Licență de moașă (bmid)

Generalități

12 locații disponibile

Programul de descriere

Bachelor of Urbanism (BMID)

Locații:

  • Casuarina Campus
  • Studii externe

Bachelor of Urbanism este în primul rând pentru studenții cu sediul în Teritoriul de Nord ca urmare a cerinței de a asigura continuitatea asistenței medicale moașă. Femeile indigene sunt puternic încurajate să aplice. Studenții Interstate ar trebui să fie conștienți de faptul că este din ce în ce mai greu să se obțină plasarea clinic în alte decât NT jurisdicții.

Sprijinit de un cadru de centrată pe femeie de ingrijire, precum și pe baza principiilor de asistență medicală primară, Bachelor of Urbanism este un 3 ani de studii cu normă întreagă, care pregătește pe elevi să lucreze ca moaselor profesionale și contemporane într-o varietate de contexte de îngrijire.

Curriculum-ul curs reflectă filozofia că obstetrica este o profesie de sine stătătoare și oferă oportunități de învățare, în scopul de a pregăti fiecare absolvent să funcționeze ca o moasa sigur si competent.

Absolvenții acestui curs vor fi eligibile pentru a aplica pentru înregistrare de Nursing si Urbanism Consiliul de Australia (NMBA) de a practica ca moașă în orice stat sau teritoriu al Australiei.

Istoria Verificați penal: Elevii vor fi obligați să prezinte un raport anual național cazier judiciar Verificați înainte de începerea de plasare.

Cerințele de admitere

South Australian Centrul Admitere terțiar (SATAC) primește și procesează cererile de admitere pentru Universitatea Charles Darwin de învățământ superior de studenți potențiali.

Cerințe suplimentare de admitere

Asistente medicale inscrisi si-spital instruiti asistente medicale generale inregistrate trebuie să se asigure că răspundă corect la întrebarea referitoare la îngrijire medicală certificat de practică curentă, atunci când se aplică pe UniWeb SATAC lui. SATAC va încerca să confirme înregistrarea acestora în registrul on-line al Asistentilor Medicali relevante bord, dar în cazul în care SATAC este în măsură să facă acest lucru, solicitanții vor fi invitate să prezinte o copie certificată a certificatului lor.

Solicitanții care dețin o diplomă de licență Nursing, dar care au să interval de înregistrare de asistenta medicala si care nu au facut parte din forta de munca asistenta medicala in ultimii cinci ani se va cere să furnizeze dovezi scrise de înregistrare prealabilă din partea Asistentilor Medicali relevante Board

Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali

Contactati-ne pentru mai multe informații.

Recunoașterea profesională

Absolvenții acestui curs vor fi eligibile pentru a aplica pentru înregistrare de Nursing si Urbanism Consiliul de Australia (NMBA), pentru a practica profesia de moașă.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Citeste mai mult

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Citește mai puţin
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Mai mult Mai Puțin