Filter
Doctorat
Statele Unite ale Americii Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Vezi Programe de Doctorat în Sănătate globală De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Americii 2020

Un Doctorat în Filosofie, sau Doctorat, poate necesita opt sau mai mulți ani de studiu, precum și o lucrare de disertație. În majoritatea domeniilor, un Doctorat îi califică pe absolvenți să devină profesori de un anumit subiect. Sunt disponibile mai multe programe diferite.

Elevii care sunt interesați în îmbunătățirea condițiilor de sănătate din țările din întreaga lume pot lua în considerare studierea în domeniul sănătății globale. În acest domeniu, studenții pot examina diferite perspective disciplinare pentru a înțelege cauzele sistemelor disparate de sănătate și pentru a căuta să dezvolte soluții de îngrijire medicală pe termen lung.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Doctorat în Sănătate globală De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Americii

Citeste mai mult Citește mai puţin

3 Rezultate din Sănătate globală, Statele Unite ale Americii, De învăţare la distanţă

Logan University

Logan University Doctorat de Sănătate Profesii Educație (DHPE) este axat pe avansarea asistenței medicale prin procesul de educație. Este conceput pentru a oferi profesio ... [+]

Logan University Doctorat de Sănătate Profesii Educație (DHPE) este axat pe avansarea asistenței medicale prin procesul de educație.

Este conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul sănătății instrumentele necesare pentru a fi educatori de succes în profesia lor de sănătate aleasă. Acest program online oferă profesioniștilor ocupați de lucru flexibilitatea de a-și termina doctoratul și de a-și păstra locul de muncă actual.

Cursuri este conceput pentru a oferi cunoștințe practice și abilități în domeniile de dezvoltare a curriculum-ului, de proiectare și de evaluare, conducere academică, tehnologie de educație, statistici și de cercetare. Absolvenții programului devin educatori de sănătate, cadre universitare sau administratori universitari.... [-]

Statele Unite ale Americii mantou
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
A.T. Still University, Online

Acest program on-line 100% se concentrează în special pe dezvoltarea educatorilor din domeniul profesiilor din domeniul sănătății. Unic în clasa sa, acest program online ... [+]

Acest program on-line 100% se concentrează în special pe dezvoltarea educatorilor din domeniul profesiilor din domeniul sănătății. Unic în clasa sa, acest program online este conceput pentru a practica medici, educatori de sănătate, lideri și directori care doresc să-și urmeze pasiunea de a preda.

Președinte: dr. Erin BreitenbachCredite: 55Cost / Credit: 671 dolariCost total: 36.905 $Durata: 3 ani în medie (maxim 7 ani)

Prezentare generală

Programul Doctor de Educație în Profesiile în Sănătate (EdD) de la Universitatea AT Still (ATSU) se concentrează în mod special asupra dezvoltării profesorilor din domeniul sănătății. Unic în clasa sa, acest program online implică predarea practică bazată pe experiență și nu o predare bazată pe cercetare. Această prestigioasă diplomă de profesii în domeniul sănătății este destinată practicanților clinicieni, educatorilor din domeniul sănătății, liderilor și directorilor care doresc să-și urmeze pasiunea de a preda.... [-]

Statele Unite ale Americii Kirksville
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 7 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
EUCLID (Euclid University)

... [+]

Teza de doctorat:

În consultare cu consilierul său desemnat, elevul va scrie o teză de doctorat care să contribuie la sănătatea internațională la nivel mondial, care are o valoare standard de 25 USCH.

[-]
Statele Unite ale Americii Washington
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză