intrare online
Studiile încep: toamna anului 2019

Aplicați la Studyinfo.fi

Aplicarea are loc online la serviciul Studyinfo (vezi și cerințele de admitere):

Licențiat în Medicină, Nursing, studii cu normă întreagă, Pori

Examene de intrare online 2019

Examenul de admitere are două părți:

 1. Examen scris
 2. Interviu online

Scrisul scris măsoară deprinderile de învățare ale solicitantului, abilitățile matematice, motivația și înțelegerea limbii engleze scrise. Durata examenului scris va fi limitată.

În interviul online, solicitantul va fi intervievat printr-o platformă de negociere video cu propriul calculator, cameră web, căști / microfon și conexiune la internet. Aptitudinile solicitanților de înțelegere și de producere a limbii engleze vorbite sunt măsurate. Solicitantul primește un termen de 20 de minute pentru interviul prin invitație - solicitantul nu poate schimba data și ora interviului.

Intrarea va fi adresată solicitanților eligibili prin e-mail înainte de deschiderea examenului. Informațiile mai detaliate vor fi disponibile în Studyinfo.fi despre examinare.

Cerințe speciale pentru programul de studii în asistență medicală

Cei care doresc să studieze în domeniul asistenței medicale și al serviciilor sociale trebuie să aibă o stare de sănătate suficientă și o capacitate funcțională suficientă pentru a fi capabili să finalizeze, în cadrul studiilor, sarcini practice și perioade de plasare a forței de muncă. Informații despre cerințele de sănătate în acest domeniu sunt disponibile pe site-urile UAS și pe serviciul Studyinfo.fi .

Cei care se aplică pe teren trebuie să aibă în vedere faptul că:

 • studierea și lucrul într-o profesie din acest domeniu necesită un echilibru mental;
 • câmpul nu este potrivit pentru consumatorii de droguri ilegali sau pentru consumatorii de alcool sau droguri legale;
 • cum ar fi bolile musculo-scheletice, bolile cronice ale pielii, alergiile și tulburările de sănătate mintală pot duce la probleme de sănătate în timpul studiilor sau mai târziu în viața profesională;
 • o boală transmisă prin sânge poate restricționa progresul studiilor și al ocupării forței de muncă;
 • mai multe unități operaționale de asistență socială și de îngrijire a sănătății tratează pacienții care sunt expuși la infecții și lucrează în acele unități necesită imunizarea personalului în ordine.

Satakunta University of Applied Sciences poate anula admiterea din următoarele motive:

 • un solicitant nu prezintă certificatele până la termenul limită specificat de către Universitatea de Științe Aplicate
 • un solicitant a furnizat informații false despre notele sale
 • un candidat admis la Programul de Studii în Biomedicale de Laboratoare nu poate fi considerat potrivit pentru program bazat pe un certificat de acuitate vizuală
 • este evident că studentul, în ceea ce privește starea sa de sănătate și capacitatea funcțională, nu îndeplinește criteriile de admitere (Legea Politehnică 932/2014)
 • un solicitant a ascuns anularea dreptului său de studii prealabile (Legea Politehnică 932/2014).

Promovarea sănătății și bunăstării clienților și tratarea bolilor lor

Programul de studii în asistență medicală vă va pregăti pentru o profesie valoroasă, în care veți lucra cu clienți de diferite grupe de vârstă care promovează sănătatea și bunăstarea lor și tratând bolile lor. Veți câștiga competențe bazate pe principii etice, cunoștințe cuprinzătoare și multidisciplinare, abilități practice și abilități de interacțiune.

Studenții SAMK vor fi angajați

În calitate de asistent medical absolvent, puteți lucra în diferite domenii de îngrijire din casele clienților și centre de consiliere deschise la unitățile de terapie intensivă din spitale, precum și un antreprenor privat.

Campusul modern și versatil

Noul SAMK -campus este situat în centrul orașului Pori și este mediul de învățare viitorului.

 • Peste 4000 de studenți
 • Diversificate: afaceri, asistență medicală și servicii sociale, tehnologie, turism
 • Aproximativ 600 de grade pe an
 • Linii de trafic bune: situat lângă Centrul de călătorie din Pori. Este ușor să ajungeți cu autobuzul local sau la distanță și la distanță de mers pe jos de aeroport.

Studiile tale

 • Studii de bază (abilități de comunicare și intervenții de bază în asistență medicală)
 • Studii profesionale (îngrijire medicală, chirurgicală și periodică, asistență medicală pentru copii și adolescenți, asistență medicală de familie, sănătate mintală și îngrijire medicală, asistență medicală gerontologică și districtuală, calcule clinice)
 • Practica clinică și o teză de licență

Studiile dvs. constau în clase de contact, proiecte, simulări clinice și studii online.

caracter internațional

Studiile se desfășoară în limba engleză într-un grup multicultural de studenți, în strânsă cooperare cu instituțiile de îngrijire medicală și cu agențiile de îngrijire a sănătății. Internaționalitatea este integrată ca o parte naturală a programului de studii. Competența internațională se manifestă ca abilități lingvistice, abilități interactive și competențe culturale. Studentul are, de asemenea, posibilitatea de a încheia studii sau perioade de practică în străinătate.

Obiectivele studiilor

 • profesionalismul dvs. în asistență medicală se bazează pe promovarea sănătății și practica etică
 • sunteți în măsură să lucrați independent și în echipe multidisciplinare
 • sunteți creativi și inovativi în dezvoltarea de servicii orientate spre client în domeniul social și al asistenței medicale

Formare practică și teză

Instruirea practică introduce studentul în sarcini practice care sunt esențiale în special în ceea ce privește aptitudinile profesionale și aplicarea cunoștințelor și aptitudinilor în activitatea profesională. Instruirea practică poate fi finalizată în sectorul privat sau public, ca antreprenor sau într-un alt mediu de lucru aprobat separat, care îndeplinește criteriile stabilite, fie în Finlanda, fie în străinătate.

În teză, vă demonstrează capacitatea de a vă aplica cunoștințele și aptitudinile în îndatoririle practice legate de studiile profesionale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Citeste mai mult

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Citește mai puţin
Pori , Pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Finlanda Online + 5 Mai mult Mai Puțin