Programe populare Farmacie

Farmacie leagă stiinte medicale si chimice, în scopul de a certifica utilizarea eficientă și sigură a medicamentelor farmaceutice. Farmacistii joaca un rol central în domeniul siguranței pacienților și optimizarea sănătății publice, și-au cooperează cu alte discipline în crearea și dezvoltarea de medicamente. Universitati din intreaga oferta lume licență, masterat, doctorat și a programelor în domeniul farmaciei, precum și cursuri individuale. Profesioniști farmacie necesită o bază solidă de o educație structurat și intens pentru carierele lor. Programele de studii în domeniul farmaciei sunt concepute pentru a oferi studenților cu înțelegerea științei farmaceutice în contextul practica farmacie. Absolvenții pot deveni farmacist sau tehnicieni farmacie și de a lucra în farmacii comunitare, spitale, clinici, sau în industria farmaceutică. Programele de farmacie poate avea diverse specializări, cum ar fi farmacie clinica, farmaceutica, chimie farmaceutică, întreprindere farmaceutică, descoperirea de droguri, sau tehnologia farmaceutică.Puteți alege să se înscrie într-un program de timp sau o parte cu normă întreagă, și de studiu în campus sau prin Internet prin studii online sau învățământ la distanță. Pentru a găsi programul de studiu care se potrivește cel mai bine cerintelor dumneavoastra, aruncați o privire la unele dintre cele mai populare programe de farmacie de mai jos. Economisiti timp si contactați admitere universitare direct pentru mai multe informații prin completarea formularului on-line!

Programe de Farmacie adăugate recent

College of Saint Elizabeth

Bs în Administrarea Sănătății

Septembrie 22, 2017
Programul de administrare a sănătății educă studenții pentru cariere în administrarea sănătății, cu accent pe dezvoltarea gândirii critice, rezolvarea problemelor și luarea deciziilor etice.

IUBH Duales Studium

Managementul Sănătății în Studiul Dublu

Septembrie 22, 2017
Interesat cum arată în spatele fațadei de spitale sau companii de asigurare? Vrei să lucreze la interfața dintre sănătate și economie? Dacă faci acordă o mare importanță pentru experiența practică, dual managementul sănătății burlac este tocmai potrivit pentru tine.

Imperial College Business School

MSc în Managementul Internațional De Sănătate

Septembrie 21, 2017
Medicină Planificarea carierei Notă:

Universități în România

Schimbă locația

Ce este Farmacia?

Farmacia face legătura între științele medicale și cele chimice și se concentrează pe utilizarea sigură și eficientă și pe dezvoltarea medicamentelor farmaceutice. Absolvenții de la programele de farmacie dezvoltă noi tratamente, prescriu medicamente și oferă consiliere cu privire la gama de opțiuni medicale posibile. Farmaciștii pot lucra într-o varietate largă de medii medicale precum spitale, companii farmaceutice, farmacii, laboratoare de cercetare medicală și centre de îngrijire pe termen lung. Universitățile, școlile de farmacie și colegiile medicale din întreaga lume oferă diferite tipuri de studii în farmacie. La nivel universitar, studenții se pot înscrie la programe de Licență în Farmacie sau Licență în Științe de Științe Farmaceutice, în timp ce studiile postuniversitare sunt oferite la programe de Masterat în Farmacie. Totuși, în multe țări este nevoie de un Doctorat în Farmacie pentru a putea deveni farmacist profesionist. Sunt disponibile numeroase certificate, diplome, și cursuri pentru dezvoltarea în continuare a aptitudinilor specifice și a cunoștințelor în domeniul farmaciei.

Care sunt beneficiile unui program de Studiu în Farmacie?

O diplomă de farmaceut oferă numeroase beneficii și oportunități profesionale. Absolvenții de la programe de farmacie sunt la mare cerere în multe cadre diferite și au un potențial excelent de câștig. Există multe beneficii și la nivel personal deoarece cariera de farmacist poate fi plină de recompense, iar farmaciștii sunt printre cei mai accesibili membrii ai comunității de asistență medicală și sunt printre cei mai de încredere profesioniști datorită serviciilor importante și a grijii pe care le oferă.

Ce se studiază la un program de Farmacie?

Studenții la programe de farmacie urmează în general cursuri de anatomie, fiziologie, chimie, biochimie, microbiologie și imunologie, dar și studiul farmacologiei (cum interacționează medicamentele cu corpul) și farmaceutică (cum sunt făcute medicamentele). La majoritatea programelor de farmacie, studiul academic și cercetarea sunt combinate cu instruirea vocațională și dezvoltarea competențelor farmaceutice profesionale, dar și cu studiul problemelor juridice și etice sau cursurile care se concentrează pe interacțiunea cu pacienții. Câteva dintre cele mai populare specializări în domeniul farmaceutic includ farmacologia, imunologie, toxicologia, descoperirea și inovarea medicamentelor, practica clinică, tehnologie farmaceutică, farmacie veterinară, inginerie farmaceutică și management farmaceutic.

La ce fel de carieră te poți aștepta după studiul unui program de Farmacie?

Cele mai populare poziții pentru farmaciști sunt cea de farmacist în spital, care se concentrează pe eliberarea medicamentelor farmaceutice și pe medicamente într-un cadru medical, și cea de farmacist comunitar, care lucrează în farmacii și care aparțin celei mai vizibile ramuri de practică farmaceutică. Absolvenții cu o diplomă în farmacie pot lucra în diferite contexte, precum în spitale sau cabinete medicale, azile de îngrijire medicală, instituții academice și laboratoare de cercetare, organisme naționale de reglementare, companii de furnizare a tehnologiei informației de asistență medicală, îngrijire la domiciliu, îngrijire veterinară și companii farmaceutice.

Care sunt costurile pentru un program de studiu în Farmacie?

Costurile pentru obținerea unei diplome în Farmacie variază mult și depind de factori precum tipul și durata programului de studiu, instituția de învățământ aleasă și țara de studiu. Sprijinul financiar sub formă de burse, granturi sau ajutoare pentru acoperirea costurilor de școlarizare și a costurilor de trai sunt disponibile dee la organizații publice, dar și private.

De ce să studiezi Farmacie Online?

Programele online sunt tot mai populare și tot mai multe universități și școli medicale oferă acum studii online în farmacie. Cu doar o conexiune la internet este posibil să studiezi diferite aspecte ale farmaciei de oriunde din lume. Programele de farmacie online sunt o opțiune excelentă atât pentru cei ce doresc să devină farmaciști, cât și pentru profesioniștii care lucrează și care au un program încărcat sau care nu au posibilitatea de a fave naveta la campus în mod regulat. Pentru studiile de farmacie programele online sunr de obicei oferite într-un format hibrid, ceea ce înseamnă că studiul cursurilor online trebuie combinat cu practica directă în clinică și cu munca de laborator într-un context medical. Unele instituții de învățământ solicită ca studenții la programe de farmacie online să participe la sesiuni clinice periodice în campus, pe când alți studenți au permisiunea de a obține experiența clinică la nivel local, dar sub supraveghere. Profesioniștii care lucrează la farmacie și care sunt înscriși la un program de studiu online pot în unele cazuri face practica clinică la locul lor de muncă.