Licențiat în sănătate publică

Generalități

Programul de descriere

Păstrați publicul în mâini bune

Ajutați persoanele și comunitățile să trăiască o viață sigură, lungă, sănătoasă și productivă prin prevenirea bolilor, promovarea sănătății și pregătirea pentru situații de urgență.

Fii un rezolvator de probleme

Programul de sănătate publică Colby-Sawyer vă aduce față în față cu probleme complexe care influențează sănătatea populației și afectează populațiile vulnerabile. Învățați procesele, abordările și intervențiile care protejează sănătatea umană, precum și factorii socio-economici, comportamentali, biologici și de mediu care afectează sănătatea și contribuie la disparități.

Luați cursuri în epidemiologie; sociologia îmbătrânirii; sănătatea și bunăstarea personală; sistemele de sănătate mintală din Statele Unite; și durabilitatea și statisticile pentru o educație de sănătate publică bine rotunjită.

Rețeaua cu alții din stat care sunt interesați de sănătatea publică prin calitatea de membru al Colby-Sawyer la NH Health Association .

Cercetați, colectați și analizați date în timpul proiectului dvs. senior Capstone pentru o evaluare aprofundată și evaluarea unei chestiuni de sănătate publică la alegerea dvs. subiectele au inclus violența în campusurile colegiilor, sarcina adolescentului, vaccinarea împotriva gripei la studenții de vârstă colectivă și epidemia holerei în Haiti post-cutremur.

Puneți-vă cunoștințele și competențele de cercetare în sala de clasă în acțiune, cu un stagiu necesar în setările clinice sau o agenție guvernamentală de sănătate publică.

Minor în studiile de sănătate

Explorați problemele importante legate de sănătate și gândiți-vă critic la adresa viitorului asistenței medicale prin cursuri în domeniul sănătății, al biologiei, al sănătății publice și al științelor sociale. Studiile de sănătate minore completează o gamă largă de specializări care nu sunt legate de sănătate și oferă opțiuni de carieră suplimentare atunci când sunt combinate cu programe în afaceri, studii de mediu, științe umane, științe naturale, științe sociale și departamente de educație.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students ... Citeste mai mult

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students participate in one or more internships in their fields of study. They also create Learning Portfolios, in which they demonstrate their ongoing progress and achievement. All of our students conclude their senior year with a Capstone project, in which they develop and demonstrate a deeper body of knowledge in their academic major. Citește mai puţin