Licențiat în Științe Medicale

Generalități

Programul de descriere

Assumption University Health Sciences Programul e pregătește studenții pentru o gamă largă de oportunități de carieră în domeniul tot mai mare de asistenta medicala, cu aplicatii in practica clinica, administrarea, dezvoltarea de politici și de cercetare. Asumarea majoră a științelor sănătății este un program interdisciplinar, cu cursuri în științele naturale, boli și dizabilități, precum și servicii de asistență medicală și modele de îngrijire, precum și economie, etică și politici care conduc sistemele globale de asistență medicală.

Studenții în științele sănătății sunt încurajați să își personalizeze educația adăugând o concentrare la majoritatea lor, care poate ajuta la pregătirea lor pentru programul absolvent la alegerea lor. Concentrațiile tipice pentru științele sănătății majore includ terapia pre-fizică, terapia pre-ocupațională, științele și tulburările comunicării și profesiile pre-clinice de sănătate. De asemenea, în prezent sunt în curs de dezvoltare concentrări în domeniul sănătății publice și advocacy pentru pacienți.

O diplomă de licență în științele sănătății pregătește studenții pentru școala absolventă, precum și posturile la nivel de intrare în administrația de îngrijire a sănătății, advocacy pacientului și experiența pacientului, facturare medicală, asigurări de sănătate și industria farmaceutică și dispozitivelor medicale.

Beneficiile și caracteristicile unei diplome de licență în științe ale sănătății de la Assumption University

 • Obține cunoștințe, abilități și experiență într-un program cu adevărat interdisciplinar, care vă va pregăti pentru succes într-o industrie medicală complexă și în continuă evoluție.
 • Completați un stagiu de 200 de ore într-un cadru de asistență medicală, poziționându-vă pentru angajare imediat după absolvire.
 • Beneficiați de locația noastră în Worcester, MA, domiciliul uneia dintre cele mai importante comunități medicale din Statele Unite.
 • Asistați la studii de cercetare în laboratorul de știință pentru mișcare și reabilitare a universității (MARS), unul dintre puținele laboratoare de captare a mișcărilor din centrul Massachusetts.
 • Pregătiți-vă pentru programe școlare de absolvire în terapie fizică, terapie ocupațională, vorbire și patologie lingvistică sau pentru alte profesii clinice de sănătate, cum ar fi asistent de medic, școală dentară sau medicală, asistență medicală și farmacie, utilizând programele noastre de concentrare pentru a vă orienta direcția educațională și de carieră.

Programul de Științe ale Sănătății de la Assumption University combină cursuri interdisciplinare cu lucrări de teren semnificative. Prin studiile dvs. veți dobândi cunoștințe despre științele naturii, boli și dizabilități și modele de îngrijire și îngrijire a sănătății, precum și economia, etica și politicile care ne conduc. sisteme globale de asistență medicală. Aceste cunoștințe și abilitățile pe care le dezvolți în stagiul tău te vor pregăti pentru școala absolvită, pentru pozițiile de nivel de intrare în industria medicală și nu numai.

Învățarea experimentală

Curriculumul de științe al sănătății Asunției include un stagiu pe un semestru în domeniul asistenței medicale care permite studenților să dezvolte și să perfecționeze cunoștințele și abilitățile de care vor avea nevoie pentru a contribui eficient ca profesionist în domeniul sănătății. Această experiență de stagiu ajută, de asemenea, studenții cu dezvoltarea carierei și discernământ, ducând adesea la oportunități de angajare după absolvire.

Major

Științele de sănătate majore sunt obligate să completeze 14 de cursuri în cadrul majore. Trei dintre aceste cursuri se suprapun cu curriculum-ul de bază, oferind studenților o fundație puternică de arte liberale. În plus, unele cursuri din domeniul științei sănătății se vor suprapune probabil cu concentrațiile specializate ale programului, permițând studenților nu numai să-și completeze în mod eficient cerințele de grad, ci și să-și personalizeze educația în raport cu interesele lor în carieră.

Concentrații specializate

Programul de predare a științelor în domeniul sănătății oferă studenților de la toate specialitățile o oportunitate de a se concentra în domenii de specialitate care îi vor ajuta să urmeze programele de absolvent și carierele la alegerea lor.

Științe și tulburări de comunicare:

Pregătiți-vă să lucrați ca asistenți în domeniul discursului în limbajul vorbesc (SLP) sau să urmați o diplomă de licență în domeniile Speech-Language Patology sau Audiology.

Advocacy pentru pacienți

Avansați-vă cunoștințele și înțelegerea sănătății și serviciilor umane, psihologiei sănătății, managementului asistenței medicale și sociologiei, în contextul mediului de sănătate care lucrează cu și pentru pacienți.

Pre-clinice de sănătate Profesii:

Pregătiți-vă pentru studii postuniversitare în programe de medicină clinică, cum ar fi medic asistent, farmacie, medic și doctor de medicină dentară. Elevii sunt încurajați să majoreze în științele sănătății sau biologia.

Terapie pre-ocupațională:

Pregătiți-vă pentru studiul absolvent în terapie ocupațională. Studenții sunt încurajați să facă studii majore în științele sănătății, servicii umane și studii de reabilitare, biologie sau psihologie.

Terapia pre-fizică:

Pregătiți-vă pentru studiul absolvent în terapie ocupațională sau terapie fizică. Studenții sunt încurajați să facă studii majore în științele sănătății, servicii umane și studii de reabilitare, biologie sau psihologie.

Laboratorul de Mișcare și Reabilitare (MARS)

Assumption University găzduiește Laboratorul de Științe ale Mișcării și Reabilitării (MARS), unul dintre puținele laboratoare de captare a mișcărilor din centrul Massachusetts. Laboratorul MARS oferă studenților studenți din Asunția cu o ocazie unică și convenabilă de a învăța cum să folosească un sistem extrem de sofisticat de captare a mișcărilor.

Studenții se angajează cu experimentări din lumea reală, precum cercetarea Dr. Bob Caron asupra modelelor de mers uman și sunt cufundate complet în procesul de cercetare, inclusiv conceptualizarea, culegerea și interpretarea datelor și scrierea și prezentarea cercetării lor.

Majoritatea studenților care folosesc sisteme precum laboratorul MARS studiază la nivelul absolvenților. Participarea la această formă de cercetare poate ajuta la distingerea studenților Asumare în timpul procesului de aplicare pentru programele de absolvire în științe profesionale și fizice, sănătate, exerciții fizice sau reabilitare.

Cerințe de diplomă

Principalele științe ale sănătății combină cursuri care se concentrează pe industria de sănătate cu alte persoane în dizabilitate, boli, științele biologice și matematica pentru a crea un program cu adevărat interdisciplinar, care reflectă tendințele actuale și emergente în furnizarea de servicii medicale, politici și administrare. În total, majorii trebuie să finalizeze 14 cursuri în valoare totală de 48 de credite, dintre care 10 credite se vor suprapune cu programa de bază.

Stagii și rezultate

Curriculumul de științe al sănătății Asunției include un stagiu necesar semestrial în domeniul asistenței medicale, care permite studenților să dezvolte și să perfecționeze cunoștințele și abilitățile de care vor avea nevoie pentru a lucra ca profesionist în domeniul sănătății.

Fiecare student lucrează cu facultatea de științe a sănătății pentru a găsi un stagiu într-un cadru adecvat și se întâlnește cu supervizorul facultății săptămânal pentru a-și procesa experiențele și a face legături între aceste experiențe și conținutul / teoria cursului.

În plus față de construirea experienței cheie și de a-și onora abilitățile, experiența în domeniul științelor sănătății ajută studenții în dezvoltarea carierei și procesul de discernământ și duce adesea la oportunități de angajare post-absolvire.

Site-uri recente de stagii legate de științele medicale și concentrările noastre:

 • Terapie fizică fizică centrală
 • THOM Early Intervention Services
 • Wachusett Centrul pentru copii mici
 • Pregătirea antrenamentului Assumption University
 • Worcester Institutul Politehnic de Formare Atletica
 • Worcester Physical Therapy
 • UMASS Medical Health Emergency Mental
 • Greendale Physical Therapy
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... Citeste mai mult

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Citește mai puţin