Licență - științe ale sănătății

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

Pe măsură ce tehnologia avansează lume, asa ca nu prea lumea de asistenta medicala. Acest lucru se datorează descoperiri importante realizate cu ajutorul noilor echipamente și materiale de cercetare. Această creștere a deschis mai multe oportunități și a creat noi roluri cheie în sectorul asistenței medicale.

Programele noastre de Științe de sănătate vă ajută să vă pregătiți pentru a prelua aceste roluri. Acoperim o gama în curriculum-ul nostru, care include îngrijire și suport servicii de pacient diagnostic, tehnice, terapeutice și directe.

Tu va fi echipat cu cunoștințe și abilități de a oferi servicii care sunt critice la alte profesionistilor din domeniul sanatatii care lucrați cu și pacienții te servesc.

Scopul nostru este de a produce profesioniști competenți și industrie gata prin intermediul programelor noastre, care includ: Fizioterapie si medicina traditionala chineza. Pe lângă toate avantajele rețelei noastre International, avantajul în științe medicale cuprinde următoarele:

expunerea clinică cuprinzătoare

Vei avea peste 1.200 de ore de formare clinică care urmează să fie familiarizat cu mediul clinic de timp vei absolvi. Prin experiența practică, vă va îmbunătăți înțelegerea și abilitățile în furnizarea de servicii medicale holistică a pacienților.

Dezvoltarea carierei individuale

În afară de lectori cu înaltă calificare cu cunoștințe aprofundate, ne aduce, de asemenea, în industria de top practicieni și experți pentru a vă ajuta să excela la profesia ta. De asemenea, vom ajuta cu destinații de plasare clinice la spitale de conducere private și publice peste tot Malaezia.

mediu de învățare de clasă mondială

Obține cele mai bune hands-on de formare în laboratoarele noastre de stat-of-the-art, în cazul în care raportul echipamente student este 1: 1-5. Raportul nostru de lector-elev este 1: 5-10, care încurajează interacțiunea și permite lectori să acorde mai multă atenție la progresul.

învățarea centrată pe student

Tehnicile inovatoare sunt parte a procesului de învățare. Metode cum ar fi învățarea mixtă, lecții pe bază de probleme și sesiuni de studiu peer-asistate sunt toate parte din programul dvs. pentru a vă ajuta să învețe mai eficient.

Programele oferite

  • Bachelor de Medicina Traditionala Chineza (Hons)
  • BSC (Hons) Fizioterapie
  • fundație în știință
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and ... Citeste mai mult

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that provides INTI with access to global resources, best practices, teaching methods, international faculty and management tools that are truly world class. Citește mai puţin
Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Kuala Lumpur , George Town , Nilai , Subang Jaya + 7 Mai mult Mai Puțin