HEALTHCARESTUDIES.RO

Vezi 76 Studii Medicale Online

Un Doctorat, sau Doctor în Filososfie, este cea mai înaltă diplomă oferită în mai multe domenii academice. Necesitând în general un proiect de cercetare și o disertație, precum și mai mulți ani de studiu, un doctorat îi califică pe absolvenți ca experți în domeniul ales.

Peste Atlantic, discuția despre cursuri on-line și potențialul lor de a restructura învățământul superior a fost furios pentru ceva timp. Cursurile sunt structurate ca conferințe săptămânal online, comunicare cu tutorele cursului și alți cursanți are loc într-un mediu virtual de învățare. Cursurile online sunt destinate pentru a se potrivi în jurul calendar, accesați curs ori de câte ori este potrivit pentru tine.

Doctorat Online

76 Rezultate din Masterat, Online Filter

Educația sănătății și performanța umană

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Online La zi Part time 8 săptămâni August 2019 Statele Unite ale Americii River Forest + 1 mai mult

Ph.D. în Leadership - Sănătate

Doctor de Practica Nursing: Practicant de familie Nurse

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campus Online La zi 24 - 54 luni August 2019 Statele Unite ale Americii San Francisco + 1 mai mult

Scoala de Nursing si Sanatate Profesii ofera un doctor de gradul de Practica Nursing, cu o varietate de optiuni de cale, oferind un-de-un fel oportunitati de colaborare interprofesionala.

Doctor de Practica Nursing

Nova Southeastern University Online
Online La zi 6 semestre Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Fort Lauderdale

În programul nostru DNP, veți identifica problemele de asistență medicală și veți transforma cercetarea complexă în programe din lumea reală care vor îmbunătăți domeniul. Dacă nu aveți un MSN, dar aveți o diplomă de masterat asociat, trebuie să completați un singur curs pentru a intra în program.

Doctorat clinic în terapia ocupațională

George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online
Online Part time August 2019 Statele Unite ale Americii Washington

Doctoratul clinic on-line în domeniul terapiei ocupaționale este conceput pentru terapeuți ocupaționali licențiați care dețin o diplomă de master în orice domeniu. Programul te pregătește să explorezi noi specializări, să dezvolți curriculum pentru terapia ocupațională și să conduci în domeniu, atât prin predare, cât și prin practică.

Post-Profesional Terapie Ocupațională Doctorat

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campus Online La zi Part time Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Medford + 1 mai mult

Programul de Doctorat Post-Profesional Terapie Ocupațională (PPOTD) la Tufts pregătește terapeuții ocupaționali să-și îndeplinească rolurile de conducere care vor avea un impact asupra indivizilor și grupurilor din societate și lume în domenii precum sănătatea, funcționarea, sănătatea și calitatea vieții. Absolvenții programului vor fi pregătiți să implementeze proiecte de lider și să difuzeze rezultatele. Acest program poate fi completat cu normă întreagă sau part-time și necesită un total de 8 credite.

Doctor post-master în practica medicală

Sacred Heart University Online
Online Part time 3 ani Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Fairfield

Programul post-master de medicină on-line al practicii de nursing practică oferit de Sacred Heart University infuzează practică-axat educație doctorală cu inovație și practică de cercetare clinică și bursă.

Doctorat în Farmacie (Pharm D.)

University of Malta
Online & Campus Combinate La zi 3 ani Contactează şcoala Malta Valletta

În plus față de componenta predate, care este aceeași cu cea pentru Master în Advanced Pharmacy Clinical, Pharm. D. studenții sunt de așteptat să efectueze o disertație de cercetare doctorală și o experiență avansată așa cum se subliniază în programul de studiu.

PhD in Global Health / International Public Health

EUCLID (Euclid University)
Online La zi Part time 2 - 4 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Washington Gambia Gambia Online + 3 mai mult

Medic de practica de asistenta medicala, cu un accent in conducerea educationala

Grand Canyon University
Campus Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

DNP în programul de educație medicală încurajează studenții să se angajeze cu populațiile din perspectiva bazată pe valori a viziunii creștine asupra lumii și să înțeleagă efectele diferitelor viziuni asupra lumii asupra culturilor, îngrijirii pacienților și vindecării, în cadrul sistemelor actuale de asistență medicală.

Doctor în neuroștiințe

Charles University Second Faculty of Medicine
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Octombrie 2019 Republica Cehă Prague + 1 mai mult

Neuroștiința ocupă o poziție specială în sistemul de domenii științifice datorită specificității ridicate a țesutului neuronal funcțional care diferă semnificativ de alte țesuturi în aproape toți parametrii observați la toate nivelurile. La aceasta se adaugă enorma eterogenitate a populației neuronale funcționale și faptul că una dintre manifestările cardinale funcționale ale lumii exterioare este o reflectare a activității mentale. Neuroștiința reunește o serie de sub-discipline ca neuroanatomie, neurofiziologie, neurochimie, neurologie, neurochirurgie și psihiatrie.

Doctor în nutriție

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Septembrie 2019 Spania Barcelona

FUNIBER combina experienta si resursele necesare pentru Universitatea Iberoamerican Internaționale și Universitatea Tehnologică din Panama pentru a oferi companie de training solid

Doctorat în nutriție

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online La zi Part time 2 - 6 ani Înscriere Deschisă Elveţia Zürich + 1 mai mult

Este o parte din locuri de muncă de un nutritionist care el sau ea trebuie să efectueze promovarea obiceiurilor alimentare sănătoase. Acesta este considerat într-unul dintre tipurile de medicină preventivă.

Doctor în farmacie clinică și socială

Charles University Faculty of Pharmacy
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Octombrie 2019 Republica Cehă Hradec Kralove + 1 mai mult

Absolventa farmaciei clinice are cunostinte si abilitati cum sa ajunga la alegerea rationala si la utilizarea medicamentelor; este capabil să gestioneze metodologia Pharmacoepidemiology, Pharmacoeconomics; Evaluarea tehnologiilor medicale și farmacovigilența în evaluarea valorii terapeutice a medicamentelor; 3 / este în măsură să monitorizeze comportamentul lucrătorilor din domeniul sănătății și al pacienților în timpul farmacoterapiei (conformitatea cu medicamentele, aderența, problemele legate de consumul de droguri) și este capabil să găsească instrumente pentru minimizarea riscurilor de farmacoterapie.

Doctorat on-line de gradul de educație pentru profesiile din domeniul sănătății

Logan University
Online La zi 3 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Chesterfield

Logan University Doctorat de Sănătate Profesii Educație (DHPE) este axat pe avansarea asistenței medicale prin procesul de educație. Este conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul sănătății instrumentele necesare pentru a fi educatori de succes în profesia lor de sănătate aleasă. Acest program online oferă profesioniștilor ocupați de lucru flexibilitatea de a-și termina doctoratul și de a-și păstra locul de muncă actual.

Doctor al Administrației Sănătății (DHA)

A.T. Still University, Online
Online La zi Part time 3 - 7 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Kirksville + 1 mai mult

Acest program online de 100% pregătește profesioniștii din domeniul sănătății să devină lideri inovatoare și soluționari de probleme în cadrul industriei de asistență medicală. Prin combinarea teoretică cu cea practică, cursul oferă studenților cunoștințele holistice necesare pentru a se transforma în cariere care îmbunătățesc și influențează sistemele de administrare a asistenței medicale.