Facultatea de Științe ale Sănătății

Generalități

Programul de descriere

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) este un program larg și orientat spre carieră, care vă va oferi abilitățile necesare pentru a reuși în lumile în schimbare rapidă ale medicinii, cercetării biomedicale și cercetării medicale. Veți câștiga o bază puternică în cunoștințele și metodele științifice implicate în studiul sănătății umane, împreună cu capacitatea de a se angaja în abordări multidisciplinare, multisectoriale și multiculturale mai largi pentru a găsi soluții pentru unele dintre cele mai cruciale probleme de sănătate ale noastre timp.

Avantajul Carleton

Programul BHSc reflectă punctele forte ale lui Carleton în domenii precum știința, studiile globale și internaționale, jurnalismul și practicile și politicile bazate pe dovezi, arhitectura și mediul construit. Acest accent pe interdisciplinaritate vă va oferi o gamă largă de cunoștințe și experiențe pe care școlile medicale și angajatorii le caută.

Avantajul de capital

Locația lui Carleton în capitalul națiunii a permis universității să creeze parteneriate în domeniul sănătății, atât în sectorul public, cât și în cel privat. Există numeroase organizații, agenții, institute de cercetare și spitale din regiune care oferă împreună o bază de cunoștințe unică pentru Ottawa.

Programul

Programul BHSc oferă o fundație interdisciplinară în știința sănătății, care vă poate pregăti pentru studii postuniversitare în domeniul cercetării biomedicale și în domenii profesionale cum ar fi medicina, stomatologie sau medicina veterinară, precum și pentru cariere în domeniile legate de sănătate, cum ar fi sănătatea publică, și politica, precum și serviciile de sănătate și asistența medicală comunitară.

Programul BHSc oferă cinci concentrații, care pot fi combinate într-un mod unic și informativ:

  • Stiinte biomedicale
  • Global Health
  • Mediul și sănătatea
  • Sănătatea pe toată durata vieții
  • Dizabilitatea și boala cronică

Abordare pe mâini

Toate concentrările din programul BHSc oferă o abordare practică care include laboratoare, ateliere și seminarii, începând din primul an. Studenții pot profita de programele oferite la Carleton, care includ stagii de cercetare de vară, programul de voluntariat co-curricular și oportunități de pauză alternative internaționale. Al patrulea an al programului oferă o experiență în piatră cu diverse opțiuni și experiențe practice din care să alegeți (în așteptarea satisfacției cerințelor academice) care vă pot avansa obiectivele personale și profesionale.

Opțiunea dublă de concentrare

Pentru cei care ar dori să fusioneze două domenii de studiu, este posibil să se ia o concentrație dublă. De exemplu, științele biomedicale pot fi combinate cu sănătatea globală, dacă doriți să abordați boli noi și emergente. De asemenea, s-ar putea să doriți să combinați concentrațiile de sănătate de-a lungul întregii vieți și de dizabilități și boli cronice pentru a vă concentra pe probleme legate de îmbătrânirea sănătoasă. A lua o concentrare dublă poate adăuga valoare gradului tău atunci când intri pe piața muncii sau când aplici la programe profesionale sau postuniversitare.

Oportunități viitoare

Locul de munca

Există o cerere mare de lucrători cu înaltă calificare în sectorul sănătății din Canada. Concentrațiile din programul BHSc sunt concepute pentru a vă pregăti pentru o gamă variată de cariere de sănătate, dar oferă, de asemenea, o pregătire excelentă pentru școala medicală și alte pregătiri profesionale.

Programe profesionale

Multe programe profesionale, precum predarea, medicina și jurnalismul, sunt interesate să atragă solicitanți bine rotunjiți dintr-o varietate de medii. Licența în Științele Sănătății oferă o bază solidă pentru astfel de programe.

Explorați științele medicale la Universitatea Carleton

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Carleton University, Canada’s Capital University, is a dynamic and innovative university with a strong commitment to teaching, research and learning. Our academic programs, campus community, capital l ... Citeste mai mult

Carleton University, Canada’s Capital University, is a dynamic and innovative university with a strong commitment to teaching, research and learning. Our academic programs, campus community, capital location and global possibilities provide countless opportunities for learning to happen both inside and outside of the classroom. Citește mai puţin