Licențiat în Fizioterapie

Generalități

3 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Pasionat de sănătate fizică și bunăstare? Căutați o carieră plină de satisfacții pentru a ajuta oamenii să se simtă cel mai bine? Cu o istorie mândră care se întinde pe două decenii, Licența de Fizioterapie de la Charles Sturt University are o reputație de a produce absolvenți foarte căutați, care au continuat să lanseze cariere de fizioterapie de succes în Australia și peste mări.

Fizioterapeuții ajută la menținerea sau refacerea mișcării și funcționării la persoanele afectate de vătămare, boală sau dizabilitate. Ca experți în mișcare, ei joacă un rol cheie în promovarea sănătății, independenței și calității vieții pentru persoanele de toate vârstele.

neck and shoulder treatment at physical therapist

Evidențierea cursului

 • Nu vei învăța doar fizioterapie, ci o vei trăi:
  Veți câștiga experiență practică prin învățarea extinsă la locul de muncă, făcându-vă pregătiți pentru locuri de muncă atunci când absolviți. Vei lucra cu clienți de toate vârstele, din medii diferite și este posibil să ai chiar ocazia să lucrezi la un orfelinat din Vietnam în al patrulea an de studiu.
 • Profesori dedicați:
  Personalul nostru de fizioterapie contribuie la Asociația Australiană de Fizioterapie (APA) Panoul Național de Standarde Profesionale și la grupurile naționale ale APA, Conferința Națională de Sănătate Aliată, Serviciile pentru Sănătate Rurală și Aliată a Alianței Australiene (SARRAH) și rețeaua de supraveghere a bolilor active îmbunătățite pediatrice (PAEDS).
 • Facilități de calitate:
  Lucrăm în parteneriat cu comunitățile pentru a oferi educație și cercetare în domeniul sănătății aliate. Facilitățile concepute pentru a simula mediile clinice găsite în locurile de muncă reale includ o clinică musculo-scheletică, secția spitalului, sala de reabilitare, laboratorul de mișcare, clinicile din campus, laboratoarele de abilități și facilitățile de simulare. Licența noastră de fizioterapie este complet acreditată de organismul național de acreditare, The Australian Physiotherapy Council.
 • Absolvent cu onoruri:
  Dacă atingeți o medie de 5,0 sau mai mare pentru subiectele din primul și al doilea an, veți fi eligibil să solicitați transferul în fluxul Onoruri. Dacă selectați, veți completa subiecte de onoare specifice care înlocuiesc subiectele standard și vă dezvoltați abilitățile de organizare, cercetare și scriere.
 • Alege-ți calea:
  Puteți alege să ieșiți din curs după finalizarea cu succes a primului an de studiu cu Diploma în Știința Sănătății sau Diploma Asociată în Știința Sănătății după doi ani de studiu.

Recunoașterea profesională

Bachelor of Fizioterapie (Onoruri) Integrated Honors este acreditat de Australian Australian Physiotherapy Council și este un program de studiu aprobat listat cu Consiliul de Fizioterapie din Australia.

Oportunități de carieră

Cererea pentru fizioterapeuți crește pe măsură ce populația îmbătrânește și conștientizarea beneficiilor fizioterapiei crește. Perspectiva locurilor de muncă ale guvernului australian prognozează o creștere a forței de muncă foarte puternică pentru profesia în următorii cinci ani.

 • Explorați oportunități diverse - Veți găsi roluri în spitale, sănătate comunitară, reabilitare, îngrijire în vârstă, clinici de terapie sportivă și organizații precum Alianța Cerealelor Palsie. Oportunități de angajare se găsesc și în educație, management și cercetare.
 • Accesați practica privată - Lucrați în practici private sau ca consultant în sectorul public sau privat.
 • Luați în considerare oportunitățile rurale - Vrei să lucrezi în Australia rurală? Există oportunități deosebite de a-ți aplica abilitățile în comunitățile rurale și regionale, unde există adesea acces limitat la serviciile de fizioterapie.

Credit și Pathways

A intra în uni nu înseamnă doar ATAR-ul tău. Înțelegem că dacă vi se oferă șansa de a studia ceva care vă pasionează, puteți străluci cu adevărat. Vă oferim o gamă largă de opțiuni de Pathway , inclusiv schema de recomandare a ofertelor timpurii - școlilor, reglarea locației (regionale) și Programul de acces autohton (IAP) pentru a vă ajuta să mergeți mai bine pe cariera de vis.

Recunoașterea învățării anterioare (RPL) și creditul pentru competențele actuale vor fi acordate solicitanților eligibili.

Licențiat în Fizioterapie

Creditul va fi oferit în conformitate cu reglementările de credit ale Charles Sturt University . Studiile anterioare ale studenților vor fi luate în considerare pentru credit, în cazul în care studiile finalizate anterior sunt foarte asemănătoare cu subiecții care sunt studiați la licență în fizioterapie; sau acolo unde elevii sunt capabili să demonstreze că au competență este echivalent cu materialul conținut de un subiect. Creditul nu poate fi acordat pentru o parte a unui subiect și vi se poate acorda un credit numai pentru o anumită proporție a cursului. Creditul va fi acordat numai dacă studiile dvs. au fost finalizate cu mai puțin de 10 ani în urmă.

Pentru un premiu de licență în fizioterapie care va fi acordat de la Charles Sturt University studenții vor fi evaluați pentru siguranța și eficacitatea (competența) lor ca fizioterapeut. Studenții vor trebui să fi finalizat suficient studiu la Charles Sturt University pentru a le putea evalua pe întreaga gamă de practici de fizioterapie. Este puțin probabil să se acorde credit în cazul în care subiectul este un indicator important al atingerii competenței elevilor.

„Mi-a plăcut foarte mult abordarea practică a învățării, cuprinsă cu dimensiunile mici ale clasei, trebuie să-l cunoști pe lectorul tău și să te cunoască. Ei și-au dat seama care a fost cea mai bună metodă de a vă învăța abilitățile cerute, a fost un mediu cu adevărat prietenos. ”
Nick Guiney - licențiat în fizioterapie

Subiecte

Pentru fiecare subiect de 8 puncte la care sunteți înscris, ar trebui să vă așteptați să petreceți 10 până la 12 ore pe săptămână lucrând la misiuni și lecturi alocate, asistență tutorial, cercetare / studiu individual sau de grup, activitate pe forum, învățare la locul de muncă și participarea la prelegeri, rezidențiale. școli sau examene.

Dacă studiați patru discipline pe sesiune, acest lucru este echivalent cu un loc de muncă cu normă întreagă. Volumul de lucru pentru unii subiecți poate varia ca urmare a proiectării cursului aprobat.

Cerințe de absolvire

În calitate de student al Charles Sturt University , pe tot parcursul cursului dvs., aveți responsabilitatea de a continua să dezvoltați abilități în limba engleză, alfabetizare și numerotare, în funcție de disciplina dvs. Această dezvoltare continuă vă va permite să participați în mod eficient la cursul dvs. și absolvenți pregătiți să intre în forța de muncă.

Pentru a absolvi studenții trebuie să completeze satisfăcător 256 de puncte.

Studenti internationali

Obține o calificare recunoscută la nivel internațional cu Charles Sturt University la unul dintre vibrantele noastre campusuri regionale sau studiază online din confortul propriei tale case - oriunde în lume!

Cerințe de intrare

 • Un certificat de liceu completat cu un ATAR de 80 (inclusiv factori de ajustare) sau echivalent.

SAU

 • Finalizarea cu succes a a două discipline la nivel universitar (grad AQF asociat de grad sau superior) care demonstrează o perspectivă rezonabilă de succes prin media punctului mediu (GPA) obținut în aceste studii.

SAU

 • O diplomă AQF completată sau o calificare de nivel superior.

SAU

 • Un curs de pregătire terțiară finalizat de la o universitate australiană sau un furnizor acreditat care demonstrează o perspectivă rezonabilă de succes prin media punctului mediu (GPA) obținut în aceste studii.

ȘI

 • Se aplică cerințele de limbă engleză. Un IELTS academic de 6,5, cu un scor sub un 6,5 în fiecare dintre domeniile de calificare individuale sau o calificare considerată echivalentă.

A sustine

Termini liceul anul acesta? Luați câțiva ani liber pentru a afla ce doriți cu adevărat să faceți în viață? Trebuie să participați la cursuri de oriunde în lume?

Când studiați cu Charles Sturt University , vom fi alături de tine până la capăt, ajutându-vă să vă dezvoltați abilitățile de studiu și academice personal, online sau la telefon. Indiferent de situația dvs., Student Central este primul dvs. punct de apel ca student Charles Sturt University . Echipa noastră prietenoasă de asistență vă poate răspunde la toate întrebările, indiferent dacă studiați în campus sau online.

Puncte cheie

 • Charles Sturt University este cea mai mare universitate regională din Australia. Campusurile Charles Sturt sunt comunități mici, prietenoase, cu sediul în locații regionale australiene vibrante.
 • Charles Sturt University este locul 1 pentru ocuparea post-absolvent, mai mulți absolvenți Charles Sturt obțin locuri de muncă mai repede decât absolvenții de la orice altă universitate din Australia. (Ghidul universităților bune 2020/21).
 • Abordarea lui Charles Sturt de predare și învățare combinată cu experiența practică asigură absolvenților cele mai bune oportunități de a începe cariere în profesia aleasă.
Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are ... Citeste mai mult

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are skilled, confident and ready to get to work. Citește mai puţin
Albury , Bathurst , portocale , Port Macquarie , Wagga Wagga , Canberra + 5 Mai mult Mai Puțin