Descrierea programului

Programul academic oferit de Facultatea de Farmacie duce la gradul de farmacie cu un farm. D. titlu. Acest program se extinde pe o perioadă de cinci ani (10 semestre). Începe cu o introducere la științele de bază, oferind o bază pentru studii farmaceutice suplimentare. În cea de-a doua parte a programului, studenții participă la educația generală și farmaceutică specială la departamentele universitare, farmacii, institute, laboratoare și laboratoare farmaceutice.

Programul de diplomă cuprinde cinci ani de studii de bază și speciale. Primii doi ani sunt dedicați științelor de bază. Al treilea și al patrulea an se concentrează în special asupra științelor farmaceutice speciale. După al doilea, al treilea și al patrulea an, elevii participă la cursuri practice în trei ocazii, în farmacii publice sau la o companie farmaceutică din Ungaria sau din țările lor. În semestrul al IX-lea, elevii trebuie să prezinte o teză scrisă, iar în semestrul al 10-lea sunt angajați timp de 4 luni într-un program de practică practică în farmacii publice și spitalicești. După perioada de pregătire practică, elevii fac examene în prezența consiliului de stat, unde trebuie să-și dovedească aptitudinile în domeniul științelor farmaceutice (atât practice cât și teoretice).

Diploma de farmacie dă dreptul purtătorului de a lucra în farmacii publice și spitalicești, laboratoare, laboratoare farmaceutice, institute de cercetare farmaceutică, comerț internațional comercial cu produse farmaceutice și managementul materialelor farmaceutice.

Diploma eliberată de Facultatea de Farmacie este acceptată de toate țările Uniunii Europene și de alte câteva țări.

Dacă ați finalizat educația în domeniul farmaciei într-un stat membru al Uniunii Europene (UE), cum ar fi Ungaria, principiile recunoașterii automate se vor aplica, în general, gradului dumneavoastră de farmacie.117077_apply.jpg

Program predat în:
  • Germană

Vezi 4 mai multe cursuri de la University of Pécs »

Ultima actualizare Iunie 26, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
5 anii
La zi
Price
4,500 EUR
pe semestru
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date