Licență de asistenta medicala - pregătire a doua intrare

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

unbh01

Parteneriatul nostru

Humber este mândru de colaborarea cu Universitatea din New Brunswick - ambele instituții au tradiții de excelență de lungă durată în domeniul educației de asistență medicală în Canada.

Al doilea Program de intrare

Bachelor of Nursing - program de a doua Pregătirea de intrare oferă studenților cu o AAP minim de 3.0 într-un minim de 60 de ore de credit de cursuri universitare de o cale in profesia de asistenta medicala. Luând în considerare învățării anterioare unui individ și după încheierea unui semestru pregătire, Bachelor of Nursing - program de doua Pregătirea Intrarea permite elevilor să completeze programa în doi ani.

Admiterea la Bachelor of Nursing - program de doua Pregatirea Intrarea este un proces în două etape. Primii studenți sunt admiși într-un semestru de pregătire, oferit din septembrie în decembrie, constând din cinci cursuri:

 • Psihologie introductivă
 • Statistici introductive
 • Anatomia Omului
 • Fiziopatologie
 • Microbiologie

În al doilea rând, elevii trebuie să mențină un grad de cel puțin 74 la suta in fiecare curs de pregătire pentru a fi admis în Bachelor of Nursing - program de doua Pregătirea intrare. Studenții care posedă toate cursurile de pregătire la nivel universitar pot fi admiși direct în Bachelor of Nursing - program de a doua intrare. Un curriculum relevant, bine rotunjite se concentrează pe rolul asistentei in setarile de comunitate / de sanatate publica, primară de sănătate și de îngrijire acută. Toate full-time facultate dețin o diplomă de master sau mai mare.

Cerințele de admitere

 • O diplomă universitară finalizat trei sau patru ani, cu un punct de grad mediu de 3.0 sau 74 la suta (AAP) sau mai mare. Pentru solicitanții care au absolvit mai mult de 60 de ore de credit, media de admitere se va calcula pe cele mai recente ore de 60 de credit de lucru desigur. Gradele pentru toate cursurile luate într-un termen academic vor fi incluse în acest calcul, chiar dacă acest lucru duce la depășirea ore cerința de 60 de credit. Solicitanții care nu au completat o diplomă universitară de trei sau patru ani, dar care posedă 60 de ore de credit de învățământ cu un cent GPA 3.0 sau 74 la sau mai mare, poate fi, de asemenea, luate în considerare pentru admitere. Toate acreditările internaționale trebuie să fie evaluate de către un serviciu de acreditare aprobat, și trebuie să furnizeze o evaluare a cursului-de-curs. Toate documentele postsecondary internaționale trebuie să fie evaluate de către serviciile World Education (WES) Canada. Universitatea din New Brunswick necesită pachetul de evaluare ICAP, care este furnizat de WES. Toate acreditările internaționale de liceu trebuie să fie evaluate de către ICAS.
 • Un semn minim de 70 la suta in gradul 12 English (ENG4U), gradul 12 Chimie (SCH4U), Biologie (SBI4U) și orice grad de 12 U-nivel matematică sau echivalent.

Toți candidații a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să îndeplinească Limba engleză Proficiency politica Humber.

Selecție: Selecția Admiterea se bazează pe criterii academice indicate. Îndeplinirea cerințelor minime de eligibilitate nu garantează admiterea.

Bachelor of Nursing programului este un program complet de dezvăluire. Solicitanții trebuie să prezinte și să ofere foi matricole pentru toate lucrările curs finalizat la postsecondary (colegiu sau universitate) nivel. Prezentarea informațiilor și a documentației este necesară pentru toate cursurile, inclusiv cele care nu duc la o acreditare completat, în cazul în care nu a fost acordat de credit, iar în cazul în care activitatea academică nu a fost legată de domeniul de asistenta medicala. Imposibilitatea de a dezvălui anterior muncă curs postliceal este considerat o infracțiune academic și poate duce la retragerea din program.

Cerințe suplimentare

Următoarele cerințe trebuie să fie îndeplinite după acceptarea în program înainte de prima plasare clinice. plasare clinică nu va fi permisă în cazul în care nu sunt îndeplinite toate cerințele. Detalii care definesc toate documentele necesare și modul în care să valideze aceste cerințe pot fi găsite la cerințele de pre-plasare.

Din cauza varietății de locuri clinice și posibilele modificări ale legislației, cerințele sunt supuse schimbării. Elevii ar trebui să verifice întotdeauna Câmp / Plasament Clinic.

 • Absolvenții care doresc să fie înregistrați va fi invitat de către Colegiul Moaselor din Ontario pentru a semna o declarație de statutul lor în ceea ce privește:
  • cetățenie / rezidență permanentă / imigrare
  • orice condamnare a unei infracțiuni sau a unei infracțiuni în temeiul Legii privind controlul Narcotic sau Legea Food and Drug Administration
  • fiind un subiect de proceduri în ceea ce privește abatere profesională, incompetență sau incapacitate în Ontario într-o altă profesie medicală sau într-o altă jurisdicție în asistență medicală sau într-o altă profesie de sănătate
  • orice tulburare mentală sau fizică, ceea ce face de dorit, în interesul public că persoana nu practică care alăptează.

Aceste condiții se vor aplica, de asemenea, pe tot parcursul programului.

În profesie

Practica de asistență medicală variază considerabil de la o țară la alta. În Canada, Nursing a fost o profesie de mulți ani și există similitudini în educație Nursing și practica între Canada, Marea Britanie, Australia și Statele Unite ale Americii.

Cariera ta

Guvernul Ontario, care a anunțat anterior că va cheltui 500 de milioane $ pentru a adăuga mai multe 9.000 de asistente medicale la sistemul de ingrijire a sanatatii prin 2011/2012, a stabilit, de asemenea, un obiectiv de a crește ocuparea forței de muncă cu normă întreagă pentru asistente medicale. După absolvirea acestui program, studenții eligibile pot alege din destinațiile de plasare provinciale, naționale și internaționale în comunitate / sănătate publică, asistență medicală primară sau setările de ingrijire acuta. Studenții eligibile pot solicita, de asemenea, absolvent de învățământ.

Fit dreapta

Esti un lider care se dezvoltă într-un mediu de colaborare? Esti adaptabil? Te poți gândi la picioare? În cazul în care sunteți interesat în științele vieții, interacțiunea terapeutică și să se bucure de învățare continuă, ai putea avea o carieră plină de satisfacții în asistență medicală în fața ta.

Practica de asistenta medicala .....

Abilitățile care vă va ajuta într-un Nursing Cariera

 • capacitatea de a evalua în mod critic te
 • stabilirea priorităților
 • capacitatea de a fi flexibil
 • abilități de comunicare
 • (Grad 12 min.) De scriere și citire a limbii engleze
 • calcule matematice de bază (Ia testul online "Acest test" pentru a te evalua)
 • cuvânt abilități de procesare / de calculator
 • bun simț / judecată
 • maturitate
 • simțul dreptății sociale
 • asumarea riscului
 • jucător în echipă
 • managementul stresului
 • simtul umorului
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, dipl ... Citeste mai mult

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, diplomas, certificates, and postgraduate certificates. We also offer apprenticeship training. With 160 full-time programs and 200 continuing educations programs to choose from, the 27,000 full-time and 56,000 part-time students of Humber have access to many opportunities for continuous learning... Citește mai puţin
Toronto , Fredericton + 1 Mai mult Mai Puțin