Licențiat în științe în domeniul asistenței medicale

Generalități

Programul de descriere

BScN

Obiectivul principal al programului este de a instrui asistente medicale pluripotente profesionale de Stiinte generale Nursing pentru a deveni capabile să contribuie la prevenirea și restabilirea sănătății oamenilor de toate vârstele, precum și menținerea și promovarea sănătății umane și wellness. Studenții programului sunt capabili de a obține cunoștințe teoretice și de laborator, de mare calibru precum și abilități avansate clinice, care să le permită să își exercite profesia în mod independent sau în colaborare cu alți profesioniști de îngrijire a sănătății din Cipru și din toate țările UE.

Aprobarea gradului Nursing de către Comisia Europeană

Gradul de Nursing de la European University Cyprus este recunoscută de către Comisia Europeană ca un program aprobat, reglementat de Directiva 2005/36 / CE privind recunoașterea reciprocă a calificărilor profesionale între statele membre. Asistentele absolvent cu B.Sc. Studii în Nursing de la European University Cipru, prin urmare, sunt în măsură să-și exercite profesia în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Înregistrare cu Consiliul Cipru de infirmiere și moașe

Absolvenții de Cipru programul "Nursing" European University sunt eligibile să se înregistreze la asistenți medicali și Moașelor Registrului prin intermediul unei cereri depuse la Nursing Cipru si Urbanism a Consiliului.

Obiective și Rezultate

Obiective generale

 • Pentru a dezvolta capacitatea elevului de a gândi, a scrie și a vorbi în mod eficient și creativ;
 • Pentru a dezvolta o apreciere și respect pentru valorile sociale, morale și etice ca fundament al relației cuiva cu alții și responsabilitățile cuiva în comunitate;
 • Pentru a dezvolta competențele studenților analitice, de luare a deciziilor și de comunicare, împreună cu acele calități de încredere în sine, responsabilitate, integritate și a conștiinței de sine, care va promova realizarea personală și contribuția organizațiilor;
 • Pentru a construi gură de perspectivă, prin cerințele de educație generală și să ofere suficiente specializare pentru a satisface cerințele profesionale și de carieră de bază;
 • Pentru a oferi studenților cu cerințele necesare pentru progresele academice și / sau de carieră

obiective specifice

Principalele obiective ale programului sunt furnizarea, către studenți, a cunoștințelor teoretice și practice necesare, învățarea și dobândirea de competențe și dezvoltarea de proficiencies și atitudini, în așa fel încât la absolvire să fie în măsură să:

 • În mod eficient, să ofere în condiții de siguranță și profesional de top ingrijire medicala de calitate, pe un pacient la pacient, în spitalele publice și / sau private, în Cipru și în străinătate, întotdeauna cu adoptarea unor atitudini etice corecte.
 • Furniza servicii de asistență medicală pentru familiile cu un membru bolnav, în mod independent dacă această persoană trebuie să fie îngrijiți la domiciliu sau internați în spital.
 • Ofere îngrijire medicală în alte domenii decât mediul spitalicesc și mediul de acasă locuri -such ca școli, unități ambulatorii, de îngrijire pe termen lung, centre de sănătate mintală și setarea ocupațională.
 • Furniza servicii, atât membrii sănătoși și bolnavi ai comunității, în cadrul programelor comunitare de prevenire de promovare a sănătății și educației.
 • Să dezvolte gândirea analitică și creativă și să aplice judecata și reajustare, dacă este necesar, la zi cu zi practica lor clinice, astfel încât să avanseze în mod continuu ca profesioniștii din domeniul sănătății.
 • Procedurile de cercetare de masterat și de a dezvolta activități de cercetare pentru progresul stiintei de Nursing, ceea ce duce la o mai buna servicii de îngrijire de calitate cu concluziile raportului de cercetare.

Învățare Rezultate

După finalizarea cu succes a acestui program, studenții vor fi capabili:

 • Pentru a avea un nivel ridicat de cunoștințe teoretice, abilități și atitudinea etică corespunzătoare și profesioniștilor ca pricepuți pentru a oferi ingrijire medicala de calitate individualizată adecvată și în condiții de siguranță la toate nivelurile, în principal, de asistență medicală secundară sau terțiară în Cipru, cât și în străinătate.
 • Pentru a promova, proteja, conserva și de a restabili sănătatea persoanelor / familiilor și grupuri de persoane pe baza personalității lor, caracteristicile psihologice, sociale și culturale.
 • Pentru a dezvolta gândirea critică analitică și sintetică, participarea activă la procesul de învățare și de-a lungul cunoștințelor dobândite teoria și abilități de a îmbunătăți și readapteze abordarea de zi cu zi a actului clinic.
 • Să solicite actualizarea continuă a educației Nursing, astfel încât să se mențină la zi cu cele mai recente evoluții științifice.
 • Pentru a promova procesul de cercetare și de a poseda abilități de cercetare cu scopul de a asigura asistenta medicala de calitate pentru sănătoși și bolnavi subiecți umani la toate nivelurile de ingrijire

Oportunitati de angajare

oportunități de angajare pot include, dar nu se limitează la: instituțiile de îngrijire a sănătății în sectorul, spitale si clinici publice si private, asistenta medicala comunitate, centre de sanatate, centre de îngrijire medicală, îngrijire medicală școală, educație și cercetare, independent etc.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Citește mai puţin