Licențiat în medicină

Generalități

Programul de descriere

Despre cursul

Excelenței în educație: cel mai mare rating din Ministerul brazilian al Educației (MEC). Apartenența la zona recunoscut de sanatate UNICID, la Scoala de Medicina foloseste diferite metode de predare-învățare, centrată pe elev. Învățare bazată pe Problemă (PBL - Problema de învățare pe bază) permite abordare interdisciplinară și cuprinzătoare a condițiilor de sănătate ale populației, subliniind atitudinea umanistă și etica pe profesiei și pacientul, în realitatea sistemului unitar de sănătate a Braziliei (SUS) . De la început, elevul este încurajat să dezvolte raționamente clinice și să învețe să ia decizii bazate pe dovezi științifice. În plus, efectuează internat în cele mai bune instituții de sănătate din oraș, cum ar fi Spitalul de stat funcționarilor publici, Spitalul Municipal de Copii pentru copii Isus și Maternitatea Leonor Mendes de Barros. Aplicație practică în diferite scenarii: unități de sănătate de bază, clinici ambulatoriu, camere de urgenta si spitalele de complexitate medie si inalta.

PIAȚA MUNCII

Profil: medic cu formare de puternic clinice, critic, reflexiv, cu incorporarea valorilor etice și umaniste în practica profesională. Este angajat la dezvoltarea cetățeniei și transformarea într-o societate mai echitabilă și care permite accesul la producția de sănătate pentru toate brazilieni. Acest profesional se confruntă cu probleme de diferite tipuri, și ar trebui să răspundă cu umanism, calitatea tehnică și adaptat contextului, care permite individului și comunității lor atinge cea mai buna calitate a vietii. Fiind un medic este de a fi un om de știință și urmări progresul științei și, în același timp, insotitor, etic și sensibil la suferința umană, care caută mereu noi răspunsuri la nevoile sociale. Noi oportunități. Caracterul tradițional liberală a medicament a schimbat în mod semnificativ în ultimul timp în Brazilia. Multe dintre cele peste 260.000 de medicii care lucrează în țară, printre călătorii activităților independente sosesc de a acumula trei sau mai multe locuri de muncă. Noi domenii de lucru, cu toate acestea, sunt consolidarea, cum ar fi medicina de familie, geriatrie (considerând îmbătrânirea populației), examene imagistice, medicina orthomolecular, homeopatia, acupunctura și a zonelor care se concentrează pe de înaltă tehnologie.

DIFERENȚIAL

Facultatea de Medicină reuneste facultate de înaltă calificare, infrastructura pe un campus diferite (Campus UNICID ¿Pines), conceput exclusiv pentru a satisface toate nevoile impuse de curs, laboratoare și echipat cu cele mai recente dispozitive tehnologice. Printre diferențiere sale cheie este cel mai nou si avansat Spitalul simulate, în cazul în care UNICID pionier, permițând certificare internationala. Este un centru de instruire avansată de simulare realistă dezvoltat în camere de inalta fidelitate. Simulatoare / roboți sunt de ultima generatie de pe piata, avand software complex, singurele care lucrează cu fir, care permite o mobilitate completă pentru diferite medii. Aceste simulatoare de inalta fidelitate sunt organizate în trei paturi într-o secție și două camere de urgenta, dintre care unul axat pe îngrijirea femeilor și naștere gravide, inclusiv cu o unitate de resuscitare neonatală. În plus față de Spitalul simulate, cursul are doua spatii pentru Medical Skills Training, dintre care unul are 20 de birouri pentru efectuarea OSCE (examen clinic structurat Obiectiv). Aceste alte zone au mai multe manechine și simulatoare, care permit, prin practici monitorizate, formarea de competențe medicale esențiale pentru exercitarea profissão.O morfologic laborator, care are acum de două ori suprafața podelei are mai multe domenii de studiu, printre altele. În plus, medicamentul UNICID are un laborator tehnică chirurgicală și practici funcționale de laborator moderne și avansate, atât cuplat la laboratoare de cercetare calificate, care permite profesorilor și elevilor să dezvolte cercetarea științifică de înaltă calitate. Nu mai vorbim de curs exclusiv și două laboratoare de calculator Biblioteca. Toate proiectate pentru a permite studenților pentru a ajunge mai pregătiți pentru activitățile practice. Totuși, Global Health UNICID medicamentului Learning oportunitati membre ¿GHLO, un consorțiu creat de Asociatia Americana de Medical Colegii. Acesta este un program de schimb de învățământ în sănătate, care include universitati medicale americane, printre altele, în diferite locații din lume. În Brazilia, suntem pionieri in acest parteneriat, care va facilita elevilor din ultimii doi ani de acces la medical etape elective internaționale, favorizând schimbul de informații esențiale pentru a le permite să lucreze cu oamenii și realitățile diferite în materie de sănătate, extinde dimensiunea culturală și pentru a afla despre diferite sisteme de sănătate și abordări la îngrijire medicală în alte țări.

VESTIBULAR 2,016

Tarifele sunt valabile pentru student în anul întâi (boboci) 2016.

1-a repriză a cursului este împărțit în șapte părți egale (de școlarizare + 6 rate) de R $ 7,106.91 Valoare pentru plata pe zi lucrătoare a 5 a lunii

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Nós da Universidade Cidade de São Paulo – UNICID , somos uma instituição modelo dentro do panorama nacional, comprometida com a educação e com a inovação.

Nós da Universidade Cidade de São Paulo – UNICID , somos uma instituição modelo dentro do panorama nacional, comprometida com a educação e com a inovação. Citește mai puţin