HEALTHCARESTUDIES

Programe de Doctorat Cu jumătate de normă Cea Mai Bună în Statele Unite ale Las Palmas de Gran Canaria în Spania

Un Doctorat în Filosofie, sau Doctorat, poate necesita opt sau mai mulți ani de studiu, precum și o lucrare de disertație. În majoritatea domeniilor, un Doctorat îi califică pe absolvenți să devină profesori de un anumit subiect. Sunt disponibile mai multe programe diferite.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Las Palmas oras este cel mai mare al 9-lea în Spania și este situat în Insulele Canare. Ea are peste 300.000 de locuitori și are Universitatea din Las Palmas de Gran Canaria.

Doctorat Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Las Palmas de Gran Canaria în Spania

rezultate găsite Filter

Doctorado en sanidad animal și seguridad alimentaria

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Spaniolă
Campus

Centro: IUde Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria. Titulación: Doctorado en Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria. Tipo: Doctorado. Rama: Sin Especificar. Horas del ECTS Cr ...

Citeste mai mult

Doctorat în veterinare de cercetare clinica si terapeutica

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Spaniolă
Campus

Facultatea de Medicină Veterinară. Calificarea: Doctorat in Veterinary Clinic și terapeutice Research. Tip: Doctorat. Ramură: stiinte medicale

Citeste mai mult