Licență în Biologie Veterinară / Licență în Științe Veterinare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Aveți o pasiune pentru sănătatea și bunăstarea animalelor? Bachelor of Veterinary Biology / Bachelor of Veterinary Science, diplomă dublă de la Charles Sturt University va pregăti pentru o carieră ca medic veterinar înregistrat în Australia, Noua Zeelandă, Hong Kong, Singapore, Regatul Unit și Africa de Sud.

Acest curs a fost dezvoltat în strânsă consultare cu industria veterinară pentru a răspunde nevoilor comunităților rurale și regionale pentru medicii veterinari care au cunoștințele și abilitățile de a lucra cu animale de la fermă și cai, animale de companie și animale sălbatice.

dog, puppy, canine

Evidențierea cursului

 • Industrie relevante:
  Acest curs își propune să ofere absolvenți de înaltă competență veterinar un angajament puternic pentru sănătatea animalelor, bunăstarea și cercetarea, precum și pentru dezvoltarea și protecția industriilor animale.
 • Construiți rețele cheie în timp ce studiați:
  Pe lângă locurile de muncă de învățare și rotirile clinice, veți studia pe un singur site rural pentru cei șase ani de curs. Plasamentele creează un puternic sentiment de conexiune între personal și studenți la toate nivelurile programului. Charles Sturt University se bucură, de asemenea, de sprijinul unei comunități regionale entuziaste și angajate; acces gata la o gamă largă de practici veterinare și ferme; și stilul de viață relaxat, plăcut și accesibil, care vine cu trăirea într-un centru regional înfloritor de peste 60.000 de oameni.
 • O experiență de învățare holistică:
  Veți dezvolta abilități în diagnosticul și gestionarea bolii la toate speciile obișnuite de animale de fermă (bovine, oi, porci, păsări de curte și pești) și animale însoțitoare (cai, câini și pisici). Cursul oferă o bază solidă în sistemele de producție agricolă și integrarea nutriției, geneticii, economiei și epidemiologiei pentru gestionarea optimă a efectivelor și a efectivelor. Ședințele practice cu animale vii încep în prima săptămână și continuă pe tot parcursul cursului. În plus față de pregătirea științifică și de abilități clinice, veți dezvolta, de asemenea, o serie de abilități de viață și de afaceri care vă vor ajuta în activitatea dvs. de medic veterinar rural și / sau regional.
 • Asigurați-vă o experiență de învățare extrem de apreciată:
  Admiterea la acest curs este foarte competitivă, cu aproximativ 350 de cereri primite pentru cele 66 de locuri disponibile în fiecare an. Solicitanții de succes sunt obligați să demonstreze realizări academice excelente, abilități superioare de comunicare și un angajament autentic cu animalele, industriile zootehnice și care lucrează în comunitățile rurale și regionale.

Recunoașterea profesională

Consiliul Australasian Veterinary Boards Council, prin intermediul Comitetului consultativ de acreditare a școlilor veterinare, acredită acest curs pe un raport major de șapte ani și ciclul de vizite la fața locului, precum și un raport anual.

Oportunități de carieră

 • Urmăriți o carieră în practica clinică - Lucrați într-o clinică veterinară cu proprietarii de animale, producători și comunități pentru a oferi servicii veterinare, cum ar fi medicină, chirurgie și optimizarea sănătății și producției efectivelor / efectivelor. Veți putea utiliza abilitățile și cunoștințele pe care le-ați dezvoltat pe parcursul cursului, cum ar fi imagistica de diagnostic, anestezia, reproducerea și raționamentul clinic.
 • Deveniți specialist în industrie - Puteți alege să vă specializați într-un domeniu de practică, cum ar fi lactatele, equinele sau porcii sau să deveniți un consultant în domeniul sănătății efective sau un specialist în nutriție sau genetică într-o organizație agricolă comercială. Folosiți-vă expertiza pentru a rezolva provocările în gestionarea sănătății și a bolilor fiecărui animal, turme și turme.
 • Protejați sănătatea publică - Implementați practici igienice de biosecuritate și fermă și evaluați sistemele de asigurare a calității în ceea ce privește producția de alimente destinate consumului uman. Lucrând cu autoritățile guvernamentale, evaluați și comunicați riscurile legate de investigarea focarelor și alte probleme emergente de sănătate publică.

Credit și Pathways

Înțelegem că dacă vi se oferă șansa de a studia ceva care vă pasionează, puteți străluci cu adevărat. Oferim o gamă largă de opțiuni de Pathway , inclusiv schema de recomandare de intrare timpurie - școli, reglarea locației (regionale) și Programul de acces autohton (IAP) pentru a vă ajuta să mergeți mai bine pe cariera de vis.

Recunoașterea învățării anterioare (RPL) și creditul pentru competențele actuale vor fi acordate solicitanților eligibili.

Licență în Biologie Veterinară / Licență în Științe Veterinare

 • Se aplică regulile de credit ale Charles Sturt University

„A avea un curs rural veterinar situat în țară face cursul foarte relevant, iar oamenii care merg aici sunt foarte simpli.”
Hannah Gardner - Licență în Biologie Veterinară / Licență în Științe Veterinare

Subiecte

Pentru fiecare subiect de 8 puncte la care sunteți înscris, ar trebui să vă așteptați să petreceți 10 până la 12 ore pe săptămână lucrând la misiuni și lecturi alocate, asistență tutorial, cercetare / studiu individual sau de grup, activitate pe forum, învățare la locul de muncă și participarea la prelegeri, rezidențiale. școli sau examene.

Dacă studiați patru discipline pe sesiune, acest lucru este echivalent cu un loc de muncă cu normă întreagă. Volumul de lucru pentru unii subiecți poate varia ca urmare a proiectării cursului aprobat.

Cerințe de absolvire

În calitate de student al Charles Sturt University , pe tot parcursul cursului dvs., aveți responsabilitatea de a continua să dezvoltați abilități în limba engleză, alfabetizare și numerotare, în funcție de disciplina dvs. Această dezvoltare continuă vă va permite să participați în mod eficient la cursul dvs. și absolvenți pregătiți să intre în forța de muncă.

Pentru a absolvi studenții trebuie să completeze satisfăcător 384 de puncte.

Studenti internationali

Obține o calificare recunoscută la nivel internațional cu Charles Sturt University la unul dintre vibrantele noastre campusuri regionale sau studiază online din confortul propriei tale case - oriunde în lume!

Cerințe de intrare

Pentru a aplica pentru acest curs, va trebui să completați formulare suplimentare de cerere și să le încărcați cu aplicația dvs.

Formularele suplimentare de cerere sunt disponibile în august și se închid în septembrie pentru intrarea în anul următor. Aplicațiile marcate după data de închidere nu vor fi luate în considerare pentru intrare și, prin urmare, nu vor fi acceptate.

Candidații cu studii superioare

 • Finalizarea cu succes a unui an echivalent de studiu la nivel universitar echivalent (nivel AQF Associate Degree sau mai mare) care demonstrează o perspectivă rezonabilă de succes prin media punctului de clasă (GPA) obținut în cele mai recente dintre aceste studii.

ȘI

 • Un formular de cerere suplimentar scris

ȘI

 • Un interviu la Charles Sturt University din Wagga Wagga

Solicitanții cu studii de formare și formare profesională (VET)

 • Solicitanții trebuie să aibă studii de învățământ superior adecvate sau studii recente.

Candidați cu experiență de muncă și de viață

 • Solicitanții trebuie să aibă studii de învățământ superior adecvate sau studii recente.

Candidații cu studii medii recente

 • Un certificat de liceu completat (sau echivalent), cu un ATAR minim de 90, inclusiv factori de ajustare.

ȘI

 • Un formular de cerere suplimentar scris

ȘI

 • Un interviu la Charles Sturt University din Wagga Wagga

Elevii de anul 12 sunt, de asemenea, obligați să solicite școala lor (directorul sau consilierul de carieră) să prezinte o scrisoare de scor previzionată. Informații suplimentare și un link către scrisoare sunt furnizate în formularul suplimentar de cerere.

Limba engleză cerințe

 • A completat Sistemul internațional de testare a limbilor străine (IELTS) cu un scor mediu general de 7,0 sau mai mare, cu un scor minim de 7,0 în toate secțiunile, efectuate în ultimii doi ani sau au terminat educația formală în unele țări de limbă engleză. Consultați http://futurestudents.csu.edu.au/apply/english-language pentru cerințele specifice.

Studii prealabile

 • Nu există studii prealabile formale pentru cursul de Științe Veterinare la Charles Sturt University , dar este foarte recomandat ca studenții să fi studiat una sau mai multe discipline științifice (de preferință Chimie) și matematică la nivel înalt la nivelul anului 12 sau la nivel universitar.
 • Studenților care intră în curs fără aceste studii li se recomandă cu tărie să întreprindă subiecte de legătură pentru studiul Charles Sturt University , înainte de a începe gradul pentru a se pregăti pentru curs.

Formular de cerere suplimentar

 • Formularul suplimentar de cerere, care include instrucțiuni detaliate privind aplicarea, trebuie depus direct la Școala de Științe Animale și Veterinare și trebuie depus între începutul lunii august și ultima vineri din septembrie a fiecărui an. Cererile primite după această dată nu vor fi acceptate.
 • Formularul suplimentar de cerere oferă oportunitatea de a demonstra angajamentul dvs. pentru animale, industrii zootehnice, știința veterinară și comunitățile rurale și regionale.

Interviuri

 • Solicitanții considerați a fi competitivi, pe baza cererii de admitere și a formularului suplimentar, vor fi invitați la interviu.
 • Scopul interviului este de a oferi o oportunitate pentru a vă demonstra abilitățile de comunicare și a discuta în continuare interesul dvs. și angajamentul dvs. pentru producția de animale și practicile veterinare rurale și regionale.
 • Interviurile se desfășoară pe parcursul a patru zile lucrătoare, la sfârșitul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie.

Exercițiu de numerație

 • Scopul exercițiului de numerație, pe care îl veți finaliza în ziua interviului, este să vă evaluați abilitățile de numerație și capacitatea dvs. de a gândi clar și critic într-o perioadă scurtă de timp în condiții de testare.
 • Exercițiul de numerație nu va fi folosit pentru a vă influența oportunitatea de a vă face o ofertă în curs. Acesta va fi folosit ca instrument pentru identificarea și acordarea de sprijin studenților care ar putea avea nevoie să-și îmbunătățească abilitățile de numerotare. Dacă este identificat, vi se poate recomanda să efectuați un studiu de remediere prin finalizarea cu succes a subiectelor de legătură la Charles Sturt University și / sau participarea la tutoriale relevante.

Studenți australieni și neozeelandezi

Cerințe academice

Pentru toți solicitanții, vă rugăm să rețineți:

 • nu există o Pathway specială pentru studenții de vârstă matură
 • STAT rezultatele testelor sau universitate Pathway / nu sunt considerate programe de pregătire.

Toți candidații trebuie să poată îndeplini criteriile de selecție și, de asemenea, să poată îndeplini una dintre categoriile enumerate în cerințele academice de mai jos.

Părăsitorii școlari, studenții de anul liber și studenții universitari care nu vor avea un echivalent cu normă întreagă până la sfârșitul anului curent, sunt necesare următoarele:

 • un minim ATAR de 90 pentru solicitanții care au urmat o școală metropolitană sau 85 pentru solicitanții care sunt eligibili să primească reglarea locației regionale
 • un OP de aproximativ 6 * pentru solicitanții Queensland care au urmat școala într-o zonă metropolitană sau aproximativ 8 * pentru solicitanții Queensland care sunt eligibili să primească reglarea locației regionale
 • un IB de aproximativ 33 (scorurile IB nu sunt eligibile pentru a primi ajustarea regională a locației Charles Sturt).

* Vă rugăm să rețineți că scorurile OP și IB se bazează pe echivalențele anului precedent și pot fi modificate anual.

Studenții care au urmat anterior universitatea

Solicitanți de licență

 • Studenții care au absolvit un sau doi ani echivalent cu normă întreagă la nivelul AQF de grad asociat sau mai mare - un minim GPA de 5.1
 • Studenții care au terminat cu succes anul 3 sau peste o diplomă de licență - un GPA minim de 4,8

Pentru acei candidați care au acordat credite din studiul anterior incluse în cursul curent, rezultatul real al acestor credite subiect va fi inclus la calcularea GPA.

Onoarea solicitanților

 • Cursuri și onoruri integrate: completate cu minim GPA de 5,0 sau onoruri de clasa 1
 • Onoruri de cercetare: completate doar cu onoruri de clasa 1

Solicitanți postuniversitari

Maestru

 • Master de cursuri: completat cu minim GPA de 5,0
 • Master de cercetare finalizat

PhD

 • Doctorat completat

Pentru examinarea altor calificări postuniversitare care nu sunt enumerate, vă rugăm să contactați responsabilul de administrare a cursului prin e-mail: vetselections@csu.edu.au

Vă rugăm să rețineți: o medie de punctaj (GPA) de 5,0 este echivalentă cu o medie de credit. GPA este o sesiune medie generală în care ați studiat. Gradul dvs. cel mai recent va fi luat în considerare.

Deoarece există o cerere mare de intrare la acest curs, rețineți că elevii sunt selectați pe baza criteriilor de selecție.

Aplicarea la curs este un proces în două etape:

 1. Aplicați prin UAC. Acest curs nu poate fi adăugat la preferințele dvs. UAC după data de închidere a UAC.
 2. Completați și trimiteți Formularul suplimentar de cerere la Școala de Științe Animale și Veterinare. Asigurați-vă că trimiteți fișierul dvs. academic complet, inclusiv cheia de notă și orice alte informații care vă vor ajuta să convertiți nota.

Din interviu, aproximativ 60 de studenți vor face o ofertă de înscriere la curs.

Studenti internationali

Notă: Dacă sunteți student internațional, dar trăiți și desfășurați o calificare educațională în Australia, urmați procedurile de cerere ca și pentru cetățenii australieni și rezidenții.

Criterii de selecție pentru solicitanții internaționali

Pentru a intra în curs, solicitanții internaționali trebuie să îndeplinească următoarele criterii de selecție:

 • un nivel ridicat de capacitate academică demonstrată prin studiile anterioare, în special în matematică și științe
 • un interes demonstrat pentru și comunitatea rurală și / sau regională, știința veterinară și producția animalelor
 • o înțelegere a problemelor etice și practice unice care se confruntă cu medicii veterinari implicați în practica rurală și / sau regională și producția de animale
 • capacitatea de a comunica eficient, atât oral, cât și în scris
 • au finalizat Sistemul internațional de testare a limbii (IELTS) sau un alt test de limbă aprobat de guvern cu un scor mediu mediu de 7,0 sau mai mare, cu un minim de 7,0 în toate secțiunile, efectuate în ultimii doi ani sau au terminat educația formală într-un Țară vorbitoare de limba engleză.

Descărcați Formularul suplimentar de cerere - Internațional (Vă rugăm să rețineți: acest formular trebuie trimis la Charles Sturt University Wagga Wagga cel târziu vineri, 11 septembrie 2020 (cererile marcate după această dată NU vor fi acceptate).

Procesul de cerere și datele de închidere

Formularele suplimentare de cerere sunt disponibile în august și se închid în septembrie pentru intrarea în anul următor. Aplicațiile marcate după data de închidere nu vor fi luate în considerare pentru intrare și, prin urmare, nu vor fi acceptate.

Aplicarea la curs este un proces în două etape:

 1. Aplicați online sau printr-o agenție de recrutare.
 2. Completați și trimiteți Formularul de Cerere Suplimentar Internațional la Școala de Științe Animale și Veterinare. Asigurați-vă că trimiteți transcrierea academică completă, inclusiv cheia de notă, traducerea oficială a limbii engleze (dacă este necesar) și orice alte informații care vă vor ajuta să convertiți nota. Trimiteți aplicația completată prin e-mail la vetselections@csu.edu.au

Solicitanții selectați pentru un interviu vor fi informați prin e-mail în timp util. Interviurile vor fi realizate prin telefon, Skype sau în persoană la Wagga Wagga.

A sustine

Termini liceul anul acesta? Luați câțiva ani liber pentru a afla ce doriți cu adevărat să faceți în viață? Trebuie să participați la cursuri de oriunde în lume?

Când studiați cu Charles Sturt University , vom fi alături de tine până la capăt, ajutându-vă să vă dezvoltați abilitățile de studiu și academice personal, online sau la telefon. Indiferent de situația dvs., Student Central este primul dvs. punct de apel ca student Charles Sturt University . Echipa noastră prietenoasă de asistență vă poate răspunde la toate întrebările, indiferent dacă studiați în campus sau online.

Puncte cheie

 • Charles Sturt University este cea mai mare universitate regională din Australia. Campusurile Charles Sturt sunt comunități mici, prietenoase, cu sediul în locații regionale australiene vibrante.
 • Charles Sturt University este locul 1 pentru ocuparea post-absolvent, mai mulți absolvenți Charles Sturt obțin locuri de muncă mai repede decât absolvenții de la orice altă universitate din Australia. (Ghidul universităților bune 2020/21).
 • Abordarea lui Charles Sturt de predare și învățare combinată cu experiența practică asigură absolvenților cele mai bune oportunități de a începe cariere în profesia aleasă.
Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are ... Citeste mai mult

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are skilled, confident and ready to get to work. Citește mai puţin
Albury , Bathurst , portocale , Port Macquarie , Wagga Wagga , Canberra + 5 Mai mult Mai Puțin