Licențiat în Nursing (Hons)

Generalități

Programul de descriere

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.


IMU Bachelor of Nursing este un program de 4 ani cu normă întreagă care pregătește un student pentru a deveni o asistentă medicală înregistrată, calificat pentru a practica într-o varietate de setări, fie în sectorul public sau privat de asistență medicală. După absolvirea unei licențe în Nursing, absolventul poate alege să lucreze ca asistență medicală înregistrată sau să urmeze o diplomă avansată sau post specializare de bază în maternitate, îngrijire ortopedică, asistență medicală critică, asistență renală, asistență medicală perioperatorie, asistență medicală comunitară, asistență medicală gerontologică și multe altele . Absolvenții pot alege, de asemenea, să își continue studiile la nivel de masterat și doctorat (doctorat).


Nursing este o profesie unică, acum mai larg definită atât ca artă, cât și ca știință. În mediul provocator de asistență medicală de astăzi, asistentul medical calificat combină cunoștințele (teoria), priceperea (practica), creativitatea și intuiția pentru a testa bolnavii, pentru a mângâia durerea și a sprijini pustii.


Un absolvent de asistenta medicala inregistrat la Nursing Board Malaezia beneficiaza de recunoastere pe plan local si de peste hotare. Există o mare cerere pentru asistente medicale în Malaezia și în alte țări, prin urmare, mai multe asistente medicale trebuie să fie instruiți pentru a satisface lipsa de asistente medicale la nivel global.


început

Septembrie


Taxă de școlarizare

RM 88.400 (aproximativ 23.000 USD)

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The Univers ... Citeste mai mult

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The University is the first university in Malaysia that offers conventional and complementary medicine, all under one roof. Established in 1992, the University enjoys an international reputation, and provides a high standard of education at undergraduate, postgraduate and continuing professional development level. IMU’s curriculum for its undergraduate programmes has been benchmarked to international standards and is accepted by international partner universities for credit transfer into relevant programmes. Citește mai puţin
Kuala Lumpur , Seremban , Batu Pahat , Kluang + 3 Mai mult Mai Puțin