Licențiat în Farmacie

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Bine ați venit la Școala de Farmacie Fred Wilson de la High Point University din High Point, NC. Facultatea noastră și personalul trenului clinicieni, care sunt dedicate îngrijirii pacienților în toate setările și posedă abilitățile și cunoștințele de a practica farmacie la cel mai înalt nivel posibil. Modelul nostru de educație include un accent pe cunoștințele farmaceutice de bază și abilitățile necesare pentru a lua decizii critice de calitate combinate cu formarea clinică în diferite setări. Elevii care dobândesc cunoștințele și abilitățile și sunt capabili de comunicatori vor forma nucleul din care se vor dezvolta conducătorii de mâine!

Misiune

Să ofere o educație extraordinară în domeniul farmaciei prin integrarea științelor biomedicale și clinice care să permită viitorilor farmaciști să exceleze într-un mediu dinamic de asistență medicală ca membru al echipei de asistență medicală.

Viziune

A fi o școală premier de farmacie care avansează educația și cercetarea care pregătește lideri de sănătate compassionați și inspirați pentru comunitatea locală și globală.

Obiective

  1. Furnizați studenților o educație cuprinzătoare de farmacie care integrează cu atenție științele de bază și clinice.
  2. Dezvoltați în cadrul studenților procesul de gândire analitică, care să le permită să raționeze prin probleme clinice și științifice.
  3. Promovați pentru toți facultatea și studenții, o pasiune pentru descoperirea clinică și științifică pentru avansarea asistenței medicale.
  4. Menținerea unui mediu de îngrijire și acceptare pentru diferențele personale și culturale, pentru a dezvolta practicieni de natură, compasiune și acceptare a farmaciei.
  5. Expunerea elevilor la situații din lumea reală care îi pregătesc să funcționeze eficient în mediile de asistență medicală.

Filosofia educațională

HPU POS va utiliza un curriculum științific de bază și clinic strâns integrat pentru a promova aplicarea studenților a întregii game de abilități necesare pentru a oferi asistență medicală centrat pe pacienți. Metodele noastre de predare vor utiliza tehnici bazate pe dovezi care promovează învățarea pe termen lung și vor extinde abilitatea de a sintetiza cunoștințele care se schimbă rapid în domeniul asistenței medicale.

Programul de clienți standardizat în cadrul Facultății de Farmacie Fred Wilson de la High Point University

Clienții standardizați (SC) sunt o parte importantă a Programului de farmacie HPU și oferă studenților noștri experiențe de primă mână într-un mediu în care vor aplica noi abilități învățate într-un format din lumea reală.

Elevilor li se dă un scenariu de pacient în care se definesc specificul cazurilor, în ce condiții, medicamentele și problemele pe care pacientul le poate avea, astfel încât să poată aplica abilități de gândire critică în efectuarea unui istoric al medicamentelor, evaluarea problemei, identificarea a ceea ce trebuie făcut, și consilierea pacientului, părintelui sau furnizorului de servicii medicale. Prin practicarea independentă, fără instructori sau colegi, pentru a rezolva problema pacientului, studentul își dă seama rapid ceea ce este necesar pentru a ajuta un pacient. Acesta este "testul real al ceea ce trebuie să știți" pentru a fi un farmacist extraordinar în lumea de astăzi!

Clienții standardizați sunt recrutați și instruiți pentru a descrie pacienții vii. SC-urile învață și acționează în mod constant scriptul definit, astfel încât fiecare elev să obțină aceeași experiență. Facultatea pregătește fiecare CS să-și îndeplinească rolul.

Feedback-ul de la clientul standardizat, facultatea și înregistrarea video oferă studenților noștri un "avantaj" în dobândirea abilităților centrate pe pacient.

  • SC oferă feedback studenților cu privire la abilitățile de comunicare și modul în care experiența de ansamblu a fost.
  • Facultatea examinează întâlnirea pentru a oferi studenților cunoștințe profesionale.
  • Studentul își autoevaluă performanța pentru a identifica îmbunătățiri.

IPE

Educație inter-profesională

Educația inter-profesională (IPE) este o experiență de învățare colaborativă, care include studenți și educatori din mai multe profesii de sănătate. Prin IPE, studenții dezvoltă cunoștințele, abilitățile și comportamentele necesare pentru a deveni membri efectivi ai echipei de asistență medicală. Aici, la Școala de Farmacie Fred Wilson de la High Point University , ne dedicăm încorporarea IPE în curriculumul nostru, pentru a ne asigura că studenții noștri sunt pregătiți să ofere îngrijire excelentă a pacienților în setările multidisciplinare de asistență medicală de astăzi.

Planul nostru IPE cuprinde patru etape de bază: expunere, imersiune, experiență și competență.

Expunere

Încă de la începutul curriculumului nostru, studenții sunt expuși la o varietate de domenii de asistență medicală prin prelegeri de invitați și exerciții interactive de laborator. Aceștia învață de la alți furnizori de servicii medicale despre domeniile lor și despre modul în care aceste discipline se raportează la practica farmaciei.

Imersiune

Pe măsură ce elevii avansează prin program, ei sunt cufundați în medii colaborative de asistență medicală, atât în viață, cât și simulate, unde dezvoltă abilități cheie inter-profesionale. Simulările includ cazuri standardizate de clienți și cursuri de laborator care implică mai mulți furnizori de servicii medicale. În timpul rotațiilor lor introductive și a farmaciilor spitalicești, studenții își practică pragurile inter-profesionale în medii reale din domeniul sănătății.

Experienţă

Până în al treilea an al programului nostru, studenții sunt bine pregătiți să participe și să contribuie la ateliere interprofesionale găzduite de Triad IHEC (Centrul Internațional de Educație în Sănătate). Triada IHEC este un efort de colaborare care implică mai multe școli profesionale din diferite instituții din zonă, inclusiv High Point University , NC A

Competență

Elevii își petrec ultimul an al programului de învățare, practicare și expunere a competențelor interprofesionale în cadrul experienței avansate în practica în farmacie (APPE). Aceste experiențe practice permit studenților să-și utilizeze și să-și poloneze cunoștințele, abilitățile și comportamentele interprofesionale înainte de absolvire.

Triad Inter-profesionale Centrul de Educație pentru Sănătate (Triad IHEC)

La începutul programului de științe în domeniul sănătății de la High Point University în 2015, Triadul IHEC a fost format între școlile UNCG de asistență medicală și asistență socială, NC A

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Citeste mai mult

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Citește mai puţin