Licențiat în stomatologie

Generalități

Programul de descriere

 • Predat în engleză
 • Practici în spaniolă
 • Clinica de Odontologie
 • Cea mai recentă tehnologie de ultimă oră în învățare
 • Stagiile interne încep din primul an și sunt stagii profesionale garantate
 • Cursuri de limbă spaniolă

scrisoare de recomandare

Alejandro Pallarés, student la licență în stomatologie

"Trebuie să subliniez faptul că profesorii mei au fost întotdeauna foarte rapide și gata să răspundă la oricare dintre îndoielile mele, iar tratamentul personal a fost foarte aproape de toți studenții. Avem un îndrumător personal".

Profilul studenților

Studenții interesați să se înscrie la licența în stomatologie la UCAM trebuie să demonstreze următoarele abilități:

 • Aptitudini în științe de bază precum Biologie, Chimie și Fizică
 • Trebuie să aibă interes pentru asistența medicală dentară și generală și să aibă un angajament pentru servicii
 • Este important să ai obiceiuri bune de studiu, organizare, autocritică și abilități de lucru în echipă
 • Ar trebui să aibă capacitatea de a interacționa cu alte persoane, să fie capabil să asculte pacienții și să-i înțeleagă
 • Capacitatea de adaptare la schimbări

Una dintre caracteristicile care diferențiază stomatologia la UCAM de altele este unele dintre subiectele inovatoare din curriculum, cum ar fi stomatologie și dietetică, stomatologie și sport sau planificarea și gestionarea unei clinici dentare, deoarece acești subiecți pot deschide noi căi de carieră pentru studenții noștri . În afară de aceasta, veți avea îndrumarea profesorilor strâns implicați, precum și facilități complet echipate

UCAM oferă un program academic de calitate, axat pe succesul profesional viitor din prima zi. Licența noastră în stomatologie oferă contact cu adevărata profesie, deoarece vor exista o mulțime de stagii clinice.

Motive pentru a alege

Există multe motive convingătoare pentru a alege stomatologia ca o carieră. De exemplu, stomatologia oferă o oportunitate de a face diferența în sănătatea și starea de bine a pacientului tău. Este o carieră care îți oferă șansa de a fi propriul tău șef și de a deveni potențial un cabinet stomatologic. Noi descoperiri științifice interesante în terapia genică și biotehnologie oferă medicilor stomatologi o oportunitate de a-și păstra sănătatea orală generală a pacientului, stima de sine și, cel mai important, zâmbetele lor.

Obiectivul educațional pentru medicii stomatologi de la Universitatea noastră Catolică nu constă doar în transferul cunoștințelor teoretice și practice inerente planului de studiu, ci și obiectivul său este de a educa persoane în vârstă, care se integrează în societate atât creativ, cât și ca agenți. de schimbare. Identitatea noastră catolică și angajamentul nostru ferm pentru calitate și excelență merg mână în mână.

Medicii stomatologi de mâine vor fi în vârful tehnologiei, folosind lasere și diagnostic asistat de computer, ceea ce va face practica stomatologiei mai provocatoare și plină de satisfacții.

Universitatea Catolică din San Antonio contribuie la dezvoltarea și progresul real la nivel societal prin cultivarea indivizilor capabili de judecată critică și rațională și care sunt conștienți de demnitatea transcendentală a ființei umane; Oamenii care se pun în slujba populației și a societății în sine și care, din momentul în care stabilesc prima dată contactul cu universitatea, vor experimenta sentimentul de a fi tratați ca persoane unice, în deplină posesie a demnității lor.

Personalul didactic este format din profesori, medici, stomatologi, stomatologi, biologi, microbiologi, farmaciști și specialiști din diferite domenii medicale și stomatologice, cum ar fi specialiști în implanturi, endodontiști, medici stomatologi, ortodonti etc., care sunt respectați la nivel național și internațional.

Programul academic al acestui curs este compatibil în toate țările UE, facilitând schimburile.

Oportunități de carieră

 • Muncă în sectorul sănătății.
 • Practici clinice în clinici publice și private de odontologie și în managementul companiilor stomatologice.
 • Prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor și problemelor care afectează dinții, gura, maxilarul și zonele învecinate.
 • Există oportunități excelente în predarea, cercetarea, cariera cu agenții guvernamentale sau în industrie.

Internship

UCAM oferă mai mult de 2.000 de acorduri de practică-internship. Universitatea oferă, de asemenea, profesiunea internațională de cercetare în stomatologie cu clinicieni și cercetători naționali și internaționali excelenți, lideri în domeniu.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion ... Citeste mai mult

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion of human knowledge through research as an integral part of the development of mankind and to participate in the evangelical mission of the Catholic Church in the areas of education and culture. Citește mai puţin
Murcia , Spania Online , Madrid + 2 Mai mult Mai Puțin