Fizioterapie

Generalități

Programul de descriere

Departamentul de Kinetoterapie (licență) este oferit în Campi Nova Iguaçu și Itaperuna tura de noapte la 4200 de ore și de durata de 10 semestre.

curriculum

Cursul de Bachelor of fizioterapie - Campus Nova Iguacu este oferit cu volumul de muncă total de 4200 de ore care urmează să fie plătit în cel puțin cinci (5) ani, în conformitate cu Rezoluția CNE / CES nº 4/2009. Proiectul pedagogic al cursului de licență de fizioterapie - Campus Nova Iguaçu - prevede furnizarea de LBS ca un curs opțional în program, astfel cum se prevede în legislația pentru burlaci. Curriculum-ul cursului a fost elaborat și a fost revizuit în mod constant, în scopul de a satisface nevoile reale ale corpului studențesc și modificările propuse de cadrele didactice, după evaluate. Astfel, această structură rămâne actualizată și supunându Ghidului Național pentru Curriculum.

Laboratoare

Cursul de fizioterapie - UNIG- Nova Iguaçu - are infrastructură și materiale suficiente și adecvate pentru funcționarea disciplinelor, se referă la orele practice. Clasele care sunt predate în laboratoarele / spațiile de activități practice și a căror misiune este de a prezenta contactul practic și activ academice cu activitățile viitoare ar trebui să se dezvolte în practica lor profesională, în același timp, consolidarea studenților concepte teoretice de către studenți, promovarea interdisciplinaritate.

Cursul de fizioterapie - UNIG- Nova Iguaçu - dispune de infrastructură suficiente și adecvate numărului de posturi vacante și funcționarea disciplinelor, se referă la orele practice. Activitățile care urmează să fie efectuate sunt programate prin programul de clase practice. În timpul realizării activităților educaționale în laboratoare, profesorii și studenții trebuie să respecte regulile de utilizare a laboratorului si clinica, precum si standardele de biosecuritate. Profesorul responsabil de curs este responsabil pentru controlul accesului, utilizarea echipamentelor și păstrarea echipamentelor folosite în timpul activităților practice.

Cursul de fizioterapie UNIG în timpul practicilor de predare dezvoltate în disciplinele utilizează următoarele laboratoare didactice:

  • Multidisciplinar de laborator I;
  • Laborator multidisciplinar II;
  • Laboratorul Eletrofototermoterapia;
  • Exercitarea Fiziologie de laborator, de măsurare și evaluare.

periodice de specialitate

Cursul de fizioterapie - Bachelor of UNIG - Campus Nova Iguaçu are peste 20 de semnături / acces la reviste de specialitate, indicele și actuale, în presa scrisă sau virtual distribuit între principalele zone ale cursului, cele mai multe dintre ele cu colecția actualizată relativă în ultimii trei ani, să îndeplinească în mod adecvat programele tuturor componentelor curriculare și cerințele cursului.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A UNIVERSIDADE IGUAÇU - UNIG foi criada a partir do amadurecimento das Faculdades Unificadas de Nova Iguaçu, pela Portaria MEC nº 1318, de 16 de setembro de 1993, publicada no D.O.U. de 20/09/93, seçã ... Citeste mai mult

A UNIVERSIDADE IGUAÇU - UNIG foi criada a partir do amadurecimento das Faculdades Unificadas de Nova Iguaçu, pela Portaria MEC nº 1318, de 16 de setembro de 1993, publicada no D.O.U. de 20/09/93, seção I, pág. 14017. Tem como mantenedora a Associação de Ensino Superior de Nova Iguaçu - SESNI, entidade sem fins lucrativos, de natureza filantrópica, com sede e foro na cidade de Nova Iguaçu - Estado do Rio de Janeiro. Tem como sede o Campus I, através do qual interage, nos âmbitos social, econômico, cultural e político com a Baixada Fluminense e com o norte do Estado do Rio de Janeiro, gerando tecnologia e conhecimentos fundamentais para o progresso dessas regiões, para o Estado e para o País. Citește mai puţin