Licențiat în Sănătate

Generalități

Programul de descriere

Departamentul nou organizat are mari funcții în domeniul sănătății

Răspunzând tendințelor naționale și regionale în materie de ocupare a forței de muncă în domeniul sănătății și al medicinei, Aquinas College va începe să ofere un master în Știința Sănătății pentru a sprijini misiunea colegiului de a oferi o educație artistică liberală cu orientare în carieră.

Noul Health Science major face parte din departamentul de biologie si sanatate redenumit (fostul Departament de Biologie). Elevii iau nucleul artelor liberale împreună cu cursuri de biologie, chimie, fizică, biochimie și matematică adaptate pentru a le pregăti pentru pregătirea postuniversitară în domeniul sănătății aliate cum ar fi asistentul medicului, terapia fizică (PT), podiatria și sănătatea publică. Ca parte a angajamentului nostru față de științe, Aquinas College sa angajat într-o campanie care include o renovare și extindere a echipamentelor noastre științifice de 32 milioane de dolari.

Extinderea științifică va deschide calea pentru noi programe, cercetare inovatoare și angajarea elevilor pentru a pregăti oameni de știință, ingineri și matematicieni care vor contribui la forța de muncă STEM regională, inițiative educaționale și cercetare.

  1. Biologia Aquinas și absolvenții științelor din domeniul sănătății se bucură de rate de acceptare de aproape 100% în asistentul medicului, terapia fizică și programele dentare
  2. Aquinas absolvenții biologiei și științelor medicale au o rată de acceptare a școlii medicale cu aproximativ 20% mai mare decât media națională.
  3. Din anul 2000, aproape o treime din absolvenții de biologie Aquinas și de științe ale sănătății au obținut diplome de doctorat în domeniul biologiei sau al sănătății (medicină umană, medicină veterinară, stomatologie, terapie fizică etc.).
  4. Încă din anul 2000, 14% din absolvenții de biologie Aquinas și de științe ale sănătății au obținut o diplomă de master în domenii similare (asistent medical, sănătate publică, administrație de sănătate etc.).
  5. Timp de cinci ani, absolvenții de biologie Aquinas College au înscris peste percentila 90 pe testul de teren major, un test standardizat al cunoștințelor biologice administrate de mai mult de 300 de colegii
  6. Până la doi studenți calificați Aquinas pe an pot fi admiși la Colegiul de Medicină Umană din Michigan State University printr-un parteneriat de asigurare timpurie între cele două instituții.
  7. Calificata biologie Aquinas si specialistii in domeniul sanatatii pot primi credite de biologie elective pentru cercetari de laborator efectuate la Institutul Van Andel.
  8. Cel puțin doi membri ai facultății de la Aquinas College Biologie și Științe ale Departamentului de Științe participă la programul Mohler-Thompson Summer Scholars în fiecare vară, oferind burse pentru studenții calificați care se angajează în cercetare independentă.
  9. Fiecare curs și laborator luate de către un biologie Aquinas și știința sănătății majore este predat de un membru full-time facultate care a câștigat un doctorat. în domeniul său de expertiză.
  10. Absolvenții programelor de biologie și științe ale sănătății au obținut diplome de absolvent sau profesionale la universități de prestigiu precum Brown, Cornell, Michigan, Northwestern, Notre Dame și UC Berkeley și Harvard.

Experienta practica

Departamentul de Biologie și Știință a Aquinas College a fost selectat pentru a se alătura inițiativei World Small World (SWI), o organizație non-profit cu sediul la Universitatea Yale, care își propune să învețe metodele științifice ale studenților, în timp ce aglomerația descoperă noi antibiotice. "Facultatea noastră de biologie este încântată să fie parte a acestui program inovator, care va oferi studenților noștri mai multe oportunități de a se angaja în cercetarea autentică", a declarat Jennifer Hess, Ph.D., profesor asociat de biologie. "Așteptăm cu nerăbdare integrarea pe deplin a curriculum-ului SWI în noul curriculum pentru științele sănătății, care se dezvoltă în cadrul departamentului nostru".

grad

Departamentul de biologie al Aquinas College a fost selectat pentru a se alătura inițiativei World Small World (SWI) , o organizație non-profit cu sediul la Universitatea Yale, care urmărește să învețe metodele științifice ale studenților, în timp ce aglomerația descoperă noi antibiotice. Această selecție va oferi finanțare pentru instruire și materiale pentru a încorpora curriculumul SWI în cursurile departamentului de biologie introductivă în toamna anului 2017 semestru.

În Michigan, Aquinas College este în prezent cea de-a doua instituție de învățământ superior (Universitatea din Michigan de Est este celălalt) și singurul colegiu liberal de arte liberale care trebuie salutat ca parte a consorțiului SWI. Programul a fost inspirat ca răspuns la raportul Consiliului prezidențial al consilierilor pentru știință și tehnologie (PCAST) din 2012, care solicita "înlocuirea cursurilor standard de laborator cu cursuri de cercetare bazate pe descoperire". SWI este conceput pentru a angaja studenții în cercetare care abordează o criză din lumea reală - reducerea ofertei de antibiotice eficiente.

"Facultatea noastră de biologie este încântată să fie parte a acestui program inovator, care va oferi studenților noștri mai multe oportunități de a se angaja în cercetarea autentică", a declarat Jennifer Hess, Ph.D., profesor asociat de biologie. "Așteptăm cu nerăbdare integrarea pe deplin a curriculum-ului SWI în noul curriculum al științelor din domeniul sănătății, care este în prezent dezvoltat în departamentul nostru de biologie". SWI își propune să "răspundă preocupării globale privind rezistența la antibiotice, să descopere candidații pentru un antibiotic nou produs natural explorați diversitatea microbiană și biochimică neexploatată a solului. "Utilizând acest curriculum, toți elevii introductivi în biologie Aquinas, inclusiv mulți studenți de anul întâi, vor avea oportunități de a se angaja în cercetarea aplicată și de a extinde direct cunoștințele științifice actuale într-un domeniu important din punct de vedere medical.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Citeste mai mult

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Citește mai puţin