HEALTHCARESTUDIES.RO

Vezi 74 Studii Medicale Online

Un Doctorat, sau Doctor în Filososfie, este cea mai înaltă diplomă oferită în mai multe domenii academice. Necesitând în general un proiect de cercetare și o disertație, precum și mai mulți ani de studiu, un doctorat îi califică pe absolvenți ca experți în domeniul ales.

Peste Atlantic, discuția despre cursuri on-line și potențialul lor de a restructura învățământul superior a fost furios pentru ceva timp. Cursurile sunt structurate ca conferințe săptămânal online, comunicare cu tutorele cursului și alți cursanți are loc într-un mediu virtual de învățare. Cursurile online sunt destinate pentru a se potrivi în jurul calendar, accesați curs ori de câte ori este potrivit pentru tine.

Doctorat Online

74 Rezultate din Masterat, Online Filter

Educația sănătății și performanța umană

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Online La zi Part time 8 săptămâni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Pădurea râului + 1 mai mult

Ph.D. în Leadership - Sănătate

Doctor de Practica Nursing: Practicant de familie Nurse

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campus Online La zi 24 - 54 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Francisco + 1 mai mult

Scoala de Nursing si Sanatate Profesii ofera un doctor de gradul de Practica Nursing, cu o varietate de optiuni de cale, oferind un-de-un fel oportunitati de colaborare interprofesionala.

Doctor de Practica Nursing

Nova Southeastern University Online
Online La zi 6 semestre Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Fort Lauderdale

În programul nostru DNP, veți identifica problemele de asistență medicală și veți transforma cercetarea complexă în programe din lumea reală care vor îmbunătăți domeniul. Dacă nu aveți un MSN, dar aveți o diplomă de masterat asociat, trebuie să completați un singur curs pentru a intra în program.

Doctorat clinic în terapia ocupațională

George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online
Online Part time August 2020 Statele Unite ale Americii Washington

Doctoratul clinic on-line în domeniul terapiei ocupaționale este conceput pentru terapeuți ocupaționali licențiați care dețin o diplomă de master în orice domeniu. Programul te pregătește să explorezi noi specializări, să dezvolți curriculum pentru terapia ocupațională și să conduci în domeniu, atât prin predare, cât și prin practică.

Post-Profesional Terapie Ocupațională Doctorat

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campus Online La zi Part time Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Medford + 1 mai mult

Programul de Doctorat Post-Profesional Terapie Ocupațională (PPOTD) la Tufts pregătește terapeuții ocupaționali să-și îndeplinească rolurile de conducere care vor avea un impact asupra indivizilor și grupurilor din societate și lume în domenii precum sănătatea, funcționarea, sănătatea și calitatea vieții. Absolvenții programului vor fi pregătiți să implementeze proiecte de lider și să difuzeze rezultatele. Acest program poate fi completat cu normă întreagă sau part-time și necesită un total de 8 credite.

Doctorat în Farmacie (Pharm D.)

University of Malta
Online & Campus Combinate La zi 3 ani Contactează şcoala Malta Valletta

În plus față de componenta predate, care este aceeași cu cea pentru Master în Advanced Pharmacy Clinical, Pharm. D. studenții sunt de așteptat să efectueze o disertație de cercetare doctorală și o experiență avansată așa cum se subliniază în programul de studiu.

Doctor post-master în practica medicală

Sacred Heart University Online
Online Part time 3 ani Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Fairfield

Programul post-master de medicină on-line al practicii de nursing practică oferit de Sacred Heart University infuzează practică-axat educație doctorală cu inovație și practică de cercetare clinică și bursă.

PhD in Global Health / International Public Health

EUCLID (Euclid University)
Online La zi Part time 2 - 4 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Washington Gambia Gambia Online + 3 mai mult

Doctor în chimie și biochimie medicală

Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Contactează şcoala Republica Cehă Hradec Kralove + 1 mai mult

Absolvent al programului de doctorat în chimie și biochimie medicală are cunoștințe teoretice profunde în domeniu, și anume în biochimie și metabolismul diferitelor organisme, chimie fizică și chimie organică și în metodele analitice în cercetarea biomedicală. Are experiență practică în ceea ce privește rutina și activitatea științifică în laborator, precum și o practică clinică și de laborator suficientă. Absolventul înțelege principiile muncii științifice, este capabil să proiecteze și să realizeze un proiect de cercetare și știe cum să interpreteze și să publice rezultatele sale. El sau ea este capabil să conducă un mic grup de lucru științific. Ph.D. absolvent al programului de studii este un expert înalt calificat care este pregătit pentru o carieră în instituții academice sau de cercetare cu orientare biomedicală.

Doctor în Biofizica Medicală

Charles University Second Faculty of Medicine
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Contactează şcoala Republica Cehă Praga + 1 mai mult

Subiectul programului de studii în cadrul conceptului de domenii biomedicale complexe este problema proceselor fizice într-un organism viu, influența factorilor fizici asupra organismelor vii și utilizarea metodelor fizice moderne în domeniile biomedicale. Biofizica ca domeniu interdisciplinar oferă doctorat (doctorat) la absolvenții de universități de diferite specializări (medicină, științe naturale, matematică, fizică etc.).

Doctor în Imunologie

Charles University Third Faculty of Medicine
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Contactează şcoala Republica Cehă Praga + 1 mai mult

Programul de studiu investighează mecanismele răspunsurilor imune la nivel celular și molecular, în condiții normale și patologice. Programul de studiu se desfășoară în colaborare cu Institutul de Genetică Moleculară și Institutul de Microbiologie al Academiei de Științe din Republica Cehă.

Doctor în Farmacologie și Toxicologie

Charles University First Faculty of Medicine
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Contactează şcoala Republica Cehă Praga + 1 mai mult

Programul de doctorat în domeniul farmacologiei și toxicologiei este potrivit pentru medici și non-medici, absolvenți de studii de masterat cu orientare biologică și biochimică, care doresc să se specializeze în farmacologie, toxicologie, biochimie și biologie moleculară și vor lucrează în aceste discipline în instituții medicale, clinici, laboratoare de cercetare, instituții de cercetare și universități. Prin apărarea doctoratului disertație absolvenții susțin că sunt capabili să lucreze independent. Durata standard de studiu este de patru ani. Absolvenții vor primi doctoratul titlu și să îndeplinească condițiile pentru creșterea viitoare a operatorilor de transport în discipline, care se ocupă de remedii și efectele lor terapeutice și toxice.

Doctor în Anatomie, Histologie și Embriologie

Charles University Faculty of Medicine in Plzeň
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Contactează şcoala Republica Cehă Pilsen + 1 mai mult

Anatomia, histologia și embriologia includ macroanatomia sistematică clasică, anatomia topografică, anatomia clinică modernă, anatomia microscopică, histologia (microscopia cu lumină și microscopia electronică), imunohistochimia și citologia (morfologia, biologia și patologia celulei). Embriologia este inclusă, de asemenea, cu un accent deosebit pe efectul defectelor de dezvoltare congenitală asupra mediului.

Doctor în farmacie clinică și socială

Charles University Faculty of Pharmacy
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Contactează şcoala Republica Cehă Hradec Kralove + 1 mai mult

Absolventa farmaciei clinice are cunostinte si abilitati cum sa ajunga la alegerea rationala si la utilizarea medicamentelor; este capabil să gestioneze metodologia Pharmacoepidemiology, Pharmacoeconomics; Evaluarea tehnologiilor medicale și farmacovigilența în evaluarea valorii terapeutice a medicamentelor; 3 / este în măsură să monitorizeze comportamentul lucrătorilor din domeniul sănătății și al pacienților în timpul farmacoterapiei (conformitatea cu medicamentele, aderența, problemele legate de consumul de droguri) și este capabil să găsească instrumente pentru minimizarea riscurilor de farmacoterapie.

Doctor în Imunologie

Charles University Faculty of Science
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Contactează şcoala Republica Cehă Praga + 1 mai mult

Imunologia studiază mecanismele răspunsurilor imune la nivel molecular și celular în sănătate și în diferite situații patologice. Sunt studiate atât modelele experimentale cât și cele clinice.