Gradul în farmacie

Generalități

Programul de descriere

Vocația voastră vine în viață.

Cu diploma de farmacie a Universidad Europea învăța într-un mod practic, experimental și plin de viață. Deoarece metodologia noastră se bazează pe învățarea prin cazuri clinice simulate care vă confruntă în situații reale.

Veți lucra în biroul de farmacie simulat, farmacie spitalicească și consultații farmacie clinice situate în spitalul nostru simulat, unde veți pune în practică toate cunoștințele, abilitățile și abilitățile necesare pentru a rezolva situațiile care apar în îngrijirea pacientului. În acest fel, vă veți antrena în medii sigure, înainte de a vă apropia de orice tip de caz împreună cu pacienții.

O învățare clinică de cea mai înaltă calitate, completată cu practici în farmacii care au implementat ghidul de bune practici al Colegiului Oficial al Farmacistilor din Madrid (COFM) și / sau al spitalelor (Grupul Quirónsalud). În plus, puteți face stagii curriculare în centrele de cercetare științifică sau în companiile farmaceutice.

Formare complementară:

Împreună cu studiile în Farmacie, veți desfășura Cursul de Expertiză în Farmacie Office Management și Marketingul Farmaceutic, cu ajutorul căruia veți învăța cum să gestionați în mod eficient afacerea: planul de marketing, managementul pacienților, achizițiile, stocurile, vânzările sau liniile. .

inovare:

Nu numai în tehnologie și metodologie didactică; de asemenea, în subiecte noi, cum ar fi farmacogenetica.

Conexiune profesională:

Veți fi în permanență în contact cu lumea profesională în mâinile profesorilor dvs. care sunt specialiști de elită în domeniul cercetării, al farmaciei și al industriei farmaceutice.

Educație interprofesională:

Lucrați în echipe multidisciplinare cu alți studenți în domeniul științelor medicale ale Universității, pentru a învăța să interacționați cu alți medici, asistente medicale, psihologi etc. în același mod pe care îl veți face în viața reală.

Cunoașteți ajutorul pentru prevenirea și cercetarea în domeniul sănătății, prin care puteți reduce nivelul de predare cu până la 15%.

Formare practică, utilă și reală:

Studierea farmaciei la Universidad Europea vă învață profesia printr-un model inovator de pregătire cu eficacitate dovedită la nivel internațional, bazat pe integrarea conținuturilor curriculare, educația interprofesională, scenarii simulate, învățarea clinică de calitate și platforme și sisteme de evaluare obiective.

O propunere formativă care se concentrează pe oferirea studenților noștri o experiență de mare vizibilitate și o viziune cuprinzătoare a pacientului, cu o abordare multidisciplinară și total personalizată. În calificările oficiale, este esențial să se detalieze toți profesorii programului.

 • Odată cu integrarea conținuturilor curriculare, veți avea o viziune mai completă, mai reală și o mai bună asimilare a cunoștințelor. În acest fel veți dobândi un fundal științific solid, deoarece veți studia într-o manieră integrată subiectele de bază, permițându-vă să faceți legătura cu cunoștințele pe care le învățați cu ceea ce va fi practica clinică și cu succes în cazurile clinice pe care trebuie să le efectuați atât în ​​scenarii de simulare, practica înaintea unui pacient adevărat.
 • Funcționează în medii de simulare echipate cu cea mai avansată tehnologie. Prin simularea cazurilor clinice, vă veți confrunta cu situații reale într-un mediu simulat, cum ar fi Biroul nostru de Farmacie Simulat, Farmacie Spitalicească sau Consultări în Farmacie Clinice situate în Spitalul nostru Simulat, unde veți începe toate cunoștințele și abilitățile dobândite și dezvoltate toate abilitățile și abilitățile profesionale necesare pentru a rezolva situațiile care apar în îngrijirea pacientului. În acest fel veți instrui medii simulate foarte simulate realității înainte de a realiza practica cu pacienți reali, oferindu-vă tot siguranța apropierii de orice tip de cazuri.
 • Educație interprofesională. În plus, multe dintre aceste cazuri vor lucra în echipe interprofesionale cu alți studenți din domeniul științelor medicale ale Universității. Veți învăța cum să faceți legătura cu alți profesioniști din domeniul sănătății (medici, asistente medicale, psihologi etc.) în același mod pe care îl veți face în viața reală și ceea ce vă va permite să aveți o viziune mai largă și mai interesantă asupra farmacistului. În acest fel, veți învăța leadershipul colaborativ, clarificarea funcțiilor, funcționarea echipei, comunicarea interprofesională, rezolvarea conflictelor interprofesionale, printre altele, plasarea pacientului în centru și obținerea unei mai bune îngrijiri.
 • Sejururi de calitate practice. Și, bineînțeles, veți încheia antrenamentul cu o învățătură practică de cea mai înaltă calitate. Pentru a face acest lucru, vă desfășurați stagiile în farmacii care au implementat ghidul de bune practici al Colegiului Oficial al Farmacistilor din Madrid (COFM) și / sau al spitalelor (Grupul Quirónsalud). Puteți, de asemenea, să faceți stagii curriculare în centrele de cercetare științifică sau în companiile farmaceutice.
 • Datorită platformei de evaluare a activităților practice, un sistem de pionierat în Spania, pus în aplicare de echipa noastră de predare, munca și practicile dumneavoastră sunt evaluate într-un mod obiectiv, deoarece înainte de a începe testele știi ce aspecte vor fi evaluate și care Ele vor fi criteriile pentru a face acest lucru. În plus, sistemul nostru de evaluare a competențelor profesionale, numit Evaluarea clinică a obiectivelor structurate (ECOE), în care sunt create scenarii de cazuri clinice simulate, permite profesorilor să își evalueze competențele în diferite situații de îngrijire a pacientului.

Toate acestea, cu un follow-up academic individualizat, precum și sprijinul unui mentor personal care vă va însoți în cariera dvs. academică și profesională.

facilități

Pentru a putea profita la maxim de modelul academic inovativ, Facultatea de Științe Biomedicale și de Sănătate vă oferă cele mai avansate laboratoare - camere de simulare, echipate cu cea mai inovatoare tehnologie:

 • Laboratoare specializate echipate cu cele mai avansate echipamente și echipamente informatice în care veți aplica toate cunoștințele experimentale: biomedicină, biologie, genetică, microbiologie, chimie, tehnologie farmaceutică etc.
 • Laborator propriu de gradul de a fi capabil să dezvolte practici de tehnologie farmaceutică
 • Facilitățile CSIC și Institutul de Sănătate Carlos III pentru practicile virologice și imunologice. Colaborarea cu centrul de cercetare al Spitalului Paraplegics din Toledo pentru dezvoltarea unor practici de titlizare mai complexe, care necesită utilizarea de echipamente mari
 • Laboratoare de cercetare, conduse de cercetători de prim nivel și în care studenții colaborează.
 • Camere de simulare: Farmacie Simulată în Comunitate și Spitalul Simulat, unde se află consultările noastre în Farmacie Spitalicească și Farmaceutică. În acest fel, vă veți adapta la tratamentul publicului, al pacienților și al altor profesioniști din domeniul sănătății și veți putea să deveniți un profesionist care să răspundă nevoilor actuale de asistență medicală ale populației.

Formare complementară

Împreună cu studiile de licență veți desfășura Cursul de Expertiză în Managementul Farmaciei Comunitare și Marketingului Farmaceutic, cu care veți învăța cum să gestionați eficient un Farmacie Comunitară: plan de marketing, managementul pacientului, achiziții, stocuri, vânzări sau liniare ...

Acest program de experți are o durată de 12 ECTS, care este predată treptat începând cu primul an.

Pregătiți-vă să fiți un profesionist la nivel mondial, completând experiența dvs. de formare cu un sejur internațional.

În cadrul Facultății de Științe Biomedicale a Universidad Europea din Madrid punem un pariu pe un program cu o diplomă internațională pentru Diplomă în Farmacie, în care, din cel de-al doilea an, veți face cel puțin un subiect predat în întregime în limba engleză. În plus, veți desfășura activități în aceeași limbă pe parcursul studiilor noastre cu noi.

Faceți șederi internaționale în universități de prestigiu, unde puteți urma cursuri, stagii în laboratoare de cercetare, companii practice din sectorul farmaceutic și practici profesionale în domeniul farmaciei din țările Schengen (Uniunea Europeană: Marea Britanie și Franța).

Universitățile cu care menținem un acord sunt:

 • REGATUL UNIT: UNIVERSITATEA PORTSMOUTH
 • REGATUL UNIT: UNIVERSITATEA DIN GREENWICH
 • REGATUL UNIT: UCL, LONDRA
 • CROAȚIA: UNIVERSITATEA RIJEKA
 • GERMANIA: UNIVERSITATEA DIN WURZBURG
 • MÉJICO: UNIVERSIDAD VALLE DE MÉJICO
 • BRAZILIA: UNIVERSIDADE POTIGUAR
 • CHILE: UNIVERSIDAD ANDRÉS BELLO

În plus, veți participa la organizarea de evenimente în campusul universitar: prelegeri și cursuri de masterat oferite de cei mai buni profesioniști din acest sector și de vorbitori de prestigiu internațional și multe alte activități.

Principalele instituții de sănătate pe care le practicați

Pe lângă pregătirea teoretică și practicile de simulare, veți încheia antrenamentul cu o învățătură practică de cea mai înaltă calitate. Pentru a face acest lucru, vă desfășurați stagiile în farmacii care au implementat ghidul de bune practici al Colegiului Oficial al Farmacistilor din Madrid (COFM) și / sau al spitalelor (Grupul Quirónsalud). Puteți, de asemenea, să faceți stagii curriculare în centrele de cercetare științifică sau în companiile farmaceutice.

Unde pot lucra?

La sfarsitul licentei tale in farmacie la Universidad Europea din Madrid vei fi un profesionist de inalta calificare pentru exercitarea profesiei tale in domeniul farmaciei comunitare si spitalicesti cu o viziune completa asupra managementului si ingrijirii farmaceutice si a educatiei interprofesionale. De asemenea, veți fi pregătit să lucrați și în alte domenii ale profesiei, precum cercetarea, dezvoltarea, producția, marketingul, managementul și controlul calității noilor medicamente și a produselor de sănătate.

Companiile și sectoarele în care vă puteți dezvolta profesia:

 • Centrele de cercetare
 • Companiile farmaceutice
 • Industria alimentară
 • Industria chimică și de mediu
 • Produse cosmetice și alte produse de sănătate
 • Biroul de farmacie
 • Centre de spitale și alte servicii de sănătate
 • Administrarea sănătății
 • Consultanți și centre de predare.

O profesie reglementată

Obiectivul fundamental al diplomei farmaceutice de la Universidad Europea din Madrid este de a pregăti profesioniști cu un profil adaptat competențelor reglementate ale profesiei prin Ordinul CIN / 2137/2008, din 3 iulie, care stabilește cerințele pentru verificarea diplomelor universitare oficiale care se califică pentru exercitarea profesiei de farmacist.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Citeste mai mult

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Citește mai puţin
Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Comunitatea Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spania Online , Las Palmas de Gran Canaria + 9 Mai mult Mai Puțin