Licență în farmacie

Generalități

Programul de descriere

licență în farmacie

Programul include următoarele cursuri:

Dermatologie Cosmetică și

Acest curs introduce viitor farmacist la aspecte importante ale bolilor dermatologice, concentrându-se pe prezentarea lor comună și farmacoterapie lor relevante, printre alte optiuni de tratament. Cursul se adresează evaluare, tratamentul și trimiterea de tulburări care afectează pielea, unghiile, părul sau membranele mucoase. Acest curs ia în considerare structura si functia pielii și a altor organe țintă pentru cosmetice aplicare a produselor. Mai mult decât atât, ea studiază pielii, părului și unghiilor fiziologia, probleme, diagnosticarea, tratamentul și profilaxia, ingrediente Dermo-cosmetice si formulari, remedii de frumusete.

Farmacie dozare Practice

Acest curs se concentrează pe aspectul clinic de farmacie, precum și practicile sale. Fiecare elev va fi de lucru individual de la postul său de farmacie in laborator de distribuire. Unii studenți vor fi plasate in setarile de farmacie create de la Universitatea în timp ce altele vor juca rolul de pacienti. Distribuirea de practici, de consiliere și de verificare pentru interactiuni medicamentoase si alte practici de farmacie vor fi aplicate în acest curs, astfel încât elevul va fi evaluat de abilități clinice și practice la absolvire. O sesiune de consiliere va avea loc la sfârșitul fiecărei sesiuni de laborator.

Pharmacoeconomics

Acest curs introduce conceptele de bază în contabilitate util pentru practica farmacie, precum și bază de micro și teorii economice macro. Subiectele vor concentra asupra aprovizionare și de analiză a cererii, inflație, bilanțuri, contul de profit și alte concepte necesare pentru a realiza managementul financiar optimă și respectă politicile naționale privind drogurile. Acest curs învață elevii pentru a evalua sănătatea cercetări de rezultat economic și clinic și de a aplica analiza pharmacoeconomic în practica clinică.

Ultima actualizare Nov 2014

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Citește mai puţin