Licențiat în tehnologie în medicina nucleară

Generalități

Programul de descriere

Programul de tehnologie pentru medicină nucleară de la The University of Findlay oferă domeniul tehnologiei nucleare cu tehnologi, cu înaltă calificare, cunoștințe, conștiincioși și furnizori competenți de îngrijire a pacienților de înaltă calitate în comunitatea medicală.

Programul dvs. de pregătire pentru tehnologie în medicină nucleară

Opțiuni de grad

Puteți câștiga un certificat de completare, asociat de arte și o diplomă de licență în tehnologie în medicină nucleară la The University of Findlay .

Institutul de medicină nucleară

Institutul de Medicină Nucleară (IMM) de la Findlay este un program cunoscut la nivel mondial, de un an, care vă va pregăti să solicitați pentru unul sau posibil ambele examene naționale de certificare în tehnologia medicinii nucleare.

Pregătire clinică

În timpul antrenamentului dvs. clinic, veți efectua proceduri de medicină nucleară sub supravegherea unui tehnolog de medicină nucleară certificat.

Ce este tehnologia medicinei nucleare?

Tehnologia medicinii nucleare este un domeniu paramedic preocupat de utilizarea materialelor radioactive, în principal pentru diagnosticul diferitelor stări de boală patologică și, în al doilea rând, pentru tratamentul unor afecțiuni specializate.

În timp ce la The University of Findlay , studenții se înscriu la cursurile corespunzătoare pentru a îndeplini cerințele de grad și pentru a satisface cerințele de intrare pentru programul Institutului de Medicină Nucleară. Consilierea puternică a facultății și flexibilitatea programelor sunt componente cheie ale programelor profesiilor de sănătate ale UF. Studenții sunt sfătuiți cu atenție cu privire la toate opțiunile academice de-a lungul mandatului lor la UF.

Un NMT este necesar să aibă un control de fond și / sau ecran de medicamente.

Ce face tehnologul în medicină nucleară?

Un tehnolog în medicină nucleară (NMT) este o persoană extrem de pregătită, care are un fond solid în matematică și științe fizice, chimice și biologice. Sub supravegherea unui medic, NMT este responsabil pentru siguranța radiațiilor, controlul calității, pregătirea și administrarea radiofarmaceutice, efectuarea procedurilor de imagistică, colectarea și pregătirea epruvetelor biologice, efectuarea procedurilor speciale de laborator și pregătirea datelor pentru interpretare de către un medic.

NMT lucrează în strânsă colaborare cu alți angajați de sănătate și cu profesioniști din cadrul comunității medicale pentru a oferi îngrijiri de calitate pentru pacienți.

Outlook de lucru

După cum a raportat Societatea de Medicină Nucleară și Imagistica Moleculară (SNMMI), medicina nucleară oferă proceduri esențiale în multe specialități medicale, de la pediatrie la cardiologie la psihiatrie. Tratamente noi și inovatoare pentru medicină nucleară care vizează și identifică nivelurile moleculare din corp, revoluționează înțelegerea noastră și abordarea unei serii de boli și afecțiuni.

 • SNMMI afirmă, de asemenea, că medicina nucleară va continua să fie un domeniu în fruntea medicinei clinice moderne și a dezvoltării tehnologice. Viitorul nu a fost niciodată mai luminos datorită:
 • Dezvoltarea de noi medicamente radiofarmaceutice în scop diagnostic și terapeutic
 • Promiterea cercetării și dezvoltării agenților de detectare a cancerului și de ucidere a cancerului, cum ar fi anticorpii proiectați genetic

Utilizarea clinică în expansiune a noii tehnologii interesante cunoscute sub denumirea de tomografie cu emisii de pozitron (PET) și detecție de coincidență a pozitronilor (PCD), care oferă mijloace noi și unice de a studia biochimia și metabolismul în țesuturile vii.

Trăsăturile, abilitățile și / sau abilitățile pe care ar trebui să le dețină un tehnolog în medicină nucleară includ:

 • Demonstrați o audiție normală sau corectată, astfel încât tehnologul să poată auzi un pacient care solicită asistență sau vorbește blând atunci când există mult zgomot de fond.
 • Fii compătimitor și / sau simpatic.
 • Acționează în orice moment profesional cu un nivel ridicat de integritate și tact.
 • Fii un muncitor care este responsabil și de încredere și poate face parte dintr-o echipă foarte activă care funcționează bine sub presiune.
 • Fii orientat în detaliu.
 • Lucrați la un monitor de computer pentru perioade lungi de timp.
 • Manipulează obiecte mici, realizează venipunctura, realizează imagini ale pacientului și manipulează materiale radioactive.
 • Dispuneți dexteritatea manuală pentru a efectua procedurile.
 • Lucrați cu o populație de pacienți fără judecăți cu privire la trăsăturile sau istoricul pacientului.
 • Ridicați, transferați și / sau deplasați pacienții și / sau echipamente grele și au capacitatea de a sta, a sta sau de a merge pe perioade lungi de timp.
 • Vizualizați cu o viziune normală sau corectată pentru a face discriminări între diverse nuanțe și culori și pentru a putea vedea obiectele aproape și de la distanță.

Absolvenții INMI lucrează într-o varietate de setări, inclusiv:

 • Centre medicale
 • Spitale comunitare
 • Spitale didactice universitare
 • Centre de imagistică
 • Industria privată
 • Instituții guvernamentale
 • radiopharmacy

Curriculum

Institutul de Medicină Nucleară la The University of Findlay

Institutul de Medicină Nucleară (IMN) a fost început în 1966 în Cleveland, Ohio, și a fost mutat în campusul Colegiului Findlay de atunci în 1984. Este acreditat de Comitetul de revizuire comună a programelor educaționale în tehnologia medicinei nucleare (JRCNMT) pentru a oferi un Program de certificare de 52 de săptămâni în tehnologia medicinei nucleare. Acest certificat de finalizare este în prezent acceptat de șapte colegii afiliate, pe lângă The University of Findlay , pentru creditul pentru o diplomă. NMI este deținut de The University of Findlay și funcționează în conformitate cu standardele de acreditare stabilite în „Standardele de acreditare pentru educația tehnologilor în medicină nucleară”. O copie a acestor standarde este disponibilă pe următorul site web: www.jrcnmt.org. După finalizarea cu succes a programului, studentul este eligibil să solicite unul sau eventual ambele examene naționale de certificare oferite în tehnologia medicinii nucleare.

Tehnologia medicinii nucleare este un câmp paramedic preocupat de utilizarea sigură și eficientă a materialelor radioactive pentru diagnosticul diferitelor stări de boală patologică și pentru tratamentul unor afecțiuni specifice. Un tehnolog în medicină nucleară este un individ puternic instruit, care are un fond solid în matematică și științe fizice, chimice și biologice. Sub supravegherea unui medic, tehnologul în medicină nucleară este responsabil pentru pregătirea radiofarmaceutică și controlul calității; efectuarea procedurilor de imagistică in vivo și non-imagistică, controlul calității instrumentației; și analiza computerizată a datelor obținute și utilizate de medic pentru un diagnostic. Tehnologul de medicină nucleară lucrează în strânsă colaborare cu alți profesioniști din domeniul sănătății din cadrul comunității medicale pentru a oferi asistență medicală de calitate.

Programul NMI de 52 de săptămâni este unul extrem de concentrat, orele fiind ținute timp de 28-32 de ore pe săptămână în timpul sesiunii academice și necesită 40 de ore de pregătire pe săptămână în timpul sesiunii clinice. Sesiunea academică are un semestru în lungime și se desfășoară în campusul The University of Findlay . În cadrul acestei sesiuni, studentul primește teoria și conceptele tehnologiei medicinii nucleare. Pregătirea clinică are o durată de 34 de săptămâni și are loc la una sau mai multe dintre filialele clinice ale INM. În timpul pregătirii clinice, studentul învață aplicarea practică a teoriei și primește experiență practică în efectuarea procedurilor de medicină nucleară sub supravegherea unui tehnolog de medicină nucleară certificat. O sesiune de revizuire de o săptămână și examenul final sunt programate la sfârșitul antrenamentului clinic.

Vă rugăm să contactați programul sau departamentul pentru a obține informații cu privire la cerințele de admitere specifice sau pachetele de aplicații la Institutul de Medicină Nucleară.

 • NMED 406 Matematica imagistică moleculară
 • NMED 416 Fizica imagisticii moleculare
 • NMED 425 Radiobiologie imagistică moleculară
 • NMED 435 Protecție împotriva radiațiilor cu imagini moleculare
 • NMED 445 Proceduri moleculare non-imagistice
 • NMED 455 Proceduri de imagistică moleculară
 • NMED 462 Terapii cu radionuclizi
 • NMED 465 Radiochemie și Radiofarmaceutice
 • NMED 472 Instrumentare pentru imagistică moleculară
 • NMED 475 Spectrul imagisticii moleculare
 • NMED 477 Imagistica moleculara Pet
 • NMED 485 Medicină nucleară clinică I
 • NMED 486 Medicină nucleară clinică II
 • NMED 487 Capsul pentru imagistica moleculară

Cerințe de licență

O diplomă de bacalaureat de la Universitate este un program structurat de studiu pentru cel puțin 124 de ore de semestru de credit, care constă din Curricula CORE + pentru educație generală și cerințe majore și, eventual, cursuri elective, în funcție de cursul studenților. Studenții de bacalaureat pot alege dintre mai multe persoane majore, minori, avize și / sau certificate. Un curs de studii de bacalaureat permite studenților să exploreze domeniile tematice concentrate într-o profunzime considerabilă, care să fie corelate cu diverse cariere și / sau căi educaționale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Citeste mai mult

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Citește mai puţin