Licențiat în Specialistul în Viața Copilului

Generalități

Programul de descriere

Începând cu toamna anului 2017, Aquinas College va oferi un nou om de viață specializat în copii , pregătindu-i pe elevi să răspundă nevoilor sugarilor, copiilor, adolescenților și familiilor lor care se confruntă cu proceduri medicale sau cu riscuri de dezvoltare.

Gradul multidisciplinar va pregăti elevii să se ocupe de multe sarcini importante, cum ar fi educarea copiilor în terminologia adecvată dezvoltării în ceea ce privește procedurile, diagnosticul sau tratamentele și lucrul cu familia pentru a-și susține nevoile. Într-o declarație de politică din 2014 a Academiei Americane de Pediatrie, "Suportul pentru copii de specialitate scade consumul de sedare, costurile de radiații prin creșterea abilităților de coping pentru tratamente dureroase și ajută la reducerea fricii și anxietății".

Elevii vor învăța, de asemenea, cum să utilizeze tehnicile de joc terapeutic și de consiliere pentru a reduce teama și durerea și cum să joace un rol cheie comunicativ într-o echipă interdisciplinară, oferind o abordare mai unitară pentru recuperarea copilului.

Elevii care pot fi potriviți pentru program:

  • Interesat în ajutorul altora
  • Trase către domeniul medical
  • Milos
  • Inteligent emoțional
  • Poate relaționa și interacționa bine cu copiii

Cererea pentru specialiștii în domeniul copilului continuă să vadă o creștere. La nivel național, peste 3.000 de locuri de muncă pentru copii în viața de familie sunt disponibile în prezent numai pe really.org. Oportunitățile de angajare pentru această funcție se așteaptă, de asemenea, să crească cu 12-15% în acest an. Deși plata va varia în funcție de plasare, așteptările salariale pentru specialiștii în viața copiilor variază de la 40-60.000 $ / an și oferă beneficii ample. Absolvenții acestui nou specialist vor găsi oportunități de angajare în spitale, birouri de pediatrie, camere de urgență, cabinete stomatologice, programe comunitare și alte servicii medicale și comunitare care lucrează cu copiii. Aquinas se numără printre câteva colegii din întreaga țară care oferă un program specific pentru Specialitatea pentru Viața Copilului.

Programul este găzduit în Departamentul de Psihologie și Consiliere Educație și oferă 3 piese separate pentru a se potrivi cel mai bine elevilor care au experiențe educaționale diferite. De asemenea, studenții, studenții în sociologie și asistenții medicali vor fi eligibili să finalizeze programul de certificare a vieții pentru copii, completând cursurile necesare, independente și în plus față de cerințele lor majore. Gradul îndeplinește, de asemenea, și depășește standardele de certificare a vieții copiilor, asigurându-se că absolvenții sunt bine echipați pentru a începe munca în domeniu.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Citeste mai mult

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Citește mai puţin