Grad asociat în kineziologie

Generalități

Programul de descriere

Școala de Kinesiologie, Sănătate și Atletism (KHA) oferă programe și cursuri pentru fiecare student la IVC. Pentru cei care caută oportunități de transfer și de carieră, KHA oferă instruire pentru studenții care doresc să se pregătească pentru cariere profesionale în predare (educație fizică în zonele K-12 și Adapted) și discipline conexe în Atletic Training, Coaching, Exercise Science, Fitness, Psihologie sportivă.

Kinesiologia este o disciplină integrativă care se concentrează asupra diferitelor componente și procese ale mișcării umane legate de activitatea fizică și sport, încorporând domeniile anatomiei umane, fiziologiei, neuroștiinței, biochimiei, biomecanicii, psihologiei, istoriei și sociologiei.

CURSURI

Școala de Kinesiologie, Sănătate și Atletism de la Irvine Valley College oferă oportunități pentru studenți în conceptele de fitness și sănătate pe tot parcursul vieții. Elevii nu numai că fac exerciții fizice, ci și sunt introduși în subiecte legate de exerciții, cum ar fi fiziologia corpului, nutriția, prevenirea accidentelor și îmbunătățirea sănătății. Programul servește tuturor studenților, indiferent de vârstă, nivel de fitness sau experiență anterioară.

Clasele sunt oferite în fitness cardiovascular, sportive individuale / perechi, intramurale, atletism intercollegiat, sporturi de echipă și pregătire fizică. Școala oferă, de asemenea, cursuri de servicii speciale pentru persoanele fizice cu dificultăți fizice care solicită exerciții corective și reabilitare. Toate clasele de activitate sunt concepute nu numai pentru a asigura dezvoltarea fiziologică, dar și pentru a educa elevii cu privire la principiile implicate în acest proces și pentru a le introduce în subiectele legate de nutriție, prevenirea accidentelor și îmbunătățirea sănătății.

Major

Elevii care intenționează să se transfere la o instituție de patru ani cu studii majore în domeniul kinesiologiei, recreerii sau petrecerii timpului liber ar trebui să se consulte cu un membru al facultății din cadrul Școlii de Kinesiologie, Sănătate și Atletism.

Cei care caută un loc de muncă într-un cadru industrial de fitness / club de fitness sunt sfătuiți să exploreze programul de certificare profesională de fitness. Acest program de un an este conceput pentru a califica studenții pentru a servi ca formatori personali, instructori de aerobic și / sau instructori de forță-instruire. Cei care urmăresc acest program vor fi educați în principiile științei exercitării care se aplică evaluării fitnessului, recomandării exercițiului și aplicării metodelor de exercițiu adecvate.

Ultima actualizare Aug 2017

Despre facultate

?Irvine Valley College (IVC) combines a small-college environment with more than 60 acres of modern facilities and equipment; dedicated staff; and an excellent faculty who combine knowledge and experi ... Citeste mai mult

?Irvine Valley College (IVC) combines a small-college environment with more than 60 acres of modern facilities and equipment; dedicated staff; and an excellent faculty who combine knowledge and experience with a sincere commitment to learning. IVC offers day and evening classes, on campus or online. Citește mai puţin