Profilul de licență Global Health în Groningen este o diplomă de licență internațională în Medicină. Veți acorda atenție diferitelor aspecte ale sănătății globale, cum ar fi bolile emergente, sistemele de sănătate diferite și nutriția.

Programul este multidisciplinar și axat pe pacient. Ca student al acestui program, puteți participa la o Școală Masterat Științific Junior.

Programul este predat în limba engleză. Cu toate acestea, ca student de licență, va trebui să înveți limba olandeză, deoarece programul de masterat ulterior este predat în limba olandeză. În programul acestui Master, lucrezi la spital pentru a-ți obține diploma medicală. După aceasta, puteți să vă antrenați pentru a deveni specialist medical sau cercetător medical.

Numai un număr limitat de studenți sunt acceptați la profilul de licență Global Health. Admiterea este obținută prin selecție descentralizată.

Cerințele de admitere

Procedura de selecție

Admiterea va include o procedură de selecție descentralizată (nu un vot).

Educație anterioară:

Pentru ca studenții internaționali să fie eligibili pentru program, trebuie să fi obținut calificările necesare pentru admiterea într-un program de licență în medicină în propria țară; învățământul secundar trebuie să fie comparabil cu diploma olandeză VWO și să includă calificări în biologie, chimie, fizică, matematică engleză. Dacă doriți mai multe informații despre cerințele de intrare ale programului, vă rugăm să ne contactați.

Cerințe de limbă:

Dacă dețineți o diplomă olandeză VWO și nu sunteți un vorbitor de limbă engleză, este posibil să trebuiască să completați un test de limbă pentru a dovedi că sunteți expert în limba engleză. Scorurile acceptate de test sunt:

  • IELTS banda generala 6.5
  • TOEFL pe bază de hârtie 580
  • Calculator TOEFL 237
  • TOEFL bazat pe internet 92

Termene de depunere a cererilor

  • Studenți din UE / SEE: 15 ianuarie 2019
  • Studenți din afara UE / SEE: 15 ianuarie 2019

Taxe de școlarizare

  • Studenți din UE / SEE: 2083 EUR
  • Studenți din afara UE / SEE: 32000 EUR
Program predat în:
Engleză

Vezi 11 mai multe cursuri de la University of Groningen »

Ultima actualizare October 21, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
2,083 EUR
- UE, 32.000 EUR. - în afara UE pe an
După locații
După dată