Gradul în Nursing

Generalități

Programul de descriere

despre

Instruim profesioniști care ajută la îmbunătățirea condițiilor de viață, sănătate și bunăstare a populației în care aceștia oferă servicii, oferind îngrijire cuprinzătoare în promovarea și protecția sănătății, prevenirea bolilor, precum și în întreținerea și recuperarea sănătatea oamenilor, a familiilor și a comunității.

Dacă sunteți interesat să învățați

  • Cunoașteți procesele patofiziologice și factorii de risc care determină stările de sănătate și de boală în diferite stadii ale ciclului de viață.
  • Aplicați procesul de îngrijire medicală pentru a oferi și asigura bunăstarea, calitatea și siguranța persoanelor deservite.
  • Cunoașteți și aplicați principiile care sprijină îngrijirea medicală cuprinzătoare.
  • Directează, evaluează și oferă asistență medicală cuprinzătoare întregii persoane familiei și comunității.
  • Recunoașteți situațiile care amenință viața și știți cum să executați manevre de bază și avansate de susținere a vieții.

Ce vă oferim

  • Experiență și tradiție în formarea asistenților medicali.
  • Laboratoare echipate cu simulatoare de înaltă calitate.
  • Realizarea practicilor clinice în complexul de asistență universitară din León, în centrele de asistență primară și în centrele de sănătate convenite.
  • Personal didactic cu o vastă experiență în practica profesională.
  • Programe naționale și internaționale de mobilitate (Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Statele Unite, Franța, Italia, Japonia, Mexic, Norvegia, Peru, Portugalia, Taiwan și Vietnam).

Excursii profesionale

Nivel înalt de plasare a forței de muncă • exerciții de asistență medicală în centrele spitalicești, precum și îngrijire primară și îngrijire la domiciliu • exerciții de asistență medicală în școli, centre pentru persoane cu handicap, centre superioare, asociații bolnave etc. planificarea serviciilor de sănătate • Predarea și cercetarea • Asistența militară.

competențe

Aceste cinci competențe (CB) vor fi dobândite în toate disciplinele de bază, obligatorii și opționale, precum și în practica și gradul final de lucru, chiar și atunci când nu sunt reflectate explicit în carduri:

CB-1. Demonstrează posedarea și înțelegerea cunoștințelor din domeniul asistenței medicale de la baza învățământului secundar general, la un nivel care, deși susținut de manuale avansate, include și câteva aspecte care implică cunoașterea avangardei în domeniul de studiu al științelor medicale.

CB-2. Aflați cum să aplicați cunoștințele de asistență medicală la locul de muncă într-o manieră profesională și să posedeți abilitățile care sunt de obicei demonstrate prin elaborarea și apărarea argumentelor și rezolvarea problemelor din domeniul asistenței medicale.

CB-3. Având abilitatea de a aduna și interpreta date relevante, în domeniul asistenței medicale, să emită judecăți care includ o reflecție asupra problemelor sociale, științifice sau etice relevante.

CB-4. Să poată transmite informații, idei, probleme și soluții în domeniul asistenței medicale unui public specializat și nespecializat.

CB-5. Dezvoltând acele abilități de învățare necesare pentru a efectua studii suplimentare în domeniul asistenței medicale cu un grad ridicat de autonomie.

Accesul și admiterea studenților

Accesul la învățământul universitar de licență al Universității din León, precum și procedurile sale de admitere sunt reglementate prin Decretul regal 1892/2008, astfel cum a fost modificat și prin acordurile încheiate de Comisia Interuniversitară din Castilla y León.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Citește mai puţin
León , Ponferrada + 1 Mai mult Mai Puțin