Licențiat în Științele Sănătății în Medicină Complementară

Generalități

Programul de descriere

Departamentul de Medicină Complementară de la Facultatea de Științe ale Sănătății va oferi programe profesionale noi și unice în medicina complementară începând cu 2020, care vor permite o pregătire teoretică și practică cuprinzătoare în disciplinele acupuncturii, homeopatiei și fitoterapiei.

Medicina complementară se referă la un set larg de practici de îngrijire a sănătății care nu fac parte din abordarea tradițională sau convențională a unei țări, dar pot fi utilizate independent sau alături de astfel de terapii. Profesiile de medicamente complementare din Africa de Sud constau într-o serie diversificată de discipline, inclusiv fitoterapie, homeopatie și acupunctură.

BHSc CM este un curs de patru ani (APS 26), cu normă întreagă, care oferă instruire în terapeutică pentru acupunctură, precum și electivi în domeniile homeopatiei sau fitoterapiei. Acupunctura este un sistem de vindecare originar din China, iar acupuncturii utilizează tehnici specifice, cum ar fi ace și moxibustie, în tratamentul diferitelor afecțiuni. CM BHSc încearcă să producă un absolvent competent să aplice și să integreze principii teoretice, tehnici bazate pe dovezi, expunere practică și abilități adecvate sub supraveghere. Absolvenții programului de licență vor fi eligibili să se înregistreze la Consiliul Aliat al Profesiilor din Africa de Sud (AHPCSA) ca terapeut de acupunctură.

La University of Johannesburg „Viitorul. Reimaginat.“ nu este pur și simplu o frază atrăgătoare

Instituția preia conducerea în Africa în a 4-a revoluție industrială Gândirea, reimaginând viitorul pentru toate disciplinele 4IR este următorul val de industrializare pe care trebuie să-l înțelegem și să îl modelăm pentru a construi viitorul acestei țări - și al continentului african - atât de bogat merită. 4IR nu se referă doar la robotică și automatizare; este vorba despre înaintarea societății pentru a împuternici oamenii și generațiile înalte.

Pe măsură ce lumea avansează în a 4-a revoluție industrială, la fel și UJ cu „Educația 4IR” - aducerea gândirii și tehnologiei 4IR în curriculum pe diferite cursuri și folosind tehnologii inovatoare de învățare combinată. Acest lucru înseamnă că absolvenții UJ sunt mai bine pregătiți pentru a îmbrățișa viitorul afacerilor și industriei, deoarece AI și 4IR joacă un rol mai mare în modul în care trăim și lucrăm.

La University of Johannesburg , este de datoria noastră să îmbrățișăm și să navigăm cu mândrie și îndrăzneală pe viitorii lideri ai țării noastre, prin complexitățile neimaginate ale 4IR, astfel încât să poată profita din plin și să ofere un mâine mai bun. Viitori lideri ca tine! Aici conducem o conversație curajoasă; împingând și modelând designul unui nou mâine. Aici luăm măsuri și construim lumea nouă.

Cerințe de admitere

  • APS minim: 26
  • Engleză: 5 (60% +)
  • Matematică: 4 (50%)
  • Matematica Alfabetizare: Nu se aplică
  • Științe fizice: 4 (50% +) sau Științele vieții: 4 (50% +)

Solicitanții sunt obligați să participe la un interviu și la o vizită la clinică ca o componentă a procesului de selecție. Solicitanții de succes sunt obligați să completeze masterul în Științele Sănătății în Medicină Complementară pentru a respecta cerințele minime de înregistrare ale AHPCSA pentru homeopatie sau fitoterapie.

Oportunități de carieră

  • acupuncturisti
  • industria de sănătate și wellness
  • coordonator de servicii pentru pacienți în cadrul unei practici multidisciplinare
  • asistenți cu amănuntul și farmacie
  • jurnaliști de sănătate și stil de viață
Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin