Expert în Dietoterapia Naturist. Fitoterapie sau ortomoleculara de specialitate. Sală de clasă / Online

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

inițiere

Septembrie 2018/1 an universitar (10 luni) / Durata de învățare clasă. Barcelona (Spania)
Octombrie 2018 și februarie 2019 / Lungime 1 an academic (10 luni) / oferta on - line

prezentare

An după an este creșterea numărului de terapeuți și oameni care sunt oameni și familiile pentru o dieta mai sanatoasa si o sanatate de ingrijire mai sanatoasa interesate atât de tineri. Dovada acestui fapt este numărul tot mai mare de companii din sectorul alimentar, Naturopathic și farmaceutice, care oferă piață produse care trăiesc cu această nouă filozofie de viață sănătoasă în timp ce posturile de televiziune emit programe care promovează o viață sănătoasă .

Terapia Dieta este o terapie care se bazează pe prevenirea și ameliorarea bolilor sau eliminarea simptomelor, prin hrana pe care o consumam sau eliminam din dieta.

Nu numai că trebuie să ia în considerare proprietățile nutriționale, aveți în plus manipulări și procese care sunt metodele de alimente și agricole care fac obiectul sau de reproducere a plantelor sau animalelor EAT.

Din timpuri preistorice, animalele au fost cunoscute de a reglementa ingestia de alimente pentru a corecta dezechilibrele de sănătate sau pentru a atenua simptomele, un exemplu poate fi găsit în animalele noastre, care prin purjare „instinct“ mananca anumite plante sau de repaus alimentar, atunci când acestea sunt greșite.

Oamenii nu și-au pierdut acest instinct de toate, problema este că noi nu asculta corpul nostru, care nu a simțit la un moment de respingere punct pentru produsele alimentare, care le-a luat, și, ulterior, a căzut rău, sau, în unele cazuri, au cele nevoie de ceva dulce sau sărat.

Dietoterapie este folosit foarte frecvent pentru medicina alopata, și de multe ori, în Holística, cu toate că nu întotdeauna cu aceleași criterii.

Pentru aceasta terapii holistice sunt considerate Denaturarea care apare în anumite forme de preparare sau de conservare a produselor alimentare cum ar fi, poate, de exemplu, utilizarea de cuptoare cu microunde, prăjite sau afumate.

Pe de altă parte, din ce în ce acesta cere o mai bună înțelegere de către societate pentru o alimentație mai sănătoasă însoțită de utilizarea suplimentelor nutritive ca plante medicinale.

Prin urmare, studentul decide în acest expert program universitar, dacă doriți să se specializeze cu fitoterapie (plante medicinale) sau terapie orthomolecular (suplimente nutritive).

Prin urmare, acest program dorește ca oamenii să dezvolte aceeași dobândi unele cunoștințe despre terapia orthomolecular pentru a satisface efectele sale pozitive și contraindicații în funcție de persoana care se considera ca farmaciile din ce în ce și drogherii oferă aceste suplimente nutritive.

În mod similar cei care decid pentru plante medicinale constituie o piață extrem de actualitate, deoarece consumul lor este ridicat și vânzările produse sunt atât de mari încât necesită specialiști de pe piața muncii care conduc eforturile spre o mai mare cunoaștere a plantelor medicinale și, desigur, să raporteze cu privire la beneficiile și riscurile care ar putea rezulta din consumul de aceeași.

Puteți aplica pentru recunoașterea creditelor pentru auto Master în Naturopathy și Parafarmacia (60 ECTS) pentru expert propriu universitar în terapia orthomolecular (24 ECTS) pentru expert universitar propriu în medicină pe bază de plante (24 ECTS); cu condiția ca acestea să respecte cerințele de admitere din fiecare titlu.

titrare

Odată finalizat programul (725 de ore între predare și personal de lucru - timp de 232 de ore de prezență de clasă) și care au trecut testele de evaluare, două diplome emise fie prelucrate:

  • A) Expert universitar în terapia dietetică naturopatică și relația sa cu medicina pe bază de plante (29 credite ECTS) sau Opțiunea B) Expert universitar în terapia dietetică naturopatică și relația sa cu terapia orthomoleculară "(29 credite ECTS)
  • ISMET: Opțiunea A) „Terapia expert dieta Naturopathic și relația acesteia cu fitoterapie“ sau opțiunea B) terapie expert dieta Naturopathic și relația acesteia cu terapia Ortomoleculara „- (propriu titlu privat).

Accesul la studii

Admiterea fiecărui candidat va fi evaluată de un comitet academic.

Cerințele de admitere:

A) Elevii cu o diplomă universitară (Diploma, masterat sau de studii în orice domeniu) furnizează o copie certificată a titlului sau în copie lor original sau certificat de plata a taxelor pentru eliberarea defect din titlu. Pentru elevii care provin dintr-un non-membru al Tratatului de la Bologna ar trebui să furnizeze diploma sau certificatul de finalizare a studiilor cu apostilă.

B) Studenții fără o diplomă universitară: profilul candidatului va fi evaluat de o comisie între UCAM și Ismet pentru a decide dacă este sau nu să admită studenți la program (doi ani de experiență minimă de lucru în domeniul de studiu demonstrabile).

programul cursului

MODULUL 1. Ajutor 3 ECTS

Unitatea 1. Evaluarea inițială a asistenței de urgență

Unitatea 2. Aplicarea tehnicilor de susținere a vieții

Unitatea 3. Aplicarea procedurilor de mobilizare și Imobilizarea

Tehnici de unitate 4.Aplicación sprijin psihologic și auto

MODULUL 2. BAZELE Anatomie și fiziologie 2 ECTS

Unitatea 1. Recunoașterea organizării generale a organismului.

Unitatea 2. Amplasarea structurilor anatomice.

Unitatea 3. Identificarea aspectelor generale ale patologiei.

MODULUL 3. dietoterapie naturista 11 ECTS

Unitatea de Naturopathic 1. Concentrarea pe diferite grupe de alimente.

-Dairy, cereale, legume, carne, pește, alge, varza, ciuperci, fructe, legume, alimente grase, fructe uscate, semințe oleaginoase și băuturi.

Unitatea 2. Importanța alimentelor asupra sănătății

naturista și -Criterion dietetice și caracteristicile lor generale.

Probleme legate de deficiente nutritionale si excese.

Unitatea 3. Dieta mediteraneană, dieta de detoxifiere și dietă vegetariană

4. Unitatea de puncte de vedere diferite dietetice

-Paul Carton

-Bircher Benner

-cele alimente crude

-Higienismo

Herbert Shelton

-Diet d'Max are și Antidieta

-cele frugivorousness

-Metoda Kousmine

-Diet Antroposófica

-Dietoterapia ca grup sanguin

energie -Dietoterapia.

5. Unitatea Macrobiótica, dietoterapie în conformitate cu medicina tradițională chineză

6. Unitate conform Dietoterapia medicina ayurvedică.

7. Unitatea de repaus alimentar și restrictive diete: post terapeutic, Monodietas, Dieta cromatică

Unitatea 8. Dietoterapia personalizată

-Valuation starea și dietetice obiceiurile nutriționale

-Valuation de stat psiho-emoțională și implicarea lor în dieta.

Principii de bază pentru o dietă echilibrată și personalizate.

-Dietoterapia aplicat la diferite etape ale vieții: Recomandări pentru adult sănătos în timpul sarcinii, copilarie, adolescenta, menopauza si persoanele in varsta. recomandări dietetice cu privire la probleme de sanatate:

-cele excesul de greutate si obezitatea

-Anorexia

-Bulimia.

-Sa sprijină problemele sistemului imunitar; sistemului cardiovascular; Sistemul osteoarticular; sistemul digestiv, sistemul respirator; Sistemul genito-urinar, etc.

Sănătos chicinetă.

OPȚIUNEA A) MODULUL 4. BAZĂ fitoterapia 13 ECTS

Unitatea 1. Introducere în fitoterapie

„Definiția terapie. Evoluția istorică în utilizarea de medicina pe bază de plante. botanică sistematică. (Introducere). Taxonomie. Clasificare. Nomenclatura. Diferitele părți ale plantei utilizate în medicina pe bază de plante. terminologia Fitoterapie.

Unitatea 2 Materii prime. Formele de dozare și forme de preparare. Căile de administrare.

„Materii prime. Concentrarea ingredientelor active. Colectia. Conservarea. fitoterapie formulare de dozare. preparare Formes. Căile de administrare.

Unitatea 3 componente chimice in fitoterapie

„Componente Activitate: Ingrediente active și substanțe cu valoare nutritivă. natură chimică.

Unitatea 4 Prescription fitoterapie

„Strategie terapeutică în medicină pe bază de plante ca abordarea Naturopathic. simple și compuse prezentări. alegere pe baza de prescriptie în funcție de vârstă, sindrom clinic și de management de program. Reguli pentru prescrierea compozit medicament pe bază de plante. Prezentări și doze. Durata tratamentului. Optimizarea medicament pe bază de plante aport oral. Contraindicații și norme prudențiale în fiecare sistem sau patologie. sensibilitatea individuală. Interacțiunile dintre medicamente pe bază de plante și medicina.

Unitatea 5 Plante medicinale

Unitatea 6 aplicații potențiale în fitoterapie

„Drenaj si detoxifiere a organismului.

„Plante pentru:, afecțiuni respiratorii oculare, ale sistemului imunitar, ale aparatului digestiv, actiune cardiovasculare, afecțiuni dermatologice, sistem excretor și genitourinar, sistemului musculo-scheletic, sistemul de reproducere, sistemului nervos, tulburări endocrine.

„Util în timpul sarcinii, lactației și plante pediatrice.

„Principii de tratament și complexe prescripție stări și tulburări multiple. Faze și revizuiri periodice. Cerințele în funcție de evoluție.

OPȚIUNEA B) MODULUL 4 INTRODUCTIVĂ CUNOȘTINȚE TERAPIEI ortomoleculara. 13 ECTS

Unitatea 1. Introducere în terapia Ortomoleculara.

Unitatea 2 vitamine și substanțe similare vitamine.

vitamine Clasificare Vitaminoids și vitamine și vitaminoids. Antivitamine. Unitățile și măsuri. Hypovitaminosis și hipervitaminosis. Deficit de vitamina A și deficit de boală. Hipervitaminoză și toxicitatea în exces. Sinergia. Vitamine liposolubile. Vitamina D. Vitamina A. Vitamina E. Vitamina K. Vitamine. Hidrosolubles. Valoare nominală. Caracteristici generale și aplicații de vitamine B, vitamina B1. Riboflavina sau vitamina B2. Vitamina B3. acid pantotenic sau vitamina B5. Vitamina B6. Inozitol. Colină sau vitamina B7. Vitamina B8 sau biotină. Vitamina B9. Vitamina B12. Vitamina C. vitaminoids și substanțe similare cu vitamine. la-aminobenzoic (PABA) de acid. Acid orotic. Bioflavonoide.

Minerale și unitatea 3 urme.

Caracteristici generale de minerale. Introducere. compoziției minerale a corpului uman adult. Clasificarea mineralelor. Conținutul de minerale din alimente. Biodisponibilității. Contribuția și nevoile recomandate. minerale terapeutice ortomoleculara. Formele de dozare și minerale terapeutice. Managementul Minerale. minerale prudență. Minerale. Calciu. Fosforul. Sulf. Potasiu. Magneziu. Fier. Fluor. Zinc. Silicon. Cupru. Seleniul. Mangan. Iod. Chrome. Cobalt. litiu

Unitatea 4 proteine ​​și aminoacizi.

Definiția conceptelor. Definiția proteine ​​și aminoacizi. valoarea biologică a proteinelor. funcțiile de bază ale proteinelor. Suplimentarea cu aminoacizi. prudențiale izolate reguli de suplimentare de aminoacizi. Funcțiile și acțiunea terapeutică a aminoacizilor. Arginina. Cisteina. Fenilalanina. acid gamma-aminobutiric (GABA). Wisteria. Glutamina. Lizina. L Metionina. Ornitina. Proline. Taurina. Tirozină. Triptofanul. BCAA (BCAA) leucina, izoleucina și valina. L-carnitină. L - Glutation (GSH Glutationul O). Fosfatidilserină (PS)

Unitatea 5 Terapie si probiotice Enzyme

Definiția conceptelor. Terapia enzimatică. Introducere. Terapeutică. Exemple de enzime. Administrarea sistemică. Dozare. acțiune terapeutică. Interacțiuni și efecte secundare. Toxicitatea și contraindicații. Terapia Enzyme si pierderea in greutate. Probiotic. Definiția. Terapeutică. Funcții. aplicații

Unitatea 6 acizi grasi esentiali.

Caracteristici. Metabolism. Lipsa de vârstă. Funcții generale ale AGE. Prostaglandinele. aplicații de vârstă. Seria omega 6: sursa de GLA. EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). terapeutica varsta. Uleiuri-AGE bogate. ulei de luminita de seara roz. ulei de semințe de in. ulei din germeni de grâu.

Unitatea 7 suplimente speciale.

acid caprilic. Terapeutică. Aplicații. Quercetin. Terapeutică. Aplicații. CoenzimaQ10. Terapeutică. Aplicații.

oportunităţi de carieră

Lucrări în centre de terapii naturale, policlinici cu profesionistii din domeniul sanatatii, centre de wellness. În clinici cosmetice, în case sau centre de zi pentru persoanele în vârstă. industria de procesare a alimentelor. Consultanta firme de consultanta pe produse alimentare, nutriție și dietetică. Cantinele, servicii de catering, hoteluri, grădinițe, școli, cămine de bătrâni. Săli de sport și clinici de imagine estetică și personală. Centrele pentru prevenirea și tratamentul tulburare de alimentație (anorexia nervoasă, bulimia nervoasă, bulimică tulburare ...). În farmacii, farmacii si magazine alimentare de sănătate, precum și zone mari.

tutorships

elevii Ismet, au un tutore, care pot merge în cazul unor modificări de program, dificultăți de urmărire subiecte, sfaturi personalizate, dezvoltare profesională, printre altele.

servicii suplimentare

Promoții și prețuri speciale în alte cursuri. Sala de calculatoare cu conexiune la Internet. Echipament de servicii de vânzare. Speciale în centrul de Ismet terapii. consiliere academică de către tutore de studii. Terapii în practică pentru studenți. ISMETalumni, Asociația Alumni. bord de locuri de muncă. Sfaturi privind exercitarea profesiei taxei, forței de muncă, nivelul de contabilitate, marketing, comunicare, LOPD, CPR în condiții de siguranță, altele.

modalitate

modalitate

  • Clase în dimineața sau după-amiaza intensivă sâmbătă.
  • Unele subiecte pot fi, de asemenea, studiate în serile sau modul online. Există posibilitatea de a combina mai multe modalități, verificați disponibilitatea pentru fiecare subiect.

modul online

Metodologia online, a se vedea disponibilitatea fiecărui subiect.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

«Si te gusta el sector de la salud, asistir a personas para prevenir y tratar patologías, la investigación o cualquier actividad relacionada con las terapias naturales, debes formarte en una escuela q ... Citeste mai mult

«Si te gusta el sector de la salud, asistir a personas para prevenir y tratar patologías, la investigación o cualquier actividad relacionada con las terapias naturales, debes formarte en una escuela que te ofrezca una sólida formación para tu futuro profesional.» Citește mai puţin
Barcelona , Spania Online + 1 Mai mult Mai Puțin