HND / BSc (Hons) Sănătate

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul are ca scop asigurarea învățării interprofesionale pentru cei care intenționează să urmeze o carieră în domeniul sănătății și asistenței sociale. Ar interesa în mod deosebit pe cei care nu sunt încă angajați într-o anumită carieră, dar doresc un curs generic; sau care doresc să utilizeze cursul ca o bază excelentă pentru formarea profesională mai specifică, cum ar fi munca socială sau terapia ocupațională. Cursul ar interesa, de asemenea, pe cei care lucrează deja în acest sector pentru un loc unde un HND sau un grad ar spori potențialul lor de carieră.

Învăţare

Fiecare subiect are câte două ore de contact în fiecare săptămână. Acesta este împărțit într-o prelegere de aproximativ 40 de minute urmată de activități interactive de seminar în grupuri mici. De exemplu, după curs, grupul dvs. poate primi un studiu de caz pentru a citi și a răspunde la întrebări; în mod alternativ, vi se poate cere să citiți un capitol al unei cărți și să discutați despre ideile dvs. în următorul seminar.

Accentul nostru este pus pe dezvoltarea aptitudinilor de care ai nevoie la locul de muncă: rezolvarea problemelor, munca în echipă, comunicarea atât în formă scrisă, cât și verbală. Veți fi alocat un tutore personal la începutul cursului și vă veți întâlni în mod regulat cu aceștia pentru a dezvolta un portofoliu de dovezi ale aptitudinilor și cunoștințelor dvs. - veți folosi acest lucru mai târziu când solicitați locuri de muncă.

Veți fi susținuți să găsiți experiență de lucru într-o zonă de interes aleasă de dvs. și să scrieți reflecții asupra experiențelor pe care le veți discuta cu tutorele dvs. Pentru un viitor angajator acest lucru va demonstra capacitatea dumneavoastră de a integra teoria cu practica. În plus față de timpul petrecut în clasă, veți dezvolta abilitățile necesare pentru a vă gestiona și planifica propriul timp de studiu și a fi un student independent.

Angajabilitate

Absolvenții noștri își găsesc de obicei locul de muncă în domeniul sănătății și al asistenței sociale în sectorul public, independent și voluntar, inclusiv următoarele domenii: management de proiect, probațiune, dependență, sănătate mintală și îngrijire rezidențială, în funcție de interesul și experiența personală. Absolvenții pot alege, de asemenea, să urmeze o calificare postuniversitară, de exemplu în domeniul asistenței sociale sau al predării în învățământul superior / superior. Există și alte oportunități de absolvent în afara sănătății și asistenței sociale, de exemplu cu poliția.

Pentru acei studenți care se ocupă de HND, puteți trece la anul trei după absolvire.

Cerințe de intrare

HND:

Toți solicitanții (cu excepția traseului de intrare excepțional) ar trebui să aibă cinci GCSE, inclusiv limba engleză (sau prima limba ucraineană) și matematica * la gradul C sau mai mare / gradul 4 sau mai sus (pentru solicitanții care dețin GCSE noi în Anglia) plus 64 de puncte 2 niveluri A (sau echivalent). Ofertele tipice pot include:

 • 64 de puncte de la nivelurile A pentru a include un grad C; Welsh Baccalaureate - Certificat de competențe avansate de competențe considerat un al doilea subiect
 • RQF BTEC Diploma extinsa nationala / Cambridge Technical Extended Diploma MPP
 • Diplomă națională RQF BTEC / Diplomă tehnică Cambridge MM
 • 6 4 puncte de la Scoția avansată pentru a include un grad D
 • 64 de puncte de la certificatul de plecare din Irlanda la Highers. Subiecte de nivel mai înalt considerate numai cu un grad minim H4
 • 64 de puncte din Diploma de Acces la Învățământul Superior într-un subiect relevant
 • Institutul de Bunăstare Certificat / Diplomă
 • Sau Fundația Cardiff Met "care conduce la științele sociale"

* Pentru solicitanții galezi care stau la GCSE pentru matematică reformată, vom accepta fie GCSE matematică, fie matematică - Numeracy.

Dacă studiați combinații ale celor de mai sus sau dacă calificarea dvs. nu este listată, vă rugăm să contactați Admiterea sau să consultați Căutarea de curs UCAS pentru cerințele de intrare. Informații suplimentare privind cerințele de intrare, inclusiv calificările din UE, pot fi găsite făcând clic aici.

BSc Grad:

Toți candidații ar trebui să aibă cinci GCSE, inclusiv limba engleză (sau prima limba ucraineană) și matematică * la gradul C sau mai mare / gradul 4 sau mai sus (pentru solicitanții care dețin GCSE nou în Anglia) plus 96 de puncte din niveluri de cel puțin 2 A ). Ofertele tipice pot include:

 • 96 puncte de la cel puțin două niveluri A pentru a include gradele CC; Welsh Baccalaureate - Certificat de competențe avansate de competențe considerat ca un al treilea subiect
 • RQF BTEC Diplomă extinsă la nivel național / Cambridge Technical Extended Diploma MMM
 • Diploma CACHE de gradul C (minimum 96 de puncte)
 • 96 de puncte de la cel puțin doi superiori scoțieni avansați pentru a include gradele DD
 • 96 de puncte de la Certificatul de plecare din Irlanda la Highers. Subiecte de nivel mai înalt considerate numai cu un grad minim H4
 • 96 de puncte din Diploma de Acces la Învățământul Superior într-un subiect relevant
 • Institutul de Bunăstare Certificat / Diplomă (12 unități)
 • Sau Fundația Cardiff Met "care conduce la BSc Științe Sociale"

* Pentru solicitanții galezi care stau la GCSE pentru matematică reformată, vom accepta fie GCSE matematică, fie matematică - Numeracy.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Citeste mai mult

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Citește mai puţin