Entomologie medicală Master pentru controlul bolilor

Generalități

Programul de descriere

Master Medical Entomologie de Control al Bolilor își propune să ofere formare profesională în aspectele teoretice și practice ale biologiei și de combatere a vectorilor bolii, precum și agenții patogeni umane pe care le transmit, și înzestrarea elevilor cu aptitudini specializate pentru a facilita o carieră în domeniul sănătății la nivel mondial care necesită cunoștințe a biologiei moleculare a bolilor infectioase. Sesiuni introductive acoperă toate aspectele legate de boli majore transmise prin vectori și oferă o pregătire temeinică în sistematicii artropodelor medical importante, principalele procese de reglementare populații de vectori, și în biologia vectorului-parazit și interacțiunile-vector vertebrate.

Absolvenții intra programele de control operaționale, aplicat cercetarea de bază și fields.Students academice beneficia de interacțiune strânsă cu personalul care au expertiză internațională vastă.


James Busvine Memorial Medalia și Premiul, donat de profesorul James Busvine in 1987, este acordat în fiecare an pentru performanțe remarcabile.

Obiective


La sfârșitul acestui curs elevii ar trebui să poată: demonstra cunoștințe avansate și înțelegere a biologiei și a vectorilor gazde intermediare de agenți patogeni umani, împreună cu metodele de control a acestora; descrie biologie, patogeneza și diagnosticul infecțiilor parazitare la om și se referă acestea la strategii de control al sanatate si boala omului; demonstrează o gamă de abilități tehnice și analitice de specialitate relevante pentru vectori si vectori boli; design și să efectueze un proiect de cercetare asupra biologiei sau controlul vectorilor bolii, analiza și interpretarea rezultatelor și elaborează un raport care include o analiză critică literatura de specialitate; proiectare, se angajează și să evalueze intervenții de control a vectorului, si arata competență în scris și verbal în comunicarea informațiilor științifice.

Curriculum

TERMEN 1


Perioada de orientare de o săptămână include sesiuni de pe competențe cheie de calcul și de studiu și o introducere în grupe majore de agenți patogeni. Aceasta este urmată de un zece săptămâni core obligatoriu modul de predare, Parazitologie & Entomologie. Sesiuni de calcul de bază, biologie moleculara si statistici sunt rulate pe întreaga durată pentru toți studenții.

Termeni 2 și 3


Elevii să ia un total de șase module, câte unul din fiecare slot orar. O selecție de module tipic este prezentat mai jos; nu toate modulele vor fi disponibile în fiecare an. Unele module poate fi luată numai după consultarea cu directorul de golf.

C1 Vector Prelevarea de probe, identificare și incriminare.

C2: Advanced Diagnostic Parazitologie; Vector Biologie și Vector-Parazit Interacțiuni; Metode statistice în Epidemiologie.

D1: Prezicerea Bolilor in Time & Space; Biologie Moleculara de Boli Infectioase: Formare avansată practică în Gene Clonarea; Molecular Cell Biology & infectare; Proiectare programelor de control al bolilor în țările în dezvoltare.

D2: Genetica a agenților patogeni & Vectori; Epidemiologie și control al bolilor transmisibile; Biologie Moleculara de Boli Infectioase: Cercetare Progress & Field Aplicații.

E1: Metode de Vector de control.

E2: Control & Epidemiologie a malariei; Tropical Environmental Health.

Domeniul rezidențial Trip


Există un o săptămâna curs de teren obligatoriu, între Termeni 2 și 3, pe vector și de prelevare de probe și identificare parazit metode.

Raport de proiect


Elevii finaliza un proiect de cercetare pe teren sau în laborator pe un subiect adecvat entomologice.

Datorită rețea nostru de colaborare, elevii au posibilitatea de a efectua proiecte de cercetare de peste mări. Această experiență unică oferă studenților cu abilități care sunt de dorit pentru potențialii angajatori. De exemplu, toate noastre 2005-6 absolvenți sunt acum fie lucrează în posturi relevante de peste mări (de exemplu, ca manageri de teren sau ONG-uri din Benin, Sudan și Tanzania), sau au înregistrat în calitate de studenți de cercetare (de exemplu, "strategii de control roman impotriva leishmaniasis", Dept de Stiinte Biologice, Universitatea din Warwick, "testul PCR pentru a diagnostica biotipuri agricultură importante ale whitefly, Bemisia tabaci", Universitatea din Nottingham / Rothamsted Cercetare și "ecologia chimică de bug-uri de pat", London School of Hygiene & Tropical Medicine / Rothamsted Cercetare) .

Majoritatea studenților care se angajează proiecte în străinătate să primească sprijin financiar pentru zborurile din fondurile fiduciare School constituite în acest scop.

Durata programului


Full-time pentru un studiu an sau împărțită de peste doi ani. Elevii care cursul de studiu împărțită de peste doi ani participa cu normă întreagă pentru o parte din Anul 1, și apoi se angajează restul cursului în anul 2. Divizarea poate avea loc oricând între pauză de Crăciun și sfârșitul predare formală în luna mai, de aranjament prealabil cu directorul de golf. Hârtie 2 pot fi luate la sfârșitul Anul 1 sau la sfarsitul anului 2. Cartea 2 trebuie să fie luate la sfarsitul anului 2. Solicitanții interesați ar trebui să indice alegerea pe formularul de cerere.

Cerințe de intrare


Fie un grad de clasa a doua Onoruri de o universitate recunoscută în domeniul științei, sau un legate de subiect, sau o diploma in medicina.

Candidații cu o calificare corespunzătoare tehnice și experiența de muncă, sau calificări echivalente, sunt, de asemenea, binevenite.

* Taxa de scolarizare: Starea taxe este considerat la cerere.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin