Filter
Doctorat
Spania Tip de studiu: Online Ritm: Tot

Programe de Doctorat Online Cel Mai Bun în Spania

Diplomele de Doctorat sunt unele dintre cele mai prestigioase calificări oferite de către instituțiile de învățământ superior. Cei care au terminat un doctorat dețin dreptul de a fi adresați cu titlul de ”Doctor” și sunt recunocuți ca experți într-un anumit domeniu.

Peste Atlantic, discuția despre cursuri on-line și potențialul lor de a restructura învățământul superior a fost furios pentru ceva timp. Cursurile sunt structurate ca conferințe săptămânal online, comunicare cu tutorele cursului și alți cursanți are loc într-un mediu virtual de învățare. Cursurile online sunt destinate pentru a se potrivi în jurul calendar, accesați curs ori de câte ori este potrivit pentru tine.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Doctorat Online în Spania

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Masterat, Spania, Online

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Programul de doctorat în nutriție permite subiecților să fie studiați și să efectueze lucrările de cercetare doctorală în una dintre liniile de cercetare oferite în urma ... [+]

FUNIBER se alătură experienței și resurselor la Universitatea Internațională Ibero-Americană și Universitatea Tehnologică din Panama pentru a oferi o pregătire științifică și profesională solidă societății pentru a atinge cel mai înalt grad academic: Doctor, într-o linie de cercetare. Doctorat în proiecte - Mediu - Management de afaceri - TIC - Comunicare - Organizare - Sănătate și nutriție - Calitate - Energie - Arhitectură - Securitate - Turism - Inginerie - Tehnologie industrială Doctorat în educație - Didactică Predarea aplicată și psihopedagogia Predarea limbii și lingvistica aplicată Didactica educației muzicale Didactica educației fizice Educația și sănătatea - Educația de mediu - Educația și cultura - Economia educației - Factorii învățării în educație - Orientare și îndrumare în sistemul de învățământ - Tehnologie educațională, inovație educațională cu TIC - Organizarea și gestionarea centrelor educaționale - Proiectare și consiliere curriculară în centrele educaționale - Atenție la diversitate, educație specială și educație incluzivă - Formare a profesorilor - Evaluarea centrelor și a personalului didactic pentru calitatea procesului de predare-învățare. - Metodologia cercetării educaționale. - Comunicare Aceste programe de doctorat oferă un profil orientat către cercetarea profesională și au un nivel academic excelent și un design curricular flexibil și adaptat, care permite studenților doctoranzi și doctoranzilor să obțină pregătire adecvată pentru interesele lor și avansarea globală a cunoștințelor. Obiectivul acestui program este de a instrui medicii care contribuie la dezvoltarea umană, științifică și tehnologică a societății. Caracteristicile esențiale ale programului sunt: - A fi în posesia masterului / masterului. - Ia un program de studii... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2020
Spaniolă
Online
Citiți mai multe în limba engleză