Licență în Inginerie Biomedicală

Generalități

Programul de descriere

Programul de Inginerie Biomedicală are trei opțiuni care toate au o bază puternică în inginerie tradițională, cu cursuri de inginerie de bază necesare înainte de cursurile biomedicale.

Male biomedical engineers develop blood filtering treatment

Despre majore

Inginerii biomedicali vorbesc două limbi: cea a inginerului și cea a profesionistului medical. Ei înțeleg ce este implicat în examinarea oamenilor, evaluarea sănătății lor și înțeleg ce este disponibil pentru a îmbunătăți calitatea vieții lor. De asemenea, ele înțeleg știința și matematica din spatele acestor domenii și pot evalua potențialul noilor dispozitive și metode de îmbunătățire a tehnologiilor actuale.

Programul standard pregătește studenții cu o bază solidă într-o varietate diversă de subiecte legate de biomecanică (oase, articulații, ligamente, tendoane etc.); biofluide (fluxul sanguin, valvele inimii, fluxul de aer în plămâni etc.); și bioinstrumentare, (instrumentele și senzorii folosiți pentru măsurarea sistemelor fiziologice.)

Informații despre program

Practica medicinii a cunoscut o încorporare accelerată a inovațiilor tehnice. Ingineria Biomedicală a apărut ca o specialitate care combină medicina și ingineria pentru a furniza materiale, instrumente și tehnici care avansează cercetarea în domeniul sănătății, diagnostic și tratament. Studenții puternic motivați care doresc să-și concentreze carierele de inginerie pe asistența în lupta împotriva bolilor și bolilor își pot concentra eforturile pe Ingineria Biomedicală.

Programul de Inginerie Biomedicală cuprinde trei opțiuni de concentrare: opțiunea standard, o opțiune premeditată și o opțiune de inginerie electrică. Opțiunea standard prezintă studentului un fundal solid și divers în mecanica solidă, mecanica fluidelor, biomateriale și aspecte de instrumentare din domeniu. Concentrația premedificată modifică opțiunea standard pentru a include Chimie Organică, pentru a permite studenților să urmeze o carieră în profesiile de sănătate. Concentrația de inginerie electrică este concepută pentru cei care doresc să se concentreze pe proiectarea, evaluarea și întreținerea instrumentației medicale electronice. Studenții de concentrare în inginerie electrică care aleg o opțiune profesională adecvată și obțin notele cerute, li se va acorda un minor în Inginerie electrică la absolvire. Toate concentrările au aceleași cerințe de bază ale programului, cu cursuri suplimentare pentru interesele lor speciale.

Despre Minor

Minorul de Inginerie Biomedicală oferă studenților matricularea în programele de licență în alte colegii ale Universității, în special științele și celelalte studii de inginerie, cu o introducere în disciplina ingineriei biomedicale.

Inginerie Biomedicală Minor

Minorul în inginerie biomedicală oferă studenților matricularea în programele de licență în alte colegii ale Universității, în special științele și celelalte studii de inginerie, cu o introducere în disciplina ingineriei biomedicale. Minorul în inginerie biomedicală este format din patru cursuri necesare în inginerie biomedicală și trei cursuri din lista de mai jos.

Toate cursurile trebuie să fie susținute la University of Hartford și nu pot fi luate pe bază de Pass / No Pass.

Cerințe de curs pentru minore Inginerie Biomedicală

Toate următoarele:

 • BE 281 - Seminar de Inginerie Biomedicală, 1 credit (e)
 • BE 301 - Biomecanică, 3 credite (e)
 • BE 302 - Mecanica biofluidelor, 3 credite
 • BE 401 - Bioinstrumentare, 3 credit (e)

Orice trei dintre următoarele:

 • BE 260W - Materiale de inginerie biomedicală 3 credite sau echivalente
 • BE 402 - Materiale biomedicale, 3 credite (e)
 • BIO 212 - Anatomie și fiziologie umană I, 4 credite (e)
 • BIO 213 - Anatomie și fiziologie umană II, 4 credite
 • ES 212 - Mecanica materialelor, 3 credite (e)
 • ECE 360 - Circuite și electronice, 4 credit (e)
 • ES 320 - Ingineria fluidelor termice, 4 credite sau echivalent
 • ME 405 - Proiectare sistem mecatronică, 3 credite (e)
 • PHY 250 - Știința materialelor, 3 credite (e)

Sau cu permisiunea:

 • BE 480 - Biomedical Engineering Practicum, 3 credite (e)
 • BE 485W - Cercetări în inginerie biomedicală, 3 credite (e)

Cerințe de diplomă

Curriculum Highlights

 • BE 260W - Materiale de inginerie biomedicală
 • BIO 212 - Anatomia și fiziologia umană I
 • BE 301 - Biomecanică
 • BE 401 - Bioinstrumentare
 • BE 460 - Proiect de proiectare a ingineriei biomedicale I

Opțiunea pre-med

Opțiunea pre-medicină include chimia organică și alte cursuri legate de pregătirea unui student pentru intrarea în programele de absolvire a școlii în profesiile de sănătate. Această opțiune include, de asemenea, secvența la nivel universitar în cursurile de seminar pre-sănătate profesională.

Concentrația ingineriei electrice

Opțiunea electrică adaugă un accent pe principiile ingineriei electrice din spatele dispozitivelor biomedicale cu cursuri de inginerie electrică de nivel superior. Această opțiune ajută studenții care doresc să lucreze cu întreținerea instrumentelor și proiectarea într-un spital sau un cadru industrial.

Perspectiva carierei

Alături de o pregătire academică riguroasă, veți câștiga experiență practică de-a lungul timpului dvs. ca student. Îți vei prezenta munca colegilor și instructorilor tăi, precum și publicului și, deoarece facultatea noastră lucrează îndeaproape cu instituții și industrii lider în domeniul sănătății, ai oportunități de a lucra la proiecte de cercetare și de a participa la stagii.

Absolvenții noștri continuă să lucreze la companii precum Stryker, Flex, Hartford Healthcare și Medtronic.

Studiu de mărturie

Gabriela Gamory

BSBE, 2021

Gabriela a avut oportunitatea de internat pentru Experiența de Cercetare pentru Studenți (REU) Student - Inginerie Biomedicală: Simulare, Imagistica și Modelare Program REU la East Carolina University în vara anului 2019. Zece studenți sunt aleși să lucreze cu un mentor al facultății desemnat pentru a finaliza un proiect de cercetare la nivel de absolvent timp de zece săptămâni. Proiectul / meseria ei a fost să creeze un model generat de computer al mușchilor gambei, care să permită studiul rupturilor tendonului lui Ahile.

"Acest program a oferit o mulțime de oportunități de rețea și claritate cu privire la diferitele opțiuni de carieră în domeniul BME și ajung să prezint munca mea la Conferința anuală a Societății de Inginerie Biomedicală din luna octombrie! A fost foarte distractiv folosind cunoștințele mele din clasă. și experiență de la cursurile de inginerie și design la UHart până la laboratorul de biomecanică aici, la ECU. "

Cerințe de admitere

Vrei să te înscrii la programul de Inginerie Biomedicală din cadrul Colegiului de Inginerie, Tehnologie și Arhitectură (CETA)? Iată ce aveți nevoie pentru a depune cererea dvs.

Cerințe de inginerie

Dacă solicitați un program în Inginerie, ar trebui să aveți scoruri de testare standardizate, precum și 16 unități de subiecți, inclusiv următoarele:

 • 4 unități de limba engleză
 • 2 unități de studii sociale
 • 2 unități de altă limbă decât engleza
 • 2 unități de știință de laborator (se recomandă chimie și fizică)
 • 3½ unități de Matematică (2 unități Algebră, 1 unitate Geometria planului, ½ unitate Trigonometrie; Recomandare înainte de Calcul sau Calcul)
 • 2½ unități de alte discipline academice

De asemenea, recomandăm unități suplimentare în programarea computerului, desen mecanic și arte industriale. Credite avansate de plasare și transfer pot fi aplicate la programul de grad.

Cerințe tehnologice și de arhitectură

Dacă solicitați un program în tehnologie de inginerie, inclusiv proiectare arhitecturală + tehnologie, ar trebui să îndepliniți următoarele cerințe:

 • 4 unități de limba engleză
 • 1 unitate de științe sociale
 • 1 unitate de fizică sau 2 unități de științe de laborator
 • 2½ unități de matematică (algebra I și II și trigonometrie sunt recomandate)

În plus, sunt luate în considerare performanțele liceului, natura programului de liceu urmat, prezentarea punctajelor standardizate (preferate), abilitățile și talentele speciale relevante pentru tehnologia de inginerie. Credite avansate de plasare și transfer pot fi aplicate la programul de grad.

Program 4 + 1 (grade BS + M.Eng)

Programul este conceput pentru a permite studenților cu activitate full-time să-și câștige BS și M.Eng. grade în cinci ani de studiu. Două cursuri de nivel absolvent, luate în programul de licență, pot fi aplicate atât la cerințele de licență, cât și la gradul de absolvire. Studenții se angajează, de obicei, la program la începutul celui de-al doilea semestru al anului lor junior, iar juniorii interesați ar trebui să contacteze catedra de departament.

Pentru a fi acceptați în program, studenții trebuie să aibă o medie de 3,0 puncte cumulative la sfârșitul anului junior (sub 3,0 vor fi luate în considerare de la caz la caz).

University of Hartford Alumna Thienly Nguyen '18, Inginerie Biomedicală, a avut ocazia să colaboreze cu un coleg studenți în Inginerie Computer în CETA pentru un stagiu cu Spitalul Hartford pentru dezvoltarea aplicațiilor medicale de realitate virtuală.

Acreditare

Programul de Inginerie Biomedicală este acreditat de ABET - Engineering Accreditation Commission (EAC).

Obiectivele educaționale ale programului (PEO)

Programul de Inginerie Biomedicală urmărește să pregătească studenți calificați pentru cariere productive, plină de satisfacții în profesia de inginer, fie pentru practica la nivel de intrare în inginerie biomedicală, fie pentru intrarea în programe de absolvire adecvate. În timpul carierei, elevii noștri:

 1. Va deveni ingineri de succes în domeniile ingineriei biomedicale și va avansa profesional acceptând responsabilități și, eventual, urmărind roluri de conducere;
 2. În plus, cei care intră în profesiile de sănătate își vor folosi cunoștințele de inginerie în această activitate;
 3. Își vor avansa cunoștințele de inginerie, atât formal, cât și informal, prin implicarea în experiențe de învățare pe tot parcursul vieții; si voi,
 4. Ca membri contribuitori ai echipelor de inginerie multidisciplinare, aplicați cu succes fundamentele analizei și proiectării inginerești la formularea și soluționarea problemelor tehnice emergente.

Experiența proiectării inginerești este distribuită pe întreaga programă de inginerie. Această experiență începe în primul an cu inginerie și proiectare și continuă și culminează cu Senior Capstone Research II și senior Biomedical Engineering Design Project I and II. Lucrările de proiectare la nivel superior asigură că studenții au stăpânit cursuri pregătitoare de inginerie și științe inginerești.

Conceptele de bază ale fizicii, chimiei și matematicii sunt fundamentele pe care se construiește toată educația inginerească. Instrumentele de bază ale ingineriei, cum ar fi comunicațiile grafice, utilizarea computerului, mecanica și termodinamica completează faza introductivă a programului.

Toți absolvenții de Inginerie Biomedicală sunt obligați să completeze cursuri concepute pentru a oferi studenților o bază în anatomie și fiziologie, biomecanică, biofluide, bioinstrumentare și structura materialelor utilizate de inginerii biomedicali. Împreună cu cursurile de inginerie descrise mai sus, studenții sunt obligați să obțină o pregătire în domeniul ingineriei electrice.

Experiență extinsă de laborator îmbunătățește activitatea cursului. Există mai multe clase de laborator necesare în științe, materiale, inginerie și fenomene naturale. Comunicarea în scris a rezultatelor laboratorului este necesară.

Prin participarea la Curriculumul All-University și la cursuri suplimentare elective în științe umaniste și / sau științe sociale, studenților li se oferă posibilitatea de a-și lărgi perspectivele și de a lua parte la comunitatea de învățare mai mare a Universității. Este imperativ ca inginerii să înțeleagă și să aprecieze rolul special pe care îl joacă tehnologia în societatea noastră, precum și interacțiunile dintre diferitele componente ale societății noastre.

Programul de Inginerie Biomedicală are două piese de bază: pista standard și una destinată studenților care doresc să intre la școala medicală. Acei studenți care doresc să intre la școala medicală trebuie să ia un an întreg de chimie organică înainte de anul superior. Cerințele acestei opțiuni sunt astfel încât, dacă un student dorește să absolve peste patru ani, trebuie să se facă cel puțin un curs de inginerie în timpul verii. Toți studenții interesați de profesiile de sănătate sunt obligați să se înscrie în programul profesiilor pre-sănătate. Comitetul consultativ pentru profesii pre-sănătate a dezvoltat un curs de credit I pentru fiecare din primii trei ani de licență pentru a ajuta studenții să se pregătească pentru aplicațiile școlare profesionale de sănătate.

Rezultatele studenților

Rezultatele învățării studenților din programul de Inginerie Biomedicală care conduce la gradul BSBE sunt aliniate rezultatelor învățării studenților ABET EAC (1 până la 7) și pregătesc absolvenții programului pentru a atinge obiectivele educaționale ale programului.

Rezultatele studenților 1 până la 7 sunt articulate după cum urmează:

 1. Abilitatea de a identifica, formula și rezolva probleme de inginerie complexă prin aplicarea principiilor ingineriei, științei și matematicii
 2. Abilitatea de a aplica proiectarea ingineriei pentru a produce soluții care satisfac nevoile specificate, luând în considerare sănătatea publică, siguranța și bunăstarea, precum și factori globali, culturali, sociali, de mediu și economici
 3. Abilitatea de a comunica eficient cu o serie de segmente de public
 4. Abilitatea de a recunoaște responsabilitățile etice și profesionale în situații de inginerie și de a face judecăți informate, care trebuie să ia în considerare impactul soluțiilor de inginerie în contextele globale, economice, de mediu și sociale.
 5. Abilitatea de a funcționa eficient pe o echipă ai cărei membri oferă împreună leadership, creează un mediu de colaborare și incluziv, stabilesc obiective, planifică sarcini și îndeplinesc obiective
 6. Abilitatea de a dezvolta și de a efectua experimente adecvate, de a analiza și interpreta datele și de a folosi judecata inginerească pentru a trage concluzii
 7. Abilitatea de a dobândi și aplica noi cunoștințe, după cum este necesar, folosind strategii de învățare adecvate.

Criteriile specifice programului sunt următoarele. Absolvenții vor avea:

 • (PSC-1) O înțelegere a biologiei și fiziologiei
 • (PSC-2) Capacitatea de a aplica matematica avansată (inclusiv ecuații diferențiale și statistici), știință și inginerie pentru a rezolva problemele la interfața ingineriei și biologiei
 • (PSC-3) Capacitatea de a efectua măsurători și de a interpreta date din sistemele vii, abordând problemele asociate cu interacțiunea dintre materiale și sisteme vii și nevii.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... Citeste mai mult

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Citește mai puţin