Fizioterapie MSc

Generalități

Programul de descriere

Elevii vor fi de așteptat să aibă, sau așteptat pentru a finaliza, o diplomă de licență în științe Life, și au studiat o cantitate mică de genetica. În sistemul britanic, ne așteptăm la o 2: II. Dacă sunteți din SUA, Nigeria sau India este o 3.0 CGPA în SUA, în sistemul nigerian este un al doilea de Jos și în India este de 60%. Pentru alte naționalități, vă rugăm să solicitați aceste informații prin formularul de anchetă pe această pagină.

Fizioterapie MSc

Cursul de Master Fizioterapie a fost special conceput pentru a dezvolta practicieni calificați care sunt proactive, flexibile și posibilitatea de a răspunde nevoilor în schimbare ale sanatate si asistenta sociala. Acest Master dezvoltă fizioterapeuți care sunt gânditori critice și învață independente cu competențe antreprenoriale și de rezolvare a problemelor.

Repere

 • Campus comun cu una dintre cele mai mari spitale de predare in Marea Britanie.
 • Acest curs este predat în parteneriat cu Universitatea Kingston. Veti beneficia de o experiență mare multi-facultate combinată cu expertiza stiinta de sanatate oferite de St Georges, Universitatea din Londra.
 • Oportunitatea de a învăța anatomia de prosection și disecție de cadavre.
 • Cursul cuprinde 30 de săptămâni de plasare clinice.
 • Învățare în comun, alături de toate celelalte cursuri postuniversitare de Master și studenți atât pre și de înregistrare posta, (de învățare inter-profesional).
 • Accesul la Graduate School.

Module

Primul an
Accentul principal este pus pe abilitățile de fundamentare a fizioterapiei, folosind o abordare a rezolvării problemelor, care se va baza pe unele dintre cele două module din programul de fizioterapie BSc și se va integra cu modulele de nivel master existente privind practica reflexivă și psihologia pentru exerciții și sănătate.

Anul doi
Studiați conceptele mai largi ale practicii clinice și rolul preventiv și inovator al fizioterapiei pentru a răspunde nevoilor de sănătate și asistență socială în schimbare. Elevii vor împărtăși module cu trei ani profesionisti BSc și postuniversitare, în scopul de a dezvolta în continuare gândirea critică și abilități de conducere în timp ce de învățare într-un mediu interprofesional.

Module

 • Essentials de Fizioterapie
 • Managementul Neuromusculoskeletal disfuncție
 • Reabilitare neurologică
 • Management de disfuncție cardiorespiratorie Complex
 • Evaluarea de reflecție în reabilitare
 • Psihologie pentru exerciții și sănătate
 • Destinație de plasare clinică
 • Fizioterapie în Context
 • Interprofesionale Dezbateri / Managementul
 • Proiect de cercetare
 • Dezvoltarea profesională în reabilitare
 • Spre auto-management (opțional)
 • Supraviețuire de cancer (opțional)

Învățare

Predarea este livrat printr-o varietate de metode, de la învățarea bazată pe clasă, exerciții practice simulate, învățare auto-dirijată și destinații de plasare clinice. Predarea va avea loc, de asemenea, în laboratoarele noastre de competențe de reabilitare special concepute. Veti beneficia de sprijinul unui tutore personal, de tip peer de învățare de grup și o gamă largă de materiale de învățare bazate pe web și forumuri de discuții online.

Cerințe de intrare

Cu excepția GCSE, toate calificările academice trebuie să fie finalizate în termen de o perioadă de cinci ani, inclusiv an de aplicare. În prezent, suntem în imposibilitatea de a lua în considerare de grade, care sunt mai vechi de cinci ani. Din păcate, noi nu considerăm calificărilor profesionale și / sau de lucru pe bază de a fi academic, prin urmare, acestea nu sunt acceptate pentru intrarea în vigoare a calificărilor academice recunoscute. Diplomă de licență sau echivalent *

Diplomă de licență

 • Grad - 02:01 onoruri
 • Subiecții acceptat - biologie, științele comportamentale, știință sport, fiziologie, stiinta de sanatate sau a unei profesii legate de sănătate care conține în mod ideal, anatomie și fiziologie umană.

Experiență în procesul de cercetare și / sau completarea unui disertație de licență sunt esențiale. * Diplomele trebuie completate, acordate și certificate până la 1 august 2014. Nerespectarea acestei cerințe poate duce la retragerea oricărei oferte emise de St George.

Criteriilor de limbă engleză

În cazul în care limba maternă nu este limba engleză, vi se va solicita să prezinte dovada de competență în limba engleză. Testele de limba engleza sunt valabile de numai doi ani, ca modificări capacitatea de limba engleză de la an la an. Dacă ați completat un test care este acum considerat a fi de actualitate, ar putea fi necesare pentru a finaliza un alt. Vă rugăm să rețineți că solicitanții sunt permise doar un maxim de două tentative de testare într-o perioadă de un an.

IELTS:
IELTS în ansamblu 7.0, cu 7.0 în Reading and Writing și 6.5 în Speaking and Listening.

Test Pearson:
Pearson (PTE Academic) Test de ansamblu 67 cu 67 în ascultare, 67 în lectură, 67 în scris, 67 în vorbire.

Cambridge English Advanced (Certificat în limba engleză avansată):
Cambridge English Advanced (Certificat în limba engleză avansată) cu un pas la gradul B sau C (Borderline în toate cele 4 componente) (echivalent cu C1)

Cambridge English: Proficiență (cunoscută și ca Certificat de competență în limba engleză):
Cambridge English: Proficiență (Certificat de competență în limba engleză) cu un nivel C1 (Slab în toate cele 4 componente)

Taxe

 • Marea Britanie și UE studenți - n / a
 • International - £ 14,000
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Welcome to St George’s, University of London, the UK’s only independent medical and healthcare higher education institution. St George’s is a modern, innovative academic and research organisation buil ... Citeste mai mult

Welcome to St George’s, University of London, the UK’s only independent medical and healthcare higher education institution. St George’s is a modern, innovative academic and research organisation built upon a rich history stretching back 250 years. Alumni include John Hunter, known as the father of modern surgery, and Edward Jenner, creator of the first vaccine, used to eradicate smallpox. Citește mai puţin