Fiziologie Exercițiu Licențiat

Generalități

Programul de descriere

Ca student în fiziologia exercițiului, veți studia modul în care exercițiile fizice modifică structura și funcția corpului uman. Veți primi o bază solidă în științele de bază și aplicate și vă veți aprofunda în fiziologie, anatomie, kinesiologie, rezistență și condiționare și sănătate aliată.

Experiență practică, practică, este țesută în programul nostru. Profesorii noștri și rețeaua de studenți vor deschide ușile către oportunități incredibile în domeniu. Studenții noștri lucrează nu numai direct cu antrenorii și sportivii din departamentul de atletism al ONU , ci și stagii de teren în locuri precum Clinica Cleveland, Spitalul General Akron și Departamentul de Stat al Universității de Stat din Ohio.

Din prima zi, vei face parte din familia noastră. Vă veți bucura de mici clase, un campus sigur și prietenii de durată. Profesorii noștri susținători vă vor cunoaște. Te vor ghida la fiecare pas al drumului în timp ce iei decizii cu privire la viitorul tău.

107037_13.jpg

Rezultate solide

  • 6 Programul nostru de fiziologie a exercițiului este unul dintre doar șase din Ohio care trebuie acreditat de Comisie pentru acreditarea programelor de educație pentru sănătate aliate (CAAHEP).
  • 7 Puterea și concentrația noastră de condiționare este una dintre cele șapte din Ohio care trebuie recunoscută de NSCA ca program de recunoaștere a educației.
  • 90 Studenții noștri se bucură de o rată de acceptare mai mare de 90 la sută în programele aliate de sănătate și programe profesionale.
  • 13: 1 ONU elev raport facultate.

Alegeți o concentrare

Programul nostru vă oferă flexibilitatea de a vă explora interesele și de a vă răzgândi. Nu trebuie să fiți 100% siguri cu privire la planurile dvs. de viitor. Am conceput curriculum-ul nostru pentru a fi relevant pentru multe cariere profesionale diferite. Puteți alege între două concentrații diferite: Științe clinice și de reabilitare și Forța și condiționarea / performanța umană.

Științe clinice și de reabilitare

Această concentrare echilibrează cursurile cu învățarea aplicată (stagii și ore necesare de observație) și vă va pregăti pentru o varietate de profesii de sănătate aliate, inclusiv fiziologia exercițiului fizic sau antrenamentul atletic. Mulți dintre absolvenții noștri folosesc această concentrare pentru a urmări gradele profesionale avansate în terapie fizică sau ocupațională. Studenții care știu că vor să devină antrenor de atletism pot solicita afilierea 3 2 Master of Training Athletic la mai multe universități. Acest program de cinci ani implică trei ani la ONU pentru a primi o diplomă de licență în fiziologia exercițiului și apoi doi ani la o altă universitate pentru un master în știință în pregătirea atletică.

Forța și condiționarea / performanța umană

Această concentrare oferă un curriculum provocator, care include experiență practică și practică și vă pregătește pentru școala absolvită sau pentru o varietate de cariere profesionale, inclusiv reabilitare cardiacă, fitness corporatist sau public sau care lucrează cu o echipă atletică colegială sau profesională. Printr-o combinație a curriculumului nostru provocator și a muncii dvs. grele, veți fi pregătiți să participați la examene naționale de certificare precum cele oferite de Colegiul American de Medicină Sportivă (ACSM) și Asociația Națională de Forță și Condiționare (NSCA). Certificarea vă va separa de concurență asigurându-vă că îndepliniți standarde naționale de practică riguroase. 107033_4.jpg

Rezultatele învățării

Studenții în fiziologia exercițiului major vor:

  • Efectuați evaluări comune de fiziologie a exercițiilor fizice (adică capacitatea aerobă, rezistența musculară, forța musculară, flexibilitatea, compoziția corpului, ritmul cardiac și tensiunea arterială) pe persoane sedentare și antrenate, astfel cum sunt evaluate de evaluările abilităților.
  • Implementați prescripții de exercițiu pentru a îmbunătăți capacitățile de exercițiu ale persoanelor sedentare și antrenate.
  • Implementați programe de exerciții și de promovare a sănătății pentru persoane sedentare și instruite.

Următoarele repere vor fi îndeplinite pentru a îndeplini standardele naționale de acreditare CAAHEP:

  • Absolvenții de fiziologie a exercițiului vor fi pregătiți profesional și academic pentru certificările clinice și profesionale, astfel cum sunt evaluate de ratele de trecere
  • Absolvenții de fiziologie a exercițiului vor fi pregătiți în mod academic pentru programele postliceale și postuniversitare și pentru angajarea directă, astfel cum sunt evaluați după ratele de plasare a absolvenților
  • Absolvenții de fiziologie a exercițiului vor fi pregătiți în mod profesional pentru carierele alese ale acestora legate de fiziologia, astfel cum sunt evaluați de evaluările preceptorilor, sondajelor de satisfacție a absolvenților și sondajele angajatorilor.

Fiziologii majori de exercițiu continuă să devină terapeut fizic sau ocupațional, profesionist în reabilitare cardiopulmonară, profesionist pentru rezistență și condiționare, antrenor personal sau profesionist de fitness, manager al programului de wellness corporativ sau antrenor de forță pentru echipa sportivă universitară sau profesională.

107032_3.jpg

Curriculum

Exercițiile majore de fiziologie necesită un grup principal de 57 de ore de credit pentru a îndeplini cerințele de acreditare CAAHEP. Studenții aleg apoi o concentrare - fie științe clinice și de reabilitare, fie forța și condiționarea / performanța umană - care necesită încă 12 ore de credit. Cursurile includ Anatomia și Fiziologia, Fiziologia exercițiilor fizice, Fiziologia îmbătrânirii, Fiziopatologia, Nutriția și suplimentarea sportului, Testarea exercițiilor și prescripția și rezistența și condiționarea.

"A fost o alegere minunată pentru mine, din cauza cadrului mic, a atmosferei prietenoase și a numeroase oportunități de creștere."

Lindsey Inkrott, BS '16

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Citeste mai mult

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Citește mai puţin