Licențiat: Colegiul Universitar Venlo

Generalități

Programul de descriere

Colegiul Universitar Venlo

Colegiul Universitar Venlo (UCV) este unic. Vă urmați interesele și selectați propriile cursuri. Acest lucru vă permite să studiați aspecte legate de alimentație, nutriție

Fapte rapide

 • pentru studenții cu o înaltă motivație, cu o pasiune pentru Alimentație, Nutriție
 • libertatea de a vă crea propriul curriculum
 • 3-an, cu normă întreagă, predat în limba engleză
 • admitere selectivă, începe în septembrie
 • săptămânal: 12-14 ore de contact, 28 de ore de auto-studiu
 • în funcție de concentrația pe care ați ales-o, veți primi o diplomă de licență sau diplomă de licență după absolvire
 • Ghid de studiu obligatoriu (cel puțin 45 din 60 de credite ECTS în anul 1)

De ce acest program?

Mânca peștii grași să te facă mai inteligenți? Ciocolata te înveselește? Vreți să știți cum sunt numerele "nenaturale" E? Și să aflăm care obiceiuri alimentare ne țin sănătoși și ne împiedică să trăim? Apoi University College Venlo (UCV) este programul pentru tine. La UCV, aveți ocazia să vă concentrați pe Food, Nutrition

Învățarea bazată pe probleme și cercetare

La UCV apreciem curiozitatea academică și contactul personal. Învățarea bazată pe problemă (PBL) și învățarea bazată pe cercetare (RBL) stimulează învățarea activă. Cu PBL și RBL, vă ocupați de probleme academice și practice care vă provoacă să formulați întrebările de care aveți nevoie pentru a înțelege problema. Combinând munca în grupuri mici și cercetarea individuală, căutați soluții la probleme și obțineți feedback pentru a vă ajuta să vă perfecționați răspunsurile. Sunteți în controlul educației voastre. Un tutore este acolo pentru a vă facilita învățarea. Acest format vă ajută să păstrați mai bine informațiile, vă învață să gândiți problemele în mod independent și să vă dezvoltați abilitățile interpersonale.

Toate predarea la UCV are loc în grupuri mici, cu cel mult 12 elevi. Această setare la scară mică vă încurajează să fiți activi în clasă, vă oferă spațiu pentru a vă dezvolta ideile și pentru a vă asigura că primiți atenție de la tutori. RBL are scopul de a vă dezvolta în mod activ abilitățile de cercetare. Abilitățile de formare și de proiecte vor fi orientate spre cercetare. Și prin legăturile noastre strânse cu industria locală, vă puteți aplica cunoștințele și abilitățile în contexte profesionale și veți obține experiența practică pe care o caută angajatorii.

Alegerea cursurilor

Libertatea de a crea curriculum-ul este interesantă și motivantă. Poate fi și o provocare. La începutul studiilor, veți obține un consilier academic, care vă va ajuta să faceți alegeri care se potrivesc intereselor tale, talentelor și ambițiilor. Consilierul dvs. vă ajută cu întrebări precum:

 • Care sunt talentele și interesele mele și cum pot să le traduc într-o carieră de succes?
 • Ce cursuri mă vor ajuta să-mi ating obiectivele?
 • Ar trebui să urmăresc alte opțiuni academice, cum ar fi un stagiu de practică?
 • Cum ar trebui să mă pregătesc pentru un program de masterat? Sau piața muncii?

Consilierii noștri universitari vă vor ajuta în tot ceea ce se referă la alegerile curriculum-ului dvs., la înscrierea cursurilor, la pregătirea viitoarei cariere, la tratarea unui handicap și la multe alte probleme legate de studiu.

Programul de onoare al MaRBLe

Prin intermediul programului de învățare de la Maastricht Research Learning, MaRBLe, pe scurt, oferim studenților talentați de a treia aniversare posibilitatea de a-și desfășura propriul proiect de cercetare. Veți fi ghidați de personalul academic cu experiență care vă va ajuta să vă dezvoltați în continuare gândirea critică și abilitățile de cercetare. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți pentru o carieră în cercetare științifică sau în posturi de cercetare în afaceri.

Cursuri

UCV are un curriculum unic care vă oferă posibilitatea de a studia Alimentație, Nutriție

Concentraţie

La UCV, puteți alege să vă concentrați asupra uneia dintre cele două concentrații: Științe sociale sau Științe ale vieții. Fiecare concentrație oferă o mare varietate de cursuri în diferite discipline. Concentrarea științelor sociale vă permite să alegeți, de exemplu, cursuri în psihologie, sociologie, economie, managementul sănătății, sănătate publică sau drept. Concentrarea Life Sciences oferă cursuri de biologie, chimie și informatică, fiziologie și genetică. De asemenea, puteți opta pentru o concentrare interdisciplinară. Alegi cursuri din ambele concentrații pentru a crea un profil cu adevărat larg.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Maastricht University (UM) is the most international university in the Netherlands and, with 16,300 students and 4,300 employees, is still growing. The university stands out for its innovative educati ... Citeste mai mult

Maastricht University (UM) is the most international university in the Netherlands and, with 16,300 students and 4,300 employees, is still growing. The university stands out for its innovative education model, international character and multidisciplinary approach to research and education. Citește mai puţin