Licențiat în Medicină

Generalități

Programul de descriere

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.


La IMU aveți opțiunea de a studia primii doi ani și jumătate de studii în IMU și transferați la una din universitățile partenere din Australia, Marea Britanie, Irlanda sau Canada pentru a finaliza programul medical. Aceste parteneriate internaționale înseamnă că programa IMU a fost dezvoltată pentru a respecta standardele internaționale înalte ale acestor universități. Studenții care studiază medicina în IMU au, de asemenea, opțiunea de a completa întreaga diplomă în IMU.


Studiind medicina în IMU vă va oferi și o Pathway a instrui și a lucra în Statele Unite prin încorporarea cursului pregătitor USMLE Step 1 în curriculum-ul medical IMU din Semestre 1 până la 5. Cu ajutorul acestei experiențe, absolvenții noștri au pregătire timpurie și sunt competent să se prezinte pentru examenul USMLE de la Pasul 1, care creează o cale către oportunitățile de rezidență din Statele Unite.


Parteneri universitari

Australia

Universitatea din Adelaide

Universitatea Națională Australiană

Universitatea din New South Wales

Universitatea din Tasmania

Universitatea din Newcastle

Universitatea din Western Sydney

Regatul Unit

Universitatea din Aberdeen

Universitatea din Glasgow

Universitatea din Edinburgh

Universitatea din Dundee

Universitatea din Nottingham

Regina Maria, Universitatea din Londra

Universitatea din Liverpool

Universitatea din Leeds

Universitatea din Manchester

Universitatea din Southampton

Universitatea Queen, Belfast

Universitatea din Warwick

Universitatea din Exeter

Irlanda

Universitatea Națională din Irlanda

Canada

Universitatea Dalhousie


început

Februarie / august


Taxă de școlarizare

RM 543.500 (aproximativ 140.000 USD) - se aplică numai pentru opțiunea IMBS MBBS.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The Univers ... Citeste mai mult

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The University is the first university in Malaysia that offers conventional and complementary medicine, all under one roof. Established in 1992, the University enjoys an international reputation, and provides a high standard of education at undergraduate, postgraduate and continuing professional development level. IMU’s curriculum for its undergraduate programmes has been benchmarked to international standards and is accepted by international partner universities for credit transfer into relevant programmes. Citește mai puţin
Kuala Lumpur , Seremban , Batu Pahat , Kluang + 3 Mai mult Mai Puțin