Licențiat în științe ale sănătății în podiatrie

Generalități

Programul de descriere

O diplomă profesională de patru ani în Licență în Științe ale Sănătății în Podiatrie (BHS Podiatria). Studenții își încep pregătirea clinică, adică tratarea pacienților în timpul celui de-al doilea an de studiu.

rezultate

  1. Instituiți un serviciu complet de podiatrie pentru toate sectoarele comunității.
  2. Gestionează o practică clinică atât pentru sectorul public, cât și pentru cel privat.
  3. Aplicați reglementările, liniile directoare și codurile de practică privind sănătatea și siguranța în îndeplinirea serviciilor de podiatrie care asigură siguranța personală și siguranța altora.
  4. Efectuați cercetări pentru a promova dezvoltarea profesională.
  5. Oferiți educație sanitară podiatrică persoanelor, familiilor, grupurilor și comunităților.

StockSnap / Pixabay

La University of Johannesburg „Viitorul. Reimaginat.“ nu este pur și simplu o frază atrăgătoare

Instituția preia conducerea în Africa în a 4-a revoluție industrială Gândirea, reimaginând viitorul pentru toate disciplinele 4IR este următorul val de industrializare pe care trebuie să-l înțelegem și să îl modelăm pentru a construi viitorul acestei țări - și al continentului african - atât de bogat merită. 4IR nu se referă doar la robotică și automatizare; este vorba despre înaintarea societății pentru a împuternici oamenii și generațiile înalte.

Pe măsură ce lumea avansează în a 4-a revoluție industrială, la fel și UJ cu „Educația 4IR” - aducerea gândirii și tehnologiei 4IR în curriculum pe diferite cursuri și folosind tehnologii inovatoare de învățare combinată. Acest lucru înseamnă că absolvenții UJ sunt mai bine pregătiți pentru a îmbrățișa viitorul afacerilor și industriei, deoarece AI și 4IR joacă un rol mai mare în modul în care trăim și lucrăm.

La University of Johannesburg , este de datoria noastră să îmbrățișăm și să navigăm cu mândrie și îndrăzneală pe viitorii lideri ai țării noastre, prin complexitățile neimaginate ale 4IR, astfel încât să poată profita din plin și să ofere un mâine mai bun. Viitori lideri ca tine! Aici conducem o conversație curajoasă; împingând și modelând designul unui nou mâine. Aici luăm măsuri și construim lumea nouă.

Cerințe de admitere

  • APS minim: 28
  • Engleză: 5 (60% +)
  • Matematică: 4 (50%)
  • Matematica Alfabetizare: Nu se aplică
  • Științe fizice: 4 (50% +) sau Științele vieții: 4 (50% +)

Oportunități de carieră

Podologii sunt cadre medicale care se ocupă de examinarea, diagnosticul, prevenirea și tratamentul afecțiunilor și funcțiilor piciorului uman, membrului inferior și structurilor asociate. Posesorii calificării vor avea dreptul să se înregistreze ca practicanți independenți la HPCSA.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin