Dublu MSN / MBA - Master of Business Administration și Master of Science în asistență medicală

Generalități

Programul de descriere

Seidman College of Business și Kirkhof College of Nursing oferă un Master of Business Administration combinat și Master of Science în Nursing (MSN / MBA). Persoanele care doresc acest grad trebuie să îndeplinească cerințele de admitere ambelor școli, cu excepția faptului că performanța satisfăcătoare numai pe Graduate Record pentru examene (GRE), mai degrabă decât GMAT, este necesară. Candidații pentru MSN / MBA pot fi admise la programul comun sau să fie MSN sau MBA, în funcție de revizuire Comisia de Admitere fiecare colegiu și decizia. Combinat MSN / MBA este conceput pentru a pregăti asistente medicale postuniversitare pentru oportunități profesionale în sistemele de livrare de ingrijire sănătății.

Master of Science în Nursing / Master of Business Administration Programul

Toți candidații MSN / MBA trebuie să completeze cerințele de fond MBA enumerate în programul de MBA Seidman excepția FIN 521. De asemenea, necesare sunt următoarele patru cursuri 3-credit:

BUS 610 Informatică de Gestiune și Org. Procese
BUS 631 Conducere și organizare Dynamics
BUS 671 Competitivității Globale
BUS 681 Strategia

Candidații trebuie să completeze, de asemenea, cel puțin trei dintre următoarele cinci cursuri de MBA 3-credit:

ACC 611 Contabilitate manageriala
FIN 621 Politica financiar pentru manageri
ECO 641 Business Economie și strategia
MKT Managementul 651 Marketing
MGT Managementul 667 Serviciu

Candidații trebuie să completeze, de asemenea, următoarele cursuri MSN:

NUR 520 Teoria Dezvoltare în Nursing
NUR 540 Sănătate livrare
NUR Administrare 646 Nursing
NUR 690 Cercetare-Dezvoltare în Nursing
NUR 692 sau 694 Nursing protocol sau tezei de preparare
NUR 693 sau 695 Nursing protocol sau tezei de doctorat
STA 610 Statistică Aplicată pentru Sanatate profesii
NUR 523 (4,5,6,7,8) evaluarea clinică
HS 608 Fiziologie patologică
Nur 533 (4,5,6,7,8) Health Perspectives
Nur 633 (4,5,6,7,8) Aplicații clinice
NUR 648 Practică administrativă

Candidații pot alege pentru a câștiga practica Nurse avansată în plus față de MSN / MBA. Este necesară completarea următoarelor patru cursuri suplimentare pentru această specialitate. Candidații selectați această opțiune nu sunt obligați să completeze NUR 648.

Nur 651 Roluri în practica avansată
NUR 620 farmacologie clinică
NUR 652 Practica avansata Nursing I
NUR 653 Practica avansata Nursing II

Ultima actualizare Dec 2015

Despre facultate

Seidman este scoala de afaceri în creştere dinamică situat în inima comunităţii de afaceri mai mare de Grand Rapids. 68 full-time de doctorat facultate sunt dedicate pentru a ajuta studenţii noştri şi ... Citeste mai mult

Seidman este scoala de afaceri în creştere dinamică situat în inima comunităţii de afaceri mai mare de Grand Rapids. 68 full-time de doctorat facultate sunt dedicate pentru a ajuta studenţii noştri şi partenerii noştri de afaceri să crească şi să prospere. La Seidman se pune accent pe viitor. Tehnologia în schimbare ale secolului 21 este îmbrăţişat în sălile de clasă noastre. Facultatea pregăteşte studenţii noştri pentru locul lor în mediul de afaceri la nivel mondial. Aţi putea fi, uita la această pagină ca un student sau absolvent sau aţi putea fi unul din lideri de afaceri care solicită expertiza facultăţii noastre sau a resurselor noastre de afaceri. Companiile locale, naţionale şi internaţionale se angajeze facultate Seidman în servicii de consultanţă, deoarece mai mult de 90% deţin diplome de doctorat şi cercetarea lor apare in revistele de afaceri de conducere, reviste, seminarii şi publicaţii comerciale. Facultatea în afaceri privească spre viitor, când pe care o predau de afaceri, oferă asistenţă, şi a dezvoltării cercetării. Angajate care deservesc nevoile comunităţii de afaceri prin furnizarea de servicii de informaţii, Small Business & Technology Centrul de Dezvoltare, de cercetare personalizate, şi fără nici un cost o afacere de consiliere de timp. Suportul este de asemenea, furnizate prin intermediul seminariilor şi prin programe cu sediul în Centrele pentru Etica în afaceri, spirit antreprenorial, si afacere de familie. Declaratie de Viziune Pentru a deveni cunoscut ca o sursa preferată de absolvenţi educaţi să se aplice o abordare creativă, integrată, şi trans-disciplinare de afaceri. Declaratie de misiune Colegiul Seidman de afaceri oferă un mediu de învăţare riguros, cu un accent student, un angajament regional, şi o perspectivă globală. În cadrul activităţilor sale de predare, burse, şi de serviciu, inovează Colegiului, se aplică de cunoştinţe, şi integrează concepte. Citește mai puţin