HEALTHCARESTUDIES

Programe de Doctorat Part time Top în Statele Unite ale Los Angeles în Statele Unite ale Americii

Diplomele de Doctorat sunt unele dintre cele mai prestigioase calificări oferite de către instituțiile de învățământ superior. Cei care au terminat un doctorat dețin dreptul de a fi adresați cu titlul de ”Doctor” și sunt recunocuți ca experți într-un anumit domeniu.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

În afară de a fi acasa, la legendarul Hollywood, Los Angeles este al doilea cel mai mare oras din Statele Unite și cel mai mare din statul California. Ea a găzduit Jocurile Olimpice de două ori înainte și este împărțită în 80 de districte și cartiere. Orasul este acasa, la trei universități publice și o serie de alte instituții.

Doctorat Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Los Angeles în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Doctor în farmacie (PharmD)

University of Southern California School of Pharmacy
Doctorat
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Engleză
Campus

USC Scoala de Farmacie a stabilit primul natiunii Doctor in Farmacie (PharmD) program in 1950 si ramane un pionier in educatia inovatoare si pregatirea farmacistilor practican ...

Citeste mai mult

Medic de acupunctura si medicina orientala

South Baylo University
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Chinez
Coreeană
Campus

Universitatea Baylo de Sud (SBU) oferă cursuri și stagiatură de formare pentru programul de studii de doctorat. SBU încurajează studenții și facultate pentru a excela academic ...

Citeste mai mult