Licențiat în Nutriție

Generalități

Programul de descriere

De-a lungul

Curriculum-ul este organizat pentru a asigura integrarea studenților care provin din medii diferite în domeniul sănătății, precum și pentru a promova respectarea de subiecte de bază și specifice, în baza Stiintei de Alimentatie si nevoilor nutriționale ale persoanelor fizice și populații.

Cunoștințele agregate peste formare posibil de performanță în numeroase domenii, de la cel mai tradițional la cel mai curent, cum ar fi pe bază de plante Medicina, Genome, Gerontologie.

Absolvenții Univap au generalist, cu scopul de securitatea alimentară și de îngrijire alimentare în toate domeniile de expertiză în Alimentație și Nutriție sunt prezentate fundamental pentru promovarea, menținerea și restabilirea sanatatii si prevenirea bolilor la persoanele sau populații .

Piața forței de muncă

Oportunități de angajare pentru absolvenții de la Universitatea din Vale do Paraíba sunt numeroase, pentru că este de mare potențial regiune economică cu numeroase industrii, care necesită structură corespunzătoare a sistemului de sănătate și bunăstare, restaurante și industria în sine ca domeniu lucru. Să nu mai vorbim că nu există un număr suficient de instituții de învățământ superior pentru a satisface cererea tuturor Valea Paraíba și vecinătate, ca regiune de Serra da Mantiqueira, Coasta de Nord și istoric Valley (Arapeí, Areias, Bananal, Queluz, Silveiras și Sao Jose do Barreiro).

Repere curs

Formare transdisciplinar, fundație de discipline aplicate cunoștințe specifice de sănătate, de contact Anticiparea cu piața forței de muncă, prin etapa curriculum obligatorii din anul 3, Discipline aliniate la piața actuală a muncii, așa cum Nutritional Genomics, Nutritional Epidemiologie, pe bază de plante și Nutraceuticals.

Obiectivul cursului

Formular conștient profesionale pe rolul și responsabilitatea dumneavoastră, în măsură să le ia în mod legal și în deplină, impunându-se în calitate de membru calificat și competent de o echipa multidisciplinara de sănătate și educație, satisfacerea nevoilor și intereselor largi pieței forței de muncă existente pentru nutritionist .

Caută în formarea unui profesionist calificat tehnic de a planifica, organiza, direct, supraveghează și evaluează serviciile alimentare și de nutriție, care lucrează în educație și asistență de nutritie pentru comunitate sau pentru persoane fizice, sanatoase sau bolnave, în instituții publice sau private, echipe multidisciplinare, precum și în cercetarea de orice fel legate de alimente și nutriție.

De asemenea, intenționează să ofere formare care se adreseaza nevoilor de sanatate sociale, cu accent pe sistemul de sanatate Unified (SUS).

Durată

8 semestre, patru ani.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão.

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão. Citește mai puţin
São José dos Campos