Sportul și psihologia exercițiilor este o zonă relativ nouă și din ce în ce mai populară de psihologie aplicată în Marea Britanie.

Psihologia DPsych Sport și Exercitarea este singurul program de acest gen din Scoția, cu un accent puternic pe dezvoltarea abilităților terapeutice remarcabile, învățarea interdisciplinară, predarea și cercetarea.

Psihologii sport și psihologi lucrează în toate domeniile de sport și de exerciții fizice, în special în sporturile profesionale și olimpice, precum și în creșterea activității fizice și participarea la exerciții în rândul populației generale.

Acestea reprezintă o structură de încredere și de încredere în cadrul științei sportive la nivel sportiv la nivel local, național și olimpic, precum și în structuri profesioniste de fotbal, rugby, golf și instituțiile naționale sportive (Scoția, Irlanda de Nord, Țara Galilor și Anglia).

Psihologii sport și psihologi se bazează pe teoria și cercetarea psihologică, aplicându-le pentru a preveni bolile și rănile, pentru a promova cele mai înalte standarde de performanță și bunăstare și pentru a spori participarea la exerciții și motivația pentru toți.

Ce veți studia

Diplomația psihologică în sport și psihologia exercițiului este în prezent supusă aprobării de către Consiliul Profesional pentru Sănătate și Profesii (HCPC) și Societatea Britanică de Psihologie (BPS).

Aprobarea de către HCPC a studenților care finalizează cu succes DPsych în sport și psihologie de exerciții va fi eligibil să se adreseze HCPC pentru înregistrarea ca psiholog sportiv și de exerciții.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Cerințe tipice de intrare

Anul 1: în mod obișnuit o diplomă de gradul 2 în Psihologie cu eligibilitate pentru GBC cu BPS. Elevii care solicită admiterea pot fi eligibili pentru scutirea de module specifice, pe baza calificărilor sau experienței anterioare. Cadrul universitar de recunoaștere a cadrelor didactice anterioare este folosit pentru a confirma eventualele scutiri.

Anul 2: studenții care au obținut un masterat în Sport și psihologie de exerciții (acreditat BSP) pot fi luați în considerare pentru înscrierea directă la studiul de doctorat (în anul 2 al programului). Cadrul universitar de recunoaștere a cadrelor didactice anterioare este folosit pentru a confirma eventualele scutiri.

limba engleza

Scorul IELTS academic este de 7,0 (sau echivalent), fără un element mai mic de 7,0.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Cerințe suplimentare

Solicitanții trebuie, de asemenea, să demonstreze un nivel de maturitate și o experiență adecvată cerințelor personale și profesionale ale programului. Solicitanții vor fi obligați să participe la un interviu ca parte a procesului de admitere și vor fi supuși unui control CRB.

Acceptarea în program va fi supusă rezultatului verificării CRB și demonstrarea suficiente a competențelor și motivației necesare pentru realizarea programului.

Elevii ar trebui să ofere un exemplu de demonstrare a experienței relevante dobândite voluntar sau remunerat în cadrul unui domeniu relevant, de exemplu experiența muncii voluntare sau remunerate relevante pentru domeniu.

Vă rugăm să rețineți că studenții sunt așteptați să-și genereze propriile destinații de plasare înainte de înscrierea în program.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • UE: £ 5500
  • International: £ 12600

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 44 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
5,500 GBP
Acasă, RUK și studenți din UE; £ 12600 Studenți internaționali
După locații
După dată