Licențiat în asistență medicală - regulate

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

unbh01

PROGRAMUL NOSTRU

Humber este mândru de colaborarea cu Universitatea din New Brunswick - ambele instituții au tradiții de excelență de lungă durată în domeniul educației de asistență medicală în Canada.

Curriculum-ul nostru se concentrează pe rolul asistentei in setarile de comunitate / de sanatate publica, primară de sănătate și de îngrijire acută. Programul include mai multe ore de practica clinica / domeniu în cazul în care vor avea posibilitatea de a pune abilitățile dumneavoastră de asistenta medicala și cunoștințele pentru a lucra într-un cadru supravegheat. Scopul nostru este de a vă oferi o imagine completă a ceea ce e ca pentru a lucra în domeniul îngrijirii sănătății și pentru a consolida conexiunea cu pacientii si familiile. Că notă personală completează de cursuri, cum ar fi Anatomie și fiziologie, probleme de sanatate cronice, Pharmacotherapeutics și mai mult.

Clasa de dimensiuni mici de 35-40 de studenți înseamnă că veți primi atât oportunități individuale și de grup de învățare. Experiențele clinice vor fi diverse și acoperă o gamă largă de setări, inclusiv agenții comunitare, școli, facilități de îngrijire pe termen lung si spitale.

Humber are relații cu mai mult de 100 de agenții comunitare și face toate eforturile pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă în toate zonele pe care le-ar putea lucra potential după ce ați absolvit.

Câmp / destinații de plasare clinică

Elevii primesc hands-on experiență cu o componentă clinică în fiecare an.

Cerințele de admitere

Pentru a fi eligibil pentru admitere, trebuie să posede următoarele:

 • Diploma Ontario Liceul (OSSD) sau echivalent, inclusiv aceste cursuri necesare:

Cursuri de bază

 • Grad 12 U English (ENG4U sau echivalent)
 • Grad 12 U Matematică (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U sau MHF4U sau echivalent)
 • Grad 12 Chimie (SCH4U sau echivalent)
 • Grad 12 Biologie (SBI4U sau echivalent)

Electives

 • Două opționale dintr-o listă aprobată, a se vedea unb.ca/admissions/requirements/nursing/ontario.html

Note minime și medii

 • Minimum 75 la suta din cele patru cursuri de bază
 • Minimum 60 la suta in fiecare elective
 • Toate șase cursuri trebuie să îndeplinească o medie generală minimă de 75 la suta

sau

 • Matur Studenți stare (solicitanții de 21 de ani sau peste care nu colegiu sau universitate de fundal):
  • Solicitanții mature la programul BN va trebui să aibă un grad minim de 75 la suta in gradul 12 English (ENG4U), orice grad de 12 U Matematică, gradul 12 Chimie (SCH4U) și gradul 12 Biologie (SBI4U). De preferință poate fi acordată solicitanților care au finalizat cursurile enumerate mai sus, pe bază de full-time. In plus, Humber își rezervă dreptul de a acorda prioritate solicitanților care îndeplinesc toate cerințele de curs și gradul lor de la prima incercare.

sau

 • Transfer Studenți (solicitanților cu studii postsecondary - colegiu sau universitate)
  • Studenții de transfer trebuie să prezinte o medie minimă de 3,0 grade litera (AAP) sau 74 la suta. GPA cut-off va varia de la an la an, în funcție de fondul de aplicare. Elevii trebuie să prezinte un grad minim de 75 la suta in gradul 12 English (ENG4U), orice grad de 12 U Matematică, gradul 12 Chimie (SCH4U) și gradul 12 Biologie (SBI4U).

Toți candidații a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să îndeplinească Limba engleză Proficiency politica Humber.

Toate acreditările internaționale trebuie să fie evaluate de către un serviciu de acreditare aprobat, și trebuie să furnizeze o evaluare a cursului-de-curs. Toate documentele postsecondary internaționale trebuie să fie evaluate de către serviciile World Education (WES) Canada. Toate acreditările internaționale de liceu trebuie să fie evaluate de către ICAS.

Selecție: Selecția Admiterea se bazează pe criterii academice indicate. Îndeplinirea cerințelor minime de eligibilitate nu garantează admiterea.

Bachelor of Nursing programului este un program complet de dezvăluire. Solicitanții trebuie să prezinte și să ofere foi matricole pentru toate lucrările curs finalizat la postsecondary (colegiu sau universitate) nivel. Prezentarea informațiilor și a documentației este necesară pentru toate cursurile, inclusiv cele care nu duc la o acreditare completat, în cazul în care nu a fost acordat de credit, iar în cazul în care activitatea academică nu a fost legată de domeniul de asistenta medicala. Imposibilitatea de a dezvălui anterior muncă curs postliceal este considerat o infracțiune academic și poate duce la retragerea din program.

Cerințe suplimentare

Următoarele cerințe trebuie să fie îndeplinite după acceptarea în program înainte de prima plasare clinice. plasare clinică nu va fi permisă în cazul în care nu sunt îndeplinite toate cerințele. Detalii care definesc toate documentele necesare și modul în care să valideze aceste cerințe pot fi găsite la cerințele de pre-plasare.

Din cauza varietății de locuri clinice și posibilele modificări ale legislației, cerințele sunt supuse schimbării. Elevii ar trebui să verifice întotdeauna Câmp / Plasament Clinic.

 • Absolvenții care doresc să fie înregistrați va fi invitat de către Colegiul Moaselor din Ontario pentru a semna o declarație de statutul lor în ceea ce privește:
  • cetățenie / rezidență permanentă / imigrare
  • orice condamnare a unei infracțiuni sau a unei infracțiuni în temeiul Legii privind controlul Narcotic sau Legea Food and Drug Administration
  • fiind un subiect de proceduri în ceea ce privește abatere profesională, incompetență sau incapacitate în Ontario într-o altă profesie medicală sau într-o altă jurisdicție în asistență medicală sau într-o altă profesie de sănătate
  • orice tulburare mentală sau fizică, ceea ce face de dorit, în interesul public că persoana nu practică care alăptează.

Aceste condiții se vor aplica, de asemenea, pe tot parcursul programului.

În profesie

Practica de asistență medicală variază considerabil de la o țară la alta. În Canada, Nursing a fost o profesie de mulți ani și există similitudini în educație Nursing și practica între Canada, Marea Britanie, Australia și Statele Unite ale Americii.

Cariera ta

Guvernul Ontario, care a anunțat anterior că va cheltui 500 de milioane $ pentru a adăuga mai multe 9.000 de asistente medicale la sistemul de ingrijire a sanatatii prin 2011/2012, a stabilit, de asemenea, un obiectiv de a crește ocuparea forței de muncă cu normă întreagă pentru asistente medicale. După absolvirea acestui program, studenții eligibile pot alege din destinațiile de plasare provinciale, naționale și internaționale în comunitate / sănătate publică, asistență medicală primară sau setările de ingrijire acuta. Studenții eligibile pot solicita, de asemenea, absolvent de învățământ.

Fit dreapta

Esti un lider care se dezvoltă într-un mediu de colaborare? Esti adaptabil? Te poți gândi la picioare? În cazul în care sunteți interesat în științele vieții, interacțiunea terapeutică și să se bucure de învățare continuă, ai putea avea o carieră plină de satisfacții în asistență medicală în fața ta.

Profesionalism la locul de muncă

Fiind o asistentă medicală înseamnă că trebuie să se uite și să acționeze ca un profesionist. Partenerii noștri din industrie împărtășesc ceea ce caută într-un angajat si ce inseamna profesionalism pentru ei.

Abilitățile care vă va ajuta într-un Nursing Cariera

 • capacitatea de a evalua în mod critic te
 • stabilirea priorităților
 • capacitatea de a fi flexibil
 • abilități de comunicare
 • (Grad 12 min.) De scriere și citire a limbii engleze
 • calcule matematice de bază (Ia testul online "Acest test" pentru a te evalua)
 • cuvânt abilități de procesare / de calculator
 • bun simț / judecată
 • maturitate
 • simțul dreptății sociale
 • asumarea riscului
 • jucător în echipă
 • managementul stresului
 • simtul umorului
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, dipl ... Citeste mai mult

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, diplomas, certificates, and postgraduate certificates. We also offer apprenticeship training. With 160 full-time programs and 200 continuing educations programs to choose from, the 27,000 full-time and 56,000 part-time students of Humber have access to many opportunities for continuous learning... Citește mai puţin
Toronto , Fredericton + 1 Mai mult Mai Puțin