Licențiat în Farmacie

Generalități

Programul de descriere

Formarea farmacistă de înaltă calitate la Voronezh State University este asigurată de tehnologii avansate de instruire, organizare eficientă și eficientă a muncii științifice și inovatoare și prin realizarea de formare la locul de muncă pentru viitorii farmaciști. Absolvenții facultăților beneficiază de avantaje competitive care sunt necesare pentru o competiție de succes pe piața forței de muncă și pentru dezvoltarea profesională ulterioară.

111714_IMG_0195.jpg

În timpul procesului de studiu, elevii primesc o pregătire profundă în domeniul cunoștințelor teoretice; master tehnici diferite pentru dezvoltarea de amestecuri, noi tehnologii medicamentoase medicamente și analize. În laboratoarele moderne, studenții noștri efectuează studii farmacognotice ale diferitelor tipuri de materii prime medicinale și vegetale, sintetizează noi compuși și examinează activitatea lor biologică, conduc cercetări organizaționale și economice. Cursurile teoretice și practice sunt completate de jocuri de calculator și training.

Elevii participă activ la simpozioane, expoziții, concursuri, obțin granturi de cercetare. Cele mai importante și interesante rezultate ale cercetării studenților sunt publicate în reviste științifice.

Facultatea de Farmacie are conexiuni internaționale extinse. Peste 280 de cetățeni din 17 țări ale lumii au obținut studii superioare în "Farmacie" la universitatea noastră.

111715_IMG_0190.jpg

Un partener strategic al facultății este concernul farmaceutic german Bionorika-SE.

Cresterea pietei farmaceutice deschide oportunitati largi de cariera pentru absolventii de facultate calificati in domeniul dezvoltarii produselor farmaceutice, productiei sale industriale si marketingului. Educația farmaceutică obținută la Voronezh State University este o garanție sigură a succesului profesional!

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Voronezh State University is a research-led institution and its research activities are organised within a network of 18 faculties, 6 research institutes, 16 research laboratories administered by the ... Citeste mai mult

Voronezh State University is a research-led institution and its research activities are organised within a network of 18 faculties, 6 research institutes, 16 research laboratories administered by the Russian Academy of Sciences; Citește mai puţin