Introducere la Facultatea de Farmacie

Înființarea Facultății de Farmacie din cadrul Aqaba University Of Technology din Aqaba University Of Technology acordat o diplomă de licență în farmacie și planul de studiu aplicat este selecția de cursuri de specialitate pentru a satisface alocația specială pentru standardele farmaceutice de educație și pentru a oferi absolvenților cunoștințele necesare pentru a exercita profesia în o știință și morală. În plus față de furnizarea unei platforme pentru educația continuă pentru absolvenții de medicină farmaceutică din regiunea Aqaba și zonele învecinate. Facultatea de farmacie program de licență pentru cerințele full-time este de a trece 162 de ore de credit în cursul a cinci ani pentru a obține cunoștințe teoretice și practice pentru concurența pe piața forței de muncă.

Facultatea de Farmacie Misiune

Facultatea de Farmacie Misiunea este de a trăi până profesia de farmacie în zona Aqaba și zonele învecinate, în funcție de nevoile națiunii în toate domeniile de educație farmacie și de cercetare științifică și de îngrijire farmaceutică și industria farmaceutică, și lideri calificați absolvent în munca lor profesională

Facultatea de Farmacie Obiective

Obiectivele pot fi rezumate prin:

  1. Furnizarea de educație și dezvoltare profesională de calitate pentru studenții Facultății de Farmacie.
  2. Îmbunătățirea dorinței absolvenților de învățare continuă.
  3. Coordonarea și susținerea cercetării științifice în toate domeniile științelor farmaceutice.
  4. Consolidarea legăturilor dintre Facultatea de Farmacie și nevoile comunității locale.
  5. Încurajarea activităților extrașcolare pentru studenții de la colegiu și conectarea acestora la nevoile comunității locale.
  6. Aplicarea standardelor de calitate în educație și formare folosind cele mai recente metode și tehnici

Raționament pentru dezvoltarea Facultății de Farmacie

Aqaba University Of Technology își propune să dezvolte noi specializări care servesc comunității locale din Aqaba. Datorită lipsei de licență de farmacie în oricare din universitățile publice locale din Aqaba sau în orașele învecinate, Aqaba University Of Technology aspiră să fie prima universitate prezintă Bachelor of Pharmacy pentru a sprijini orașul cu farmaciști bine calificați.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare April 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
5 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date