Licențiat în Managementul Medical și Servicii de Sănătate

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Servicii medicale si medicale

Ia cariera ta la nivelul următor

Managementul medical și de sănătate a serviciilor de îngrijire medicală oferă medicilor de îngrijire a sănătății, care dețin o diplomă de asociat într-un domeniu aliat de sănătate, cu abilitățile și competențele necesare pentru a funcționa ca manageri și supraveghetori în setările de asistență medicală.

Învățați din facultățile cu experiență în industrie, care au o înțelegere de primă importanță cu privire la strategiile, tacticile și cerințele de zi cu zi ale domeniului lor.

Programul de bază oferă o fundație în management și resursele umane, precum și specificul privind legislația în domeniul sănătății și bioetica, îmbunătățirea calității, managementul de proiect, economia, practica bazată pe dovezi și cercetarea, politica și conducerea. Specializările permit personalizarea programului la cariera ta aleasă, fiecare specializare oferind electives în predare și învățare pentru adulți:

Specializări

  • Asistență medicală: se concentrează pe gestionarea unei practici medicale, inclusiv procedurile de contabilitate și de facturare și informatică.
  • Primul asistent chirurgical: include un proiect capstone care se concentrează pe subiecte actuale în practica chirurgicală de asistare, codificare și rambursare și informatică.
  • Tehnologia chirurgicală: comportament organizațional, statistici de sănătate publică și informatică.
  • Managementul informațiilor în domeniul sănătății: punerea accentului pe informatica avansată în domeniul sănătății, guvernanța informației, gestionarea veniturilor și conformitatea și analiza datelor din domeniul sănătății.
  • General Healthcare: selectați din cursuri de management, contabilitate și facturare, colaborare interprofesională în domeniul sănătății, principii de marketing, cercetare și scriere de rapoarte și informatică.

Pregătiți-vă să deveniți un lider în domeniul medical

"În Programul ANU pentru Medicină și Sănătate și Managementul Serviciilor veți obține competențele relevante din lumea reală de care aveți nevoie pentru a avansa în carieră".

eLearning prin ANU

La American National University , considerăm că toată lumea ar trebui să aibă posibilitatea de a-și continua educația și de a-și atinge obiectivele de carieră. Oferim studenților angajați în programele de licență și postuniversitare posibilitatea de a lua cursuri prin intermediul platformei noastre convenabile de eLearning. Ca student al ANU, veți primi aceeași educație și o atenție personală din partea facultății și a personalului pe care studenții le primesc în sălile noastre de curs, inclusiv consiliere academică, îndrumare și servicii de carieră. Singura diferență este că puteți alege când să studiați astfel încât să funcționeze cu programul dvs., permițându-vă mai multă flexibilitate pentru a echilibra prioritățile vieții.

Cost

NOTĂ: Acest program este oferit 100% online prin ANU eUniversity în multe state. Vă rugăm să discutați cu Admiterea pentru a afla mai multe despre disponibilitatea programului în statul dvs.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Citeste mai mult

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Citește mai puţin
Salem , SUA Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Mai mult Mai Puțin