Licențiat în Nursing

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în grad Nursing oferă studenților o educație de arte liberale cuplat cu o fundație știință puternică, o combinație valoroasă în domeniul sănătății. Specializări Nursing experimenta o varietate de clasă, laborator, precum și experiențele clinice, cu un accent asupra populatiilor diverse și vulnerabile.

Studentii care alapteaza învăța abilitățile, cunoștințele, și valorile creștine necesare pentru practica clinica profesională și de conducere în îngrijire a sănătății. Programul pregătește, de asemenea, studenții pentru învățământul continuat în școală absolvent.

Majors de asistenta medicala WLC opereze în patru domenii de bază: spirituale, etice, intelectuale, sociale și. Există o varietate de clasă, laborator, precum și experiențele clinice, cu un accent asupra populatiilor diverse și vulnerabile. Elevii obține hands-on experiență în laborator de simulare asistenta medicala WLC lui. Alte subiecte acoperite în atenția programului privind îmbătrânirea, fertil, pediatrie, de sanatate mintala, sanatatea comunitatii, si de conducere.

Ce face ca programul Distinctive?

Mai presus de toate, acest program pune accentul pe serviciu altora. Grounded în principiile de conducere slujitor, studenti care alapteaza WLC a construi o bază solidă știință într-un cadru creștin. Studentii care alapteaza WLC face acest lucru cu un nivel ridicat de succes, primind oferte de munca de multe ori înainte de absolvire.

Academicieni și CERCETARE

Oportunitati clinice locale

Elevii au experiențe clinice, la unități de reabilitare stationar, facilitati asistata de viata, școli elementare, de îngrijire pe termen lung, și setările de sănătate și comunitare de muncă. Spitalul Froedtert (a Trauma Center Level 1) și Spitalul de Copii din Wisconsin, situat vizavi de WLC, oferă oportunități pentru ca elevii să participe în mod regulat la setarile de ingrijire acuta.

Facilități de stat-of-the-art

Programul de asistenta medicala este situat în Generac Hall. Această facilitate 81700 de metri patrati permite undergrads să experimenteze state-of-the-art echipamente si tehnici care studenții de la multe alte instituții nu ar avea acces la până la școală absolvent. Majors de asistență medicală beneficiază de o formare in laborator asistenta medicala, care include moderat-fidelitate simulatoare umane pacient, și șase domenii individuale de ingrijire a pacientilor si statii de lucru. Simulatoare permite elevilor să ia semnelor vitale, auzi inima si plamani sunete, grija pentru rani, și a înființat picuratori, practica abilitățile lor înainte de tratarea pacientilor reale.

Afara sălii de clasă

Preceptor Oportunități

Elevii pot participa la o preceptorship, care le oferă cu 120 de ore de formare-la-unu. Rolul este mare pentru promovarea viitoarelor oferte de locuri de muncă și oferă studenților o șansă de a avea o experiență care alapteaza lumea reala sub indrumarea unui profesionist experimentat. Această experiență duce adesea la oferte de muncă înainte de absolvire.

Sănătate Globală

Ca parte a curriculum-ului lor necesar, studenti care alapteaza călători în Zambia, la sfârșitul anului lor junior pentru a studia punerea în aplicare a programelor de îngrijire a sănătății de pe tot globul. În timp ce există, ei observa practicile și procedurile medicale in clinici si spitale locale, să învețe despre diverse culturi, și să desfășoare programe de educație pentru sănătate.

Graduate School și cariere

Facultate

Un grad care alăptează WLC, impreuna cu experienta din lumea reala, oferă fundalul necesar pentru admiterea la cele mai multe programe școlare absolvent.

Cariere

O diplomă de licență în asistență medicală de WLC poate duce la o cariera de succes într-o gamă largă de setări, inclusiv clinici comunitate, spitale urbane sau rurale, și țările sărace în resurse. Majors asistenta medicala de la WLC sunt oferite locuri de muncă înainte de absolvire din cauza reputației programul a câștigat pentru studenții care produc care arata integritate și sunt grijuliu și profesionist. Absolventi de asistenta medicala WLC dețin în prezent funcții de dorit in camere de urgenta, unitati de terapie intensiva, unități traumatisme, unități OB-ginecolog, și unități de oncologie. Ei lucrează în prezent la Spitalul Froedtert, Medical Center Aurora St Lukes, Aurora Sinai Medical Center, Spitalul de Copii din Wisconsin, si Spitalul Columbia St. Mary, precum și o varietate de alte setări în întreaga națiune.

NURSING PROGRAM ADMITERE EARLY

Wisconsin Luterană College recunoaște natura extrem de competitiv de programe de asistenta medicala colegial. Procesul de admitere devreme este proiectat pentru candidații care alapteaza foarte motivați, care sunt în prezent progresează prin anul lor de liceu pentru a le garanta un loc de în program de asistenta medicala foarte respectat colegiului.

12
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... Citeste mai mult

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Citește mai puţin